Sürekli gelen misafirden sıkıldım..

Sevgili KK Arkadaşım ;

Lütfen yazı stiline bak, birde sana cevap verenlerin yazı stiline. İmla hatası yapmak ayrı şey -onu hepimiz yapabiliriz hızlı yazmaktan- bu farklı birşey. Niçin güzel Türkçe'mizi katlediyorsun.

Kusura bakma sana bundan başka yazacak birşey bulamadım.

bence kapıyı açma arabayı görünce telefonla arıyo demişsin ozaman tel de açma iki kere bunu dene üçüçncüye gelmez zaten:KK53:

saba, hergün geliyor, sizde uyuyor 1' kadar, karısını dövüyor; mübalağa var gibi geldi, kızmayın bana.

Çok büyütülecek bir durum değil, hergün gelen misafire, eşinizle bu konuda problem yaşadığınızı, mümkünse aramadan gelmemesini söyleyeceksiniz.

Aradığı zamanda şimdi müsait değiliz diyeceksiniz hepsi bu.

Şiddete başvuracak kadar .... bir adamsa ve bu kadar anlayışsızsa sizin kibarlıkla söyleyeceklerinizden zarar gelmez.

..

Herks sylmş ama bnde söylmdn tutmadm dilimi, ltfn kısltrak yzmyınz,okumk güç oluyr.. Ne zormuş böyle yazmak . :)

Kadını evin içinde evire cevire dövüyo, konu sahibi de arada kaynıyo, tokat yiyo, senceee eşimle problem yaşıyorum bu kadar sık gelmeyin kısmını geçmemişler mi:) Bayılıyorum senin iyi niyetli ve sesli harflri yutrk yaptgn yrmlara :) off cok zormuş hakikaten :KK1:

arkadaslar ltfen bana yardım edın bı yıl oldu yenı eve tasındım bı akrabam süreklı gelıyo ama hergun karısyla beraber ve saat 1 e kadar kalkmyo eşim işten yorgun geliyo bunlar saa1 olyo gtmyo bseyde dyemyorum benm akrabam esım snrlnyo ve tepkısını belli edyo bende aynen edyrum kendı karısı gelır gdene kadar uyur benm evmde ve ben otrrm esı ıle ama bu defalarca oluyo napmam gerek bana çıkış gstern nolur herseyı denedm tavrmı koydum çay yapmadım ama yok sımdıde gelyolar napyım ben yardmnza ihtyacım var

tatlım kovacak değilsn e suratınızdan konuşmalardan anlamıyorsa yapcak bişey yok ya sabır dicen

Kadını evin içinde evire cevire dövüyo, konu sahibi de arada kaynıyo, tokat yiyo, senceee eşimle problem yaşıyorum bu kadar sık gelmeyin kısmını geçmemişler mi:) Bayılıyorum senin iyi niyetli ve sesli harflri yutrk yaptgn yrmlara :) off cok zormuş hakikaten :KK1:

:)) Konu sahibinin arada güme gittiğini okumadım. Adam mı dövmüş, kocası ses çıkarmamış mı ?

Kulaktan kulağa dedikodu yapıyormuşuz gibi oldu. :KK1:

evt grcktn zrms, klvyede harflrn yrni arayp drryrm..

kadin degil kiz adam karisini alip geliyormus oturmaya kadin uyuyormus adam muhabbet ediyormus :44:

kadininda isine geliyoki gidiyo, nasilsa konusahibi caydi meyveydi hizmetini yapiyo, nekadar uyudugu icin dayak yese bile olsun erkegimin vurdugu yerde gül biter ben hem yatarim hem dayagimi yirim :21::KK14:diyoo
oturup evinde yesin dayagini milleti ne rahatsiz ediyolar,pes misafirlikte karisini döven adam:KK53:arada evsahibi hanfendide gümbürtüye gidiyo . benim kocam olcak orda oda adama pis dalar karima nasil vurursun diye sonrada totoya tekme gelme lan bidaha diye:KK55:

:)) Konu sahibinin arada güme gittiğini okumadım. Adam mı dövmüş, kocası ses çıkarmamış mı ?

Kulaktan kulağa dedikodu yapıyormuşuz gibi oldu. :KK1:

evt grcktn zrms, klvyede harflrn yrni arayp drryrm..

Kocası yokmuş evde, hem de birden fazla dövmüş karısını, güleyim mi üzüleyim mi bilemedim ben. Kulagını uzat bişi fısıldıycam :) Harflrmi kslaltmm lzm önce :)

nasıl yani? adam misafir geldiği evde karısını dövüyor,konu sahibide o arada dayak mı yiyor? şaka mı bu:KK53:.gerçi çok garip bir yazım şekli olduğu için ben okuduğumu anlayamamış olabilirim ama vallahi şaşırdım.artık bu durumun misafirliği falan kalmamış,gülsemi mi ağlasam mı karıştırdım:KK1:

onlar geldiğinde evden çıkıyormuş gibi yapın bir yere davetliyiz gitmemiz gerek yada dışarda işimiz var çıkacağız müsait değiliz deyin bir süre sonra onları istemediğinizi anlarlar yada açık açık gelmeyin deyin rahatlayın:KK1:bunlar artık misafirlikten çıkmışlar çok pişkinler:26:

nasıl yani? adam misafir geldiği evde karısını dövüyor,konu sahibide o arada dayak mı yiyor? şaka mı bu:KK53:.gerçi çok garip bir yazım şekli olduğu için ben okuduğumu anlayamamış olabilirim ama vallahi şaşırdım.artık bu durumun misafirliği falan kalmamış,gülsemi mi ağlasam mı karıştırdım:KK1:

Konu hergün oturmaya geliyorlar, artık bir bahane bulmam lazım diye acıldı, sayfalar ilerledikçe geldiklerinde adamın karısını dövdüğünden bahsedildi... DÜşünsene bundan güzel sebep mi olur; her gün misafirliğe geliyorlar, adam karısını dövüyor, arada ev sahibi kaynıyor, ama inatla gelmeye devam ediyorlar :) Ben de bilemedim, güleyim mi ağlayaym mı :KK1: Yazarken gözümde canlandırıyorum, kemal sunal filmleri gibi :KK1:

ee ne alemde senin misafirler biraz ayak kestilermi ? rahatsızlığını ifade edebildin mi ? yoksa kendiliklerinden biraz rahat bırakalım mı dediler :)) sonucu söyle de böyle bir derdimiz olursa nasıl ne yapmamız gerektiği hakkında fikrimiz olsun :)

misafir geldiklerinde aciktan söyle cokkkkkkkkk rahatsiz oldugunu anlattt
ben misafiri cok severim ama evimi han gecen yolu gibi kulanani deyilllll
yok yaaa evde esini dövecek ben ayrirken dayak yiyecem birde bana gene gelecekler
olacak sey deyilll acik acik söyle asla asla böyle seylere evinde izin verme kisacasi
müsait deyilsinizzzzz

Bence siz gelen misafirlerden daha hatalısınız. Karşınızdaki eşekse eşeklere nasıl davranılmalıysa öyle davranın siz de. Ayrıca özel hayatlarını sizin yanınızda yaşamaları ve sizin de gece 1e kadar misafirliklerine katlanmanız sadece edepten olamaz. Azıcık akıl fikir ya... Savın başınızdan gitsin. Ananız babanız mı sanki bu tip insanların terbiyesizliklerine yüz veriyorsunuz. İnsan pişkin diye alttan alınmaz davranışlar. Pişkinse daha fazlasını hak ediyordur.

ee ne alemde senin misafirler biraz ayak kestilermi ? rahatsızlığını ifade edebildin mi ? yoksa kendiliklerinden biraz rahat bırakalım mı dediler :)) sonucu söyle de böyle bir derdimiz olursa nasıl ne yapmamız gerektiği hakkında fikrimiz olsun :)

canm güzel bi dill ıle kadına söyledim oda adama ne demiş ise benle küstüler anneme söylemişler annemde bana kızdı nye öyle yaptın dye

X