bide dövüyomu
ya bu kadin laylanin kardesi filan olmasin
onlarin gelecegi saatde isiklari kapatin ( karanlikta izleyin tv ormantik ormantik), kapiyida acmayin
saba, hergün geliyor, sizde uyuyor 1' kadar, karısını dövüyor; mübalağa var gibi geldi, kızmayın bana.
Çok büyütülecek bir durum değil, hergün gelen misafire, eşinizle bu konuda problem yaşadığınızı, mümkünse aramadan gelmemesini söyleyeceksiniz.
Aradığı zamanda şimdi müsait değiliz diyeceksiniz hepsi bu.
Şiddete başvuracak kadar .... bir adamsa ve bu kadar anlayışsızsa sizin kibarlıkla söyleyeceklerinizden zarar gelmez.
..
Herks sylmş ama bnde söylmdn tutmadm dilimi, ltfn kısltrak yzmyınz,okumk güç oluyr.. Ne zormuş böyle yazmak . :)
kapıyı açma.................
arkadaslar ltfen bana yardım edın bı yıl oldu yenı eve tasındım bı akrabam süreklı gelıyo ama hergun karısyla beraber ve saat 1 e kadar kalkmyo eşim işten yorgun geliyo bunlar saa1 olyo gtmyo bseyde dyemyorum benm akrabam esım snrlnyo ve tepkısını belli edyo bende aynen edyrum kendı karısı gelır gdene kadar uyur benm evmde ve ben otrrm esı ıle ama bu defalarca oluyo napmam gerek bana çıkış gstern nolur herseyı denedm tavrmı koydum çay yapmadım ama yok sımdıde gelyolar napyım ben yardmnza ihtyacım var
Kadını evin içinde evire cevire dövüyo, konu sahibi de arada kaynıyo, tokat yiyo, senceee eşimle problem yaşıyorum bu kadar sık gelmeyin kısmını geçmemişler mi:) Bayılıyorum senin iyi niyetli ve sesli harflri yutrk yaptgn yrmlara :) off cok zormuş hakikaten
kadin degil kiz adam karisini alip geliyormus oturmaya kadin uyuyormus adam muhabbet ediyormus :44:
:)) Konu sahibinin arada güme gittiğini okumadım. Adam mı dövmüş, kocası ses çıkarmamış mı ?
Kulaktan kulağa dedikodu yapıyormuşuz gibi oldu.
evt grcktn zrms, klvyede harflrn yrni arayp drryrm..
Kadını evin içinde evire cevire dövüyo, konu sahibi de arada kaynıyo, tokat yiyo, senceee eşimle problem yaşıyorum bu kadar sık gelmeyin kısmını geçmemişler mi:) Bayılıyorum senin iyi niyetli ve sesli harflri yutrk yaptgn yrmlara :) off cok zormuş hakikaten
nasıl yani? adam misafir geldiği evde karısını dövüyor,konu sahibide o arada dayak mı yiyor? şaka mı bu.gerçi çok garip bir yazım şekli olduğu için ben okuduğumu anlayamamış olabilirim ama vallahi şaşırdım.artık bu durumun misafirliği falan kalmamış,gülsemi mi ağlasam mı karıştırdım
ee ne alemde senin misafirler biraz ayak kestilermi ? rahatsızlığını ifade edebildin mi ? yoksa kendiliklerinden biraz rahat bırakalım mı dediler :)) sonucu söyle de böyle bir derdimiz olursa nasıl ne yapmamız gerektiği hakkında fikrimiz olsun :)