SÜREKLİ BURNUNU KARIŞTIRIYO...:(

alınmıyorlar bana sanırım, alıştılar :KK70:
normalde de eve misafir geldiğinde masayı hazırlayıp, hadi yemek hazır ellerinizi yıkayıp gelin diyen bir insanım (sanki eşimle kızıma diyormuşum gibi oluyor ama herkes ellerini yıkayıp geliyor :KK59:)

onu bende derim ortaya konuşuyorum yeteri kadar da anlayana...:)

Koca kadın, burnunu karıştırmaktan utanmıyorsa, sen de uyarmaktan utanma. Hem tiksindirici bir durum hem çocuğuna kötü örnek oluyor. Kırılırsa kırılsın, bu ne böyle.

Uyuyamaktan sinirlerim bozuldu sanırım.
Kusura bakmayın ama cok güldüm.
Cok kötü bi huy. Alışkanlık edinmiş ama yanlış şeyi alışkanlık edinmiş. Benimde bi arkadaşım vardı lisede hatırlamak bile istemiyorum en son sınıf hocamız çocuğu herkesin içinde rezil etti de bıraktı öyle. Bu tür durumlarda kibarca uyarmak bi işe yaramıyor sanırım.
Topluluk içinde söyleyin sizde o kadar şeye rağmen hala bırakmıyorsa.
Çocuğunuza konuşun; canim sende babaannen gibi burnunu karıştırma herkesin içinde cok ayıp deyin :KK70:

açıkça uyarmak çok zor bence.yani açıkçası ben yüzüne söyleyemem ,ama cocugunuza ima etseniz gelinim sen anla hesabı.burnunu karistirma çok ayıp vs tuvalette ise aynı şekilde.yoksa mümkün değil eşin de soyleyemez bence anne düzgün işe mi diyecek olmaz yani umarım bir yolu bulunur çok şükür ki eşiniz pis değil böylesi daha zor olurdu

benimde teyzem böyle ve koltuğun kenarına siliyor çok kuskunç ama çare yok
Allah kolaylik versin

X