Sürekli gelen misafirden sıkıldım..

onlarin size yaptigini sizde onlara bi yapin bakalim nasil oluyormus onlar gelmeden siz gidin oturun:KK1::KK1:

cnm bunu onların düşünmesi lazım

ayıbı mı kalmış bunlar sizden biri olmuş

eğer eşin de rahatsızsa ki kim olsa rahatsız olur

açıkça konuşun kırılıp alınırsa da kendi bilir
bunda kötü bişey yok:KK31:

esım sınıroluyo çnku adam yorgn gelyo ha bıde gezerler gezerler bana karn dyrmaya caya gelrler

valla benimde böyle yılışık bi çift arkadaşım vardı. haber vermeden gelirler kadın evde yemek yapmazz bize getirir misafirlerini bile gece bizde uyumak için bin dereden su getirilerdi. en sonunda adamın karısıyla kavga ettim bi daha gelmedilerr. heheheheh sende kadınla kavga et

ay böylelerini çok iyi bilirim.açık açık söylemelisin.he ben söyleyemedim çare taşınmak oldu:))))) ama böyleleri her yerde var.valla yeni evimdede kimseye gidip gelmiom.ya ben böylelerinde art niyet arıyorum.kocanla başbaşa kalmak isteyebilirsin.sevişcez de yaaaaa.allah allah.sizde oturup masraftan kar ediolar yada kocasının sizde gözü var yada karısının kocanızda.yada kadın hizmet etmek istemio kocasına sizde olunca o dertten kurtuluo.çoook sebep yazabilirim daha emin olun.insan okadar saaat kendine tahammül edemio çoğu zaman.hem sizde uyumak ne demek.uyumaya mı geldikk yahu deyip rahatsız edin.temizlik yapın.banyoya girin:)) şartelleri indirin diiin elekt.faturasını ödemedik elektrikler kesik diiin.onlar gelmeden siz onlara gidin.daha çok çözümü var.hiçbir dert dermansız değildir:)))

ya valla yenı evlmyım 10 senelık evlmyım haberm yok özelm kalmadı bde gelır yanm da karsını döver

Şaka mı bu arkadaşım? Senin evine geliyo, karısı uyuyo, uyanıyo dövüyo sen de susup oturuyor musun?

bu sahneyi ilk yaşadığınız anda kesin tavrınızı koymalıydınız :KK31:

Konusahibinin derdi kadını dövmesi değil, evine gelmesi :S

Off nasıl insanlar olduk biz yaa, gerçekten cok üzülüyorum.

canım bi komşu vardı kısa zaman önce burdada gelince gitmek istemiyolardı
bi akşam giderken bana sizde gelin hep biz geliyoruz dediler
bende biz fazla oturmarmaya gitmeyi sevmiyoruz
hatta ben biraz sıkılırım fazla samimiyetten dedim
o günden soragelmediler bidaha
ne yapıyım ya her akşam onlarla gece yarısına kadar oturamazdım ya
bence sende buna benzer şeyler söylede anlasınla
r

kadın dayanışması bu işte:))) şaka bi yana bi misafirlikte bu yapılmaz.bunlar yeni evli die bilerek rahatsız ediolar bence.

10 yıllık evliyim yazmış :)

Kafam karıştı yaa gülsem mi ağlasam mı bilemedim :KK70:

canım bi komşu vardı kısa zaman önce burdada gelince gitmek istemiyolardı
bi akşam giderken bana sizde gelin hep biz geliyoruz dediler
bende biz fazla oturmarmaya gitmeyi sevmiyoruz
hatta ben biraz sıkılırım fazla samimiyetten dedim
o günden soragelmediler bidaha
ne yapıyım ya her akşam onlarla gece yarısına kadar oturamazdım ya
bence sende buna benzer şeyler söylede anlasınla
r

e bunada hastayım zaten e sende gel ya bi izin versen gelicemde diyesim geliyor:))) zaten dil ucuyla söylüolarya neyse.

Aaa böylesinide ilk defa duyuyorum :)
Ne yaptıysan olmamış, bence geriye açık açık söylemek kalmış . Onlar nasıl yüzsüzlük yapıp gelmeye devam ediyorlarsa sende bencillik yapıp doğruyu söyle :)

kadın dayanışması bu işte:))) şaka bi yana bi misafirlikte bu yapılmaz.bunlar yeni evli die bilerek rahatsız ediolar bence.

misafirlikte yapilmaz normalde yapilirmi yani :nazar:cok merak ettim ama kadini insanlarin icinde neden bu denli rencide ediyor ne yapmis acaba :26:

Eyy Allahım !! Hala ne modeller var şu dünyada.:KK14:

Söyleyin bence açık açık.

"Biz de bir aileyiz, ve bazen başbaşa kalıp evimizi durumumuzu gelirimizi giderimizi konuşmamız gerekebiliyor, ayaklarımızı uzatıp tv keyfi yapmak istiyoruz, yada erkenden uyuyup dinlenmek istiyoruz. yada bazen tartışmak istiyoruz, siz hergün hergün bizdeyken bunlar pek mümkün olmuyor. sizi bir aile olduğumuzu hatırlatmak istedim" dersen gayet açıklayıcı olur.:KK15:

"ayıp olmaz mı ? " diye sordun sanki, yok yok "ayıp" levelini aşmış bu insanlar, bu yaptığınız sadece akıllılık olur. :KK12:

X