- 22 Temmuz 2021
- 28
- 37
- 26
-
- Konu Sahibi deepurpleee
yok benimle değil etrafı çekiyorYok artık görmemişin sevgilisi olmuş
acaba beni sevdiğinden değil de sırf değişiklik olsun, fotoğraf çekeyim oraya buraya geziyorum diye hava atmak amacıyla mı geliyor anlamadımNeresinden tutsan elinde kalıyor.
- 6-7 ayda bir buluşulan ilişki
- Buluşulan gün konuşmak, hasret gidermek yerine sürekli fotoğraf çekmeyle uğraşması
- Bu fotoğrafları aileye ve akrabalara göndermesi
Erkek milletinin çoğundan herşey beklenir valla.acaba beni sevdiğinden değil de sırf değişiklik olsun, fotoğraf çekeyim oraya buraya geziyorum diye hava atmak amacıyla mı geliyor anlamadım
Seven erkek böyle olmaz. Aylarca görmemiş, yanınızda telefona bakmayı bile unutması lazım. UFO görmediği sürece 500 tane fotoğraf çekmesine gerek yok. Çok mu ilginç yerlerde geziyorsunuz? Hangi şehir burası?acaba beni sevdiğinden değil de sırf değişiklik olsun, fotoğraf çekeyim oraya buraya geziyorum diye hava atmak amacıyla mı geliyor anlamadım
6 7 ayda bir neden gorusuyosunzMerhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladımErkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
acaba beni sevdiğinden değil de sırf değişiklik olsun, fotoğraf çekeyim oraya buraya geziyorum diye hava atmak amacıyla mı geliyor anlamadım
yok benimle değil etrafı çekiyor
çok soğudum gerçekten bitiricem yaErkek milletinin çoğundan herşey beklenir valla.
Seven erkek böyle olmaz. Aylarca görmemiş, yanınızda telefona bakmayı bile unutması lazım. UFO görmediği sürece 500 tane fotoğraf çekmesine gerek yok. Çok mu ilginç yerlerde geziyorsunuz? Hangi şehir burası?
uzak mesafe maalesef, getirecekmiş zaten kardeşini kuzenlerini6 7 ayda bir neden gorusuyosunzcok sık degilmi bide bence 500 fotograf atacagina bidahaki bulusmaya onlarida getirsin daha cok vakit kalir sana
avm,park,göl ama müzeye de gitmiştik ya es geçmeyim onuNerede geziyorsunuz ki?
Bende sandim ki sizi cekip yolluyor ailesi merak ediyor, coskuyla gelin adayinin resimlerine bakiyorlar falan