Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin temizlik anlayisi baska.,,ona sorsan belki sen asiri titizsindir tuvalet konusunda bende muzdaribim... Bi insan ortaligi sular gibi nasil tuvaletini yapar ya da elini yikar? Bendrki kv tuvaletten cikar ortalik su olur hep... Ardindan girince en son kimin girdigini tahmin etmek zor olmuyor... Tuvaleti tam temizliyorum gene ayni...bi sure temixlemeyinde anlasin dedim ama anlamadi..,bi bez ilac alipta temizleyim demedi.. Cunku pislige alismis zaten...bir kac hafta daha sabredeyim ...,Allahim yardim etsin ne deyim..,,
evet bu fikir cok mantikli, hatta temizlerken bir yandan da kendi kendine konus "Nasil bir sevgi bu anneyle bebek arasindaki normalde birinin sumugunu gorsem tiksinirim, hele bazilari surekli burnunu karistiriyo sofralarina oturulmaz falan....
bir de eve şu hijyen jellerinden al, yıkamaya gerek olmayanlardan hani
sürekli ikram et, sürekli
belki bir nebze olsun pisliğe karşı işe yarar
eşiniz kibarca uyarsın.
valla o yapmaya utanmıyorsa bende söylemeye utanmam......
kırılır üzülür diye düşünmem çünkü o zaten gözgöre göre ayıbın alasını yapıyor.ben uyarınca mı suçlu olucam allah aşkına..
ayy bilemiyorum okurken gözümde canlanıp midem bulandı.ya bi kere çok sinir olup söyledim eşime ama bidaha bişeyde demek istemiyorum sonuçta annesi kavga çıkar..
Başlarım böyle alışkanlığa!
İğrenç bişey yalnızken yapılması gerekenleri ulu orta yapanlardan nefret ediyorum.
Eşin annesine anne burnunu karıştırma bakıyım demez.
Sen kızının burnunu temizle kv yanında hatta kulak çubuğu tarzı bişeyle.
Babaannesi kusuru bakma mideni bulandırıyoruz biraz büyüsün kendisi banyoda temizler de.
Bunuda anlamazsa pes
Zor bir durum. Ama tek yolu açık açık konuşmak. Önce eşinize söyleyin annenle böyle bir konuşma yapacağım haberin olsun diye. Konuşmayıda kayda alın bence. Sonra söylemediğiniz şeyler söylenmiş gibi önünüze çıkmasın.
Ya bu pis insanların hepsi mi kolonya kullanır kolonyadan tiksindim yeminleonu çocuk doğduğunda aldım yaptım nerde kalkar kalkmaz kolonya sürer çok hijyeniktir...:)
Ya bu pis insanların hepsi mi kolonya kullanır kolonyadan tiksindim yeminle
bu insanlar açıkça söylesende anlamaz
alışmış kudurmuştan beterdir
bizim işyerindede bi amca var aynı kv den gibi
yaa resmen tuvalatten çıkınca elini yıkamıyo kolonya sürüyo yaa
onu takip etmekten bıktım
oturuduğu sandalyeye oturmayayım ellediği şeyleri ellemeyeyim diye ne çaba sarfediyorum
yemeklerin içine elini daldırır alır
bi gün bağırdım
ya ordan bi sürü insan yicek elinle niye alıyosun diye
şu tuvaleti de kim kullanıyorsa ne pis bi insan ya diye bağırıyorum ortalıkta (idari bina kadın erkek tek wc kullanıyoruz malesef)
ama anlamıyo
yani bal gibi anlıyo da işine gelmiyo temiz olmak
ya su kullanmak bu kadar zor mu yaa
senin kv de ile işin zor yavrum
Allah sabır versin..
( bu arada bu amcada burnunu karıştırıyo hemde aleni yüzümüze baka baka:)))
yok canım benim bırakmazaynen bende sabah sabah aç karınla tiksiniyorum kolonyadan artık buda aynı baka baka karıştırıyo söylesende anlamaz ona göre normal bişey bu bence. Akrabalarına da söyledim birinden biri söylemiştir söylesinler diye söylüyorum zaten nefret ediyo benden ama huyunu bırakmaz
Başka biri gelince de bu şekilde mi peki?
Kendisine hakim olabiliyorsa başka insanların yanında pekala dikkat edebilir.
Esiniz cok temiz oldugunu soylemissiniz mutlaka annesinin yaptiklatini goruyordur , bu durumda neden hala orda o kadar uzun sure kaliyor ki ?
Neticede siz konusu olan kiziniZ , annesinin tam zittiysa tepkisini koysun
Esiniz cok temiz oldugunu soylemissiniz mutlaka annesinin yaptiklatini goruyordur , bu durumda neden hala orda o kadar uzun sure kaliyor ki ?
Neticede siz konusu olan kiziniZ , annesinin tam zittiysa tepkisini koysun