misafirlikte yapilmaz normalde yapilirmi yanicok merak ettim ama kadini insanlarin icinde neden bu denli rencide ediyor ne yapmis acaba :26:
Eyy Allahım !! Hala ne modeller var şu dünyada.
Söyleyin bence açık açık.
"Biz de bir aileyiz, ve bazen başbaşa kalıp evimizi durumumuzu gelirimizi giderimizi konuşmamız gerekebiliyor, ayaklarımızı uzatıp tv keyfi yapmak istiyoruz, yada erkenden uyuyup dinlenmek istiyoruz. yada bazen tartışmak istiyoruz, siz hergün hergün bizdeyken bunlar pek mümkün olmuyor. sizi bir aile olduğumuzu hatırlatmak istedim" dersen gayet açıklayıcı olur.
"ayıp olmaz mı ? " diye sordun sanki, yok yok "ayıp" levelini aşmış bu insanlar, bu yaptığınız sadece akıllılık olur.
valla koptum yemin ediyorum:))))) ayh sen çok yaşa emi.kadın neden dayak yedi.konu sahibinin pek umrunda değil.şahsen bende bukadar sinir olsam umrumda olmazdı:)) ama süpersin.sorulcak 50 tane şey var:)))
Şaka mı bu arkadaşım? Senin evine geliyo, karısı uyuyo, uyanıyo dövüyo sen de susup oturuyor musun?
Sizin yanınızda bırakın kavgayı,karısına şiddet uygulayacak kadar rahatlaşmışsa bu adam ve eşi,demek ki baya yüz vermişsiniz.Artık işiniz zor.Umarım kurtarırsınız paçayı:44:
neden dövüyor kadini :26:
ya ben anlayamıyorum canım benim uygun bir dille söylesene o yaptığından utanmıyor sen neyden çekiniyorsun kadını bir köşeye çekip eşim yorgun geliyor uykusuz kalıyor görüşmelere biraz ara versek yada daha erken sonlandırsak desene küserse küssün yani sizin düzeninizden önemli mi baksana kendine dert etmişsin bunu sana yazık değil mi böyle insanlara tavrını koyacaksın
valla koptum yemin ediyorum:))))) ayh sen çok yaşa emi.kadın neden dayak yedi.konu sahibinin pek umrunda değil.şahsen bende bukadar sinir olsam umrumda olmazdı:)) ama süpersin.sorulcak 50 tane şey var:)))
ya vallahı mıde hastası oldum daha 1 senelk evlyım ya
Konusahibinin derdi kadını dövmesi değil, evine gelmesi :S
Off nasıl insanlar olduk biz yaa, gerçekten cok üzülüyorum.
ya anneeme dyrm dyo amaaan bsey deme ayp napyım bn eşimde rahatsz
cnm kadna uyuma dyo oda uyuyo bde inat ben kalkarm tek basma çay getrrm o otrr adamda bna snrlenr