Sürekli gelen misafirden sıkıldım..

canm güzel bi dill ıle kadına söyledim oda adama ne demiş ise benle küstüler anneme söylemişler annemde bana kızdı nye öyle yaptın dye

Evin içinde adamn karısını dövüp, sizin de arada kaldığınızı söylemediniz mi? Basit mi geliyor size bir insanın başkasını dövmesi ben anlamıyorum ki :S

bu misafirlik olayında bi iş var ama ben çözemedim hadi hayırlısı..şu sitedeki kadınların hangisi "ayıp olur" düşüncesiyle böyle insanları hergün evine kabul eder acaba?ortada büyük bi AYIP var ama onu yapan misafirin ta kendisi.

Evin içinde adamn karısını dövüp, sizin de arada kaldığınızı söylemediniz mi? Basit mi geliyor size bir insanın başkasını dövmesi ben anlamıyorum ki :S

bu durum kımseye basıt gelmez sizin başınıza böyle bişey gelmemiş ben kadnı uyardım ama bana kadın dedıgın çeker dıyen kadına sen ce ne yapabılırm

bu durum kımseye basıt gelmez sizin başınıza böyle bişey gelmemiş ben kadnı uyardım ama bana kadın dedıgın çeker dıyen kadına sen ce ne yapabılırm

evin içinde adamn karısını dövüp, sizin de arada kaldığınızı söylemediniz mi? Basit mi geliyor size bir insanın başkasını dövmesi ben anlamıyorum ki :s

sizce kadın degın çeker dıyen bı kadına ne diyebılırsın? Bırkere basıt gelıyor dye bı laf etmedım yazımı okumamşsınız galıba

İşimiz var, misafirimiz var, eşim hasta yada son çare yalnız kalmak istiyoruz canım!!!
kim oluyorlarda sürekli geliyorlar
Saçmalamışlar iyce
açıkça konuşun neyden çekiniyorsunuz ?

aklıma ilk gelen erkek misafirin sizden hoşlanma ihtimali

Olabilir...
Kocanız anlaması gerek, rahat bir bey mi ?
Çok kıskanç biri olsa adama sert konuşurdu 1'e kadar oturmalarına kocanız nasıl ters tepki vermiyor

sizce kadın degın çeker dıyen bı kadına ne diyebılırsın? Bırkere basıt gelıyor dye bı laf etmedım yazımı okumamşsınız galıba

Annenize söylemediniz mi demek istedim. Harfleri yuttuğunuz için okumakta zorluk çektim epey

çüşş ya çüşş,hepsını anladımda şu evi karıştırmaktakı yuzsuzlugu anlayamadım hala,valla yaşayan bılır,başıma gelmemişti bır kez geldı felegımı şaşırdım

çüşş ya çüşş,hepsını anladımda şu evi karıştırmaktakı yuzsuzlugu anlayamadım hala,valla yaşayan bılır,başıma geldi

Herşeyi denedim derken
neleri denedin?
Tavırlı olduğunu nasıl belli ettin çay yapmamaktan başka?

İlk defa duyuyorum böylesini. Karı-koca yüzsüzler demek ki. Ayıp denen bi şey var bayağı da pişkinlermiş doğrusu. Senin onlara açık açık rahatsız olmya başladık demen ayıp olmaz ama emin ol aa akrabayız biz ne var bunda gibilerinden laflar ediceklerdir. Tepkinizi açık açık ortaya koymazsanız daha da ayrılmazlar sizden.

kapıyı açar kapının arasında olan şu zincir gibi şeyler var tam açmıyorsun hani oradan seslenir uykulu halde misafir kabul edemicez iyi akşamlar deyip cevap vermelerine müsade etmeden kapatırdım..
ertesi gün eşim evde değil misaifr kabul edemem deyip diye gönderirdim o zincirle açıp..
3. sünü gelirse zaten vardır bi anormallik biz artık misafir kabul etmiyoruz deyip kapatırdım banane yaa millet beni düşünmicek ben onları mı düşüncem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…