Sürekli fotoğraf çekip ailesine gönderiyor ?

acaba benimki de annesi istediği için mi atıyor yoksa kendisi mi istediklerini düşünüyor gerçekten anlamıyorum :KK70: evet gerçekten bir şey diyeceğim mesela video çekiyor arkadan konuşamıyorum hahahah çok daraldım ayrılacağım
Valla çekilmez gerçekten. Belki de annesi istiyor olabilir 😂

Merhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladım :KK70: Erkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
Ozel hayat diye bir kavram biliyor mu? Hani ikinizin arasinda kalan. Bu huy varsa evlendikden sonra da devam edicek. Tavrini koy. Anne neyse de kuzene nolmuş? 500 kusur resim çekmek de normal durum değil yani. Sirf gosteriş olsun diye mi berabersiniz? Ne zaman sohbet etmeye zaman buluyorsunuz? Çok itici bir durum

Merhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladım :KK70: Erkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
Ailesine attığını gözlerinizle gördünüz mü? Anneme deyip de başkalarına atmasın? Buna benzer bir şey yaşamıştım da :KK70:

Yaşlar kaç

Mersin Ankara kaç saat ya, konyanin hemen üstü Ankara. Nasıl 7 ayda buluşmadiniz? Benim kita uzaklıkta sevgilim bile daha çabuk gelirdi
Bunu normal karşılamanız bile ilginç...ikinci olarak onca zaman sonra biraraya gelmişken size sarılmak, koklaşmak,konuşmak yerine telde vakit geçiriyorsa olmaz olsun öyle ilişki.
Ayril gitsin.
Demek ki keyif almıyor senle beraber olmaktan. İnsan sevdiği arkadaşına ev oturmasına gittiğinde bile keyifli zaman geçirince telefonuna bakmayı unutuyor,kaldı ki sevgilsini ziyaret etmiş ...

Acaba yanlış birşey yapmıyoruz bakın şurdayız burdayız diye mi bildiriyor? Nedense aklıma bu geldi.. 🤭
Veya 1 2 haftada bir bulustugu manitasina mı atıyordur? Mesajların içerigini biliyormusunuz acaba?? 🤨🔫

Evet değişmez bunların modeli böyle

Acaba yanlış birşey yapmıyoruz bakın şurdayız burdayız diye mi bildiriyor? Nedense aklıma bu geldi.. 🤭
Veya 1 2 haftada bir bulustugu manitasina mı atıyordur? Mesajların içerigini biliyormusunuz acaba?? 🤨🔫
kime attığından eminim :KK70: , yok öyle bildirmek için değil ona da eminim görmelerini istiyormuş merak ediyorlarmış öyle diyor

Bu ilerisi için ipucu, ailesine aşırı bağımlı. Kuzenleri falan da diyosun cok sakıncalı. Nerden mi biliyorum. Başımda var Bir tane boşanmak üzereyim ordan biliyorum. Evlenince daha beter oluyolar inan bana. Akıllı kızsın, erkenden gördün şükür

sordum merak ediyorlarmış onların da görmesini istiyormuş

Tamam da çekersin bir iki ebe gidince gönderirsin

Ya da cidden absürt bir şey olur çeker atarsın da her adım çekilip atılmaz ki

Sizi çekip atsa bile daha makul Ankara da çekip de mersin e atacak

Acaba ankara da olduğuna mı inandırmak istiyor

X