Sürekli gelen misafirden sıkıldım..

tesekkrederm herkese bana cesaret verdgnz için allah razı olsn hepnzden rabbm gnlnze gre versın

dyrmkı dayak yeme dyrum cnm kadn bana kadn degın çeker dyo hıç bsey yokgbı brbrlerne knsyolR ben npyım arkadaslar snra dedm banane madem oyleyse dedm

arkadaslar ltfen bana yardım edın bı yıl oldu yenı eve tasındım bı akrabam süreklı gelıyo ama hergun karısyla beraber ve saat 1 e kadar kalkmyo eşim işten yorgun geliyo bunlar saa1 olyo gtmyo bseyde dyemyorum benm akrabam esım snrlnyo ve tepkısını belli edyo bende aynen edyrum kendı karısı gelır gdene kadar uyur benm evmde ve ben otrrm esı ıle ama bu defalarca oluyo napmam gerek bana çıkış gstern nolur herseyı denedm tavrmı koydum çay yapmadım ama yok sımdıde gelyolar napyım ben yardmnza ihtyacım var

sakın yakınınıza danısmayın,gıder soyler arada siz kötü olursunuz basımda boyle bı olay vardı ben kötu oldum aylarca mıde agrısı çektım..bahane uydurun kapıyı açmayın tlfnları açmayın bı sekılde yılacaklardır,yada kendısıne soyleyın ama asla başkasını araya sokmayın benden tavsıye

konu sahibine kaç kez yazılmış i harflerini yutma diye ama hiç oralı değil halen kullanmıyorr

ya canım ben bıraz kısaltmalı yazarım el alışkanlıgı özür dilerim herkesten bırde sınırden unutuyorum

ne ya ni amcamın oğlu evimin huzurundan önemlimi
ya hergün hergünde ne bulup anlatacaksın ki
hayret bişey
açma kapıyı kırıp gircek halleride yok ya
valla eşin iyi sabırlıymış
benimkisi mahalleden geçirmezdi ne bu bütün gün sizimi ağırlıcaz burası dingonun ahırı değil der kapının önüne koyardı

evet ya yazdıklarını ben mi zor okuyorum diyodum ama okuyamayanlar çokmuş
bizahmet yazdıklarınızda harf atlamayın
korkmayın burda kontür düşmüyo kısaltmaya gerek yok:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canm brkere araya grıp elnden alym dedım tokat yanlşlkla yedm

Allah rızası icin cümlelerinizi tam yazın. Okunmuyor, anlaşılmıyor.

Tokat yediniz, hala o insanları evinize mi alıyorsunuz? Cok rahatsınız, acık acık söyleyin işte bundan güzel bahane mi olur?

misafir iyi hoş hepimiz severizde bu kadarı fazla..
açık açık söyleyeceksiniz..
bi hayır demeyi öğrensek daha mutlu olacağızda diyemiyoruz bir türlü

Ya arkadaşım her gün misafir mi ağırlanır? Bu nasıl iş. Sizin ağzınız yok mu? Açık açık söyleyin. İsterse darılsın.
Ben iki haftada bile zor ağırlıyorum misafir, geriliyorum.
Evim ne içindir. Akşam gelip uzanıp, tv izlemek, kitap okumak vs...
Zaten hiç sevmem ev gezmelerini. Her gün hayatta misafir çekmem...Biraz kendinizi düşünün ..

benim eşim olsa çoktan kovarmıydı bilmem...,
siz onlara giidin hegün ..
görsünler nasıl oluyor...
annenizi dinlemeye devam edersiniz eşinle aran bozulacak..
uygun bir dille olmuyorsa
uygun olmayan bir dille açık açık konuşun

allahım bu formda en çok açılan konulardan birisi bu zırt pırt gelen anlayışsız lar .ya insan evden çıkmaya üşenir herzaman giyin kuşan yürü gece geri dön.allahım ne yüzsüzler var anlamadım gitti bizimde eşimin arkadaşı var eğer yüz bulsa sık sık gelecekte bn tavrımı koydum eşime bir daha gelmelerini istemiyorum dedim eşimde hak verdi sanırım bir daha çağıramadı .siz yüz vermişsiniz bnce o insanlar yüzünden tokatmı yediniz birde öyle insanları bırakın evime sokmayı selam bile vermem .kendinizi kulllandırtmayın bu kim olursa olsun.

canım oldumu yazılarım açık vallahı bakın kısasltmıyorum tesekkur ederım dıyecem artık benım esımde derde galıba daha yenıyız ya ondan dıyemıyor

15 senelik liseden bir arkadaşım vardı,ben evlendim o hala bekar...kaç kere evime eşim rahatsız olurmu diye düşünmeden kız kardeşlerini damatlarını toplayıp yatıya geldiler, yedirdim içirdim hayatlarında görmedikleri çarşaflarda yatırdım.mutfak dolaplarımı, yatak odamı,banyo dolabıma kadar karıştırdılar görmezden geldim.izinsiz ne bildiler peelinglerimi kullanacaklarını ne bildiler ayaklarını havlulara sileceklerini neyse hepsine misafir dedim herkesin kendi görgüsü kendine dedim sustum...gün oldu zaman geçti bu arkadaşımın sadece 1 apt.üzerine taşındık.10 gün anneciğimle soğuklarda ev temizledik ne gelen bir arkadaş var ne giden bir arkadaş. isterdimki bir kuru çay demlesinde sıcacık için diye getirsin 10 gün bekledim gelen olmadı.taşındık yerleştik veeeee iş çıkışı hemen hemen her akşam zilim çalmaya başladı aaaa karşımda yüzsüz arkadaşım çaya,kahveye sigara muhabbetine geliyo ne kadar samimi...neyse yine sabırlardayım...yine bi akşama doğru bu yine geldi adından bir zil kız kardeşide geldi oturuyolar meğer anahtarları yokmuşda bütün aileyi tek tek bana topluyo neyse sabrettim defolup gittiler.bu yine geldi bi akşam üzeri anneciğimle oturuyoruz sinirlerim tavan yaptı ama dedim bu gün kopacak kıyamet...bu çay kahve bekliyo kımıldıyo sürekli annemde temiz kalpliye hadi ben kalkayımda siz çayınızı kahvenizi için dedi hayır dedim kalkma çayda yok kahvede yok annem hala anlamadı kolonya şeker tut o zaman diyoo:)))) onlarda yok dedim neyse bu arsız zar zor anladıda kalkıp gitti o gün bu gün gelemiyo arsız şey.

bazı insanlar gerçekten görgüden yoksun oluyolar anlamıyolar onlara birilerinin hatalarını yüzlerine söylemeleri gerekiyo lütfen eşinide kendinide daha fazla yıpratma,hatta ve hatta olaya annenin müdahale etmesi gerekiyor ayıp olmaz senin geçimim bozulacak ne ayıbı söyle gitsin.

cnm herkese tesekkr ederm çıkmam gerek yazı yazanların ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BENİ RAHATLATTINIZ RABBİMDE SİZİ RAHATLATSIN

X