- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.830
- Konu Sahibi deepurpleee
Ailesi nerede yaşıyor ki? Buraları da merak etmezsin yaa… Nasıl bir yokluktalarsa.avm,park,göl ama müzeye de gitmiştik ya es geçmeyim onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailesi nerede yaşıyor ki? Buraları da merak etmezsin yaa… Nasıl bir yokluktalarsa.avm,park,göl ama müzeye de gitmiştik ya es geçmeyim onu
2 senelik ilişki önceden yakındık sonradan uzak mesafeye döndü ben de soğudum fakat keşke daha erken soğusaydımİlerisi için birbirinizi tanısanız daha iyi olmaz mıydı? Bu hareket soğumam için yeterli bi sebep olurdu benim için
mersinde, orası buradan güzeldir eminim ama gerçekten merak ettiklerini düşünmüyorumAilesi nerede yaşıyor ki? Buraları da merak etmezsin yaa… Nasıl bir yokluktalarsa.
Koşarak uzaklaş arkana dahi bakma2 senelik ilişki önceden yakındık sonradan uzak mesafeye döndü ben de soğudum fakat keşke daha erken soğusaydım
Bitirme hemen ama özür dileyene dek te tavırlı ol.sizin için mi geliyor ailesi için mi?çok soğudum gerçekten bitiricem ya
Merhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladım Erkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
duracağını hiç düşünmüyorum artık çünkü yediğimizi içtiğimizi atmasını engelleyebildim ancakBitirme hemen ama özür dileyene dek te tavırlı ol.sizin için mi geliyor ailesi için mi?
değil vallaKonu feyk mi
gerçekten yapar, o an atmasa bile sürekli şak şak fotoğraf çekiyor gidince göstermek içinYol yakınken kaç bu tiple ömür geçmez yarın öbür gün evle ilgisi şeyleri çeker atar
Konu troll olabilir mi?Merhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladım Erkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
ben gerçekten daha kötü olaylar görmeden ayrılayım siz de kurtulmuşsunuz iyi kiHoş geldin eski kaynanam.
Arkadaşlar içeriden bilgi veriyorum yeminle var böyle insanlar. Ve eminim ki erkek arkadaşının ailesi görmemişin önde gideni. Eski eşten yediğimiz içtiğimiz gezdiğimiz oturduğumuz Yani her şeyin binlerce fotosunu isterdi. Hatta bir keresinde Marmaray yeni yapılmıştı iç dış her yerin fotosunu çektirdi. Bana da yrni evliyken çekmecelerin dolapların içinin fotolarını çek gönder iması yaptı çıldırdım. Evliliğimiz boyunca da huzur vermedi. Gece saat 24.00’te arardı ne yapıyorsunuz diye bu kadar lanet pislik ve baş belasıyydı. Aklıma geldi gece cinlerim ayağa kalktı şalgam kafalı pislik.