- 2 Ağustos 2013
- 34.280
- 102.372
-
- Konu Sahibi deepurpleee
Sizinle olan fotoları mı atıyor yoksa kendini mi?Merhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladımErkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
çok iyi fikirmiş buE vallaha bi daha gelmek isterse ona sen gelme ben foto atarım deyin.Vallaha çekilmez
yemin ederim ki değilKonu troll olabilir mi?
yok gördüm gözümle hahahah, ama kendisi mi atıyor ailesi özellikle at at mı diyor onu anlamadımFotograflarin aileye gittiğine emin misiniz?
Ailesi adı altinda bir kiz arkadasi olabilir mi?
Bu kadar merak ancak sevgilide olur...
Normal degil bacım
kendini de değil çevresini atıyorSizinle olan fotoları mı atıyor yoksa kendini mi?
Benim kv de gittiğimiz yerlerin fotosunu ister eşim atmaz tabikendini de değil çevresini atıyor
Ben düşündüm deSürekli ailesine kardesine foto aran merak ediyorlar diye üstelik evlenince fiyuuu düsünemiyorum
acaba benimki de annesi istediği için mi atıyor yoksa kendisi mi istediklerini düşünüyor gerçekten anlamıyorumBenim kv de gittiğimiz yerlerin fotosunu ister eşim atmaz tabitamam merak ediyorlarsa 1 2 kere atılır da sürekli atmak nedir ya sizle vakit geçirmek yerine sürekli elinde telefon hoş değil
ayy ankara da haklı yeşillik bulunca çekmesikeşke ufo olsa dediğiniz gibi ama göl ağaç bahçe yani şehir ankara, her yerde olan şeyler
ben de öyle düşünüyorum artıkSeni tınlamiyor yani seninle vakit geçiriyor
Boşver sende onuben de öyle düşünüyorum artık
Böbreğini çalarsın diye korkuyorlar, yasam belirtisi göstermeye çalışıyor.
uzak mesafeNeden 6 7 ayda bir?