- 2 Ağustos 2013
- 34.280
- 102.372
-
- Konu Sahibi deepurpleee
Valla çekilmez gerçekten. Belki de annesi istiyor olabiliracaba benimki de annesi istediği için mi atıyor yoksa kendisi mi istediklerini düşünüyor gerçekten anlamıyorumevet gerçekten bir şey diyeceğim mesela video çekiyor arkadan konuşamıyorum hahahah çok daraldım ayrılacağım
Ozel hayat diye bir kavram biliyor mu? Hani ikinizin arasinda kalan. Bu huy varsa evlendikden sonra da devam edicek. Tavrini koy. Anne neyse de kuzene nolmuş? 500 kusur resim çekmek de normal durum değil yani. Sirf gosteriş olsun diye mi berabersiniz? Ne zaman sohbet etmeye zaman buluyorsunuz? Çok itici bir durumMerhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladımErkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
Ailesine attığını gözlerinizle gördünüz mü? Anneme deyip de başkalarına atmasın? Buna benzer bir şey yaşamıştım daMerhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladımErkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
Yaşlar kaçMerhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladımErkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
Evet değişmez bunların modeli böyleMerhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladımErkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
sordum merak ediyorlarmış onların da görmesini istiyormuşPeki bacım sen ona sormadın mı ....yani bu gidiş nereye ? Düğün fotoğraflarimizi çekeceksin de ona mı hazırlık???
kime attığından eminimAcaba yanlış birşey yapmıyoruz bakın şurdayız burdayız diye mi bildiriyor? Nedense aklıma bu geldi..
Veya 1 2 haftada bir bulustugu manitasina mı atıyordur? Mesajların içerigini biliyormusunuz acaba??
gördüm ama sonrasında da başka birine atmak için o kadar çok çekiyor diye düşündüm şuan çünkü her şeyi tek tek çekiyor gibi bi şey yaAilesine attığını gözlerinizle gördünüz mü? Anneme deyip de başkalarına atmasın? Buna benzer bir şey yaşamıştım da
23 ikimiz deYaşlar kaç
Yurt disinda oldugum icin erkek arkadasimla 1 senedir bulusamayan ben suan bu mesajı okuyorum ve ağlıyorum dmnckdn6 7 ayda bir buluşulan adama erkek arkadaş denmez
Sizin çocuğunuz olduktan sonra düşünemiyorum... manzara biter de çocuk bitmez de.. 18 yıla kadar çeker atarduracağını hiç düşünmüyorum artık çünkü yediğimizi içtiğimizi atmasını engelleyebildim ancak
Bu ilerisi için ipucu, ailesine aşırı bağımlı. Kuzenleri falan da diyosun cok sakıncalı. Nerden mi biliyorum. Başımda var Bir tane boşanmak üzereyim ordan biliyorum. Evlenince daha beter oluyolar inan bana. Akıllı kızsın, erkenden gördün şükürMerhabalar biraz saçma olacak fakat gerçekten artık kafama takmaya başladımErkek arkadaşımla resmen 6 7 ayda bir buluşuyoruz, buluştuğumuzda da nereye gitsek gezsek yüzlerce fotoğraf çekip annesine, kız kardeşine hatta kuzenlerine gönderiyor yani gezerken konuşmak yerine sürekli elinde telefon fotoğraf çekiyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde merak ettiklerini söylüyor ama ne alaka anlamıyorum şaka değil son buluşmamızda 500 küsür fotoğraf vardı;( Acaba ilerisi için ipucu olabilir mi bu hareketi ailesine çok mu bağlı diye düşünüyorum
sordum merak ediyorlarmış onların da görmesini istiyormuş