Sürekli gelen misafirden sıkıldım..

misafirlikte yapilmaz normalde yapilirmi yani :nazar:cok merak ettim ama kadini insanlarin icinde neden bu denli rencide ediyor ne yapmis acaba :26:

valla koptum yemin ediyorum:))))) ayh sen çok yaşa emi.kadın neden dayak yedi.konu sahibinin pek umrunda değil.şahsen bende bukadar sinir olsam umrumda olmazdı:)) ama süpersin.sorulcak 50 tane şey var:)))

yapman gereken bence tek şey rahatsız olduğunu söylemen.. öyle akrabanın varlığı pek gerekli değil bence eşinde rahatsız oluyormuş işler daha da büyüyebilir..

Eyy Allahım !! Hala ne modeller var şu dünyada.:KK14:

Söyleyin bence açık açık.

"Biz de bir aileyiz, ve bazen başbaşa kalıp evimizi durumumuzu gelirimizi giderimizi konuşmamız gerekebiliyor, ayaklarımızı uzatıp tv keyfi yapmak istiyoruz, yada erkenden uyuyup dinlenmek istiyoruz. yada bazen tartışmak istiyoruz, siz hergün hergün bizdeyken bunlar pek mümkün olmuyor. sizi bir aile olduğumuzu hatırlatmak istedim" dersen gayet açıklayıcı olur.:KK15:

"ayıp olmaz mı ? " diye sordun sanki, yok yok "ayıp" levelini aşmış bu insanlar, bu yaptığınız sadece akıllılık olur. :KK12:

adam karısını dövüyor.tartışmadan rahatsız olacağını sanmıyorum.bilet parası bile verebilir izlemek için:)

valla koptum yemin ediyorum:))))) ayh sen çok yaşa emi.kadın neden dayak yedi.konu sahibinin pek umrunda değil.şahsen bende bukadar sinir olsam umrumda olmazdı:)) ama süpersin.sorulcak 50 tane şey var:)))

konu sahibi gelince aydinlatir bizi :KK1::KK1:

Sizin yanınızda bırakın kavgayı,karısına şiddet uygulayacak kadar rahatlaşmışsa bu adam ve eşi,demek ki baya yüz vermişsiniz.Artık işiniz zor.Umarım kurtarırsınız paçayı:44:

ayy ayy kolay kolay söylenmiyor kızlar:KK31: teyzemin kocası köye gittiğindede aynı durumla bizde karşılaşıyoruz. bizim evdekiler sabaha kadar uyumaz. öğleden sonra kalkar. kadın zaaaarrrrrt diye zile basıyo 12 gibi falan (anneme göre sabahın körü:KK1:) çalıştığım için pek denk gelmiyorrum zil çalma olayınada. işten geldikten sora oturma odasına yayılamazsam dinlenemiyorum kadın taaaaaaaaaaaaaa gece 11 de gidiyo evine:KK47: izinli olduğum zamanlarda geldiğindede uyuyomuş numarası yapıyorum yatakta ama. sırt bel hiç bişi kalmıyo bütün gün ağrısını çekiyorum. üstüne üstlük koca bigünüm ziyannnn oluyo. aptal gibi dolaşıyorum sonra. kardeşim bazen kapıyı açmıyo:KK1: eğer dış kapı açık değilse zile basar annemi sorar. kardeşim kim oooo? derse. annen evde mi diye sorar. kardeşim yok der sert bi sesle sora tıpış tıpış gider. bi sonra ki geldiğindede anneme ayy bu oğlun bnm tansiyonumu çıkardı kovmaktan beter etti diye şikayet eder:KK1: bayılıyorum kadında ki asansör gibi tansiyona

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapıyı açmayın. Ararlarsa telefonu da açmayın. 2-3 sefer sonunda ayakları kesilir.

ya ben yazini okumakta zorlandim, düzgün yazamiyormusun canim, harflerin cogu eksik, cok sik karsilasiyorum böyle yazilarla ve artrik sIkIldik... Herneyse senin konuna geleceksek eger, acmazsin kapini olur biter.. elbet birgün anlayacaklardir...

Sizin yanınızda bırakın kavgayı,karısına şiddet uygulayacak kadar rahatlaşmışsa bu adam ve eşi,demek ki baya yüz vermişsiniz.Artık işiniz zor.Umarım kurtarırsınız paçayı:44:

ya anneeme dyrm dyo amaaan bsey deme ayp napyım bn eşimde rahatsz

ya ben anlayamıyorum canım benim uygun bir dille söylesene o yaptığından utanmıyor sen neyden çekiniyorsun kadını bir köşeye çekip eşim yorgun geliyor uykusuz kalıyor görüşmelere biraz ara versek yada daha erken sonlandırsak desene küserse küssün yani sizin düzeninizden önemli mi baksana kendine dert etmişsin bunu sana yazık değil mi böyle insanlara tavrını koyacaksın :KK19:

Son düzenleme:
ya ben anlayamıyorum canım benim uygun bir dille söylesene o yaptığından utanmıyor sen neyden çekiniyorsun kadını bir köşeye çekip eşim yorgun geliyor uykusuz kalıyor görüşmelere biraz ara versek yada daha erken sonlandırsak desene küserse küssün yani sizin düzeninizden önemli mi baksana kendine dert etmişsin bunu sana yazık değil mi böyle insanlara tavrını koyacaksın :KK19:

ya vallahı mıde hastası oldum daha 1 senelk evlyım ya

valla artk umrma gelmyo kendı derdımden :)

ya vallahı mıde hastası oldum daha 1 senelk evlyım ya

canım benim bu işin ayıbı kalmamış ya kapıyı açma 2-3 defa üst üste geldiklerinde erkeden uyuduk gibilerinden veya başka bir yerdeydik falan dersin yada dediğim söyle gerçekten yazık sana tatlım daha 1 senelik evlisin yenisiniz birlikte bolca vakit geçimelisiniz eşinle hiç utanma çekinme

ya anneeme dyrm dyo amaaan bsey deme ayp napyım bn eşimde rahatsz

kızmayında suç annenizde ne demek ya bişe deme ayıp
eeeee ne zamana kadar bunları çekeceksin kocanız sizi boşadığı zamana kadarmı devam edecek
annenize söyleyin onun annesinin amcasının oğlu her gece 1 lere kadar kendisine gelse eşi kızsaydı odamı susar otururdu
ayıpmış bırakın Allah aşkına asıl onların size yaptığı ayıp eşinize ayıp değilmi
akraba herkes insanı dar anında terk eder ama eşi terk etmez
vallahi ben eşinizin yerinde olsam konuşmazsanız ben konuşurdum bu iş devam ederse boşardım
ne ya hayata bir kere geliyoruz hayatını misafirleremi adayacaksınız
yol yakınken sinir hastası olmadan söyleyin olsun bitsin

X