SÜREKLİ BURNUNU KARIŞTIRIYO...:(

Ben evime gelen insanlari ellerini yikamalari konusunsa surekli uyariyorum. Kirilmalari falan da umrumda degil. Kayinvalidem tuvaletten çıkarken ellerini yikamiyordu, acikca soyledim ellerinle torununa yiyecek bişeyler veriyorsun lutfen sık sık ellerini yika, tuvalleten sonra, sigara ictikten sonra ellerini yıkamadan cocukla oynama, hasta oluyor dedim. Alinmis gibi gelmedi bana, doğrusun kizim dedi ve dikkat etti sonrasinda.

Ne kadar pis bir bayanmis ben olsam kendim bile gitmem o eve
Esinize soyleyin o uyarsin

Anne madeni kaza kaza bitiremedin de :KK57:
böyle pislik olmaz ya
midem kalktı.
haaa ben annemlerin eski mahallesinde karıştırıp o malum pisliği yiyen kadın görmüştüm :KK62:

çocuğunuza kötü örnek ve mikroba açık.

Allah yardim etsin. Boyle şeyler duyunca da bekarligima sukrediyorum. Allah akil fikir versin o kadına da çok igrencmis. İyyy

nerden buluyorsunuz böyle pis ,pasaklı kaynanaları:KK43:
bir de neden büyük harfla yazdın.büyük harf bağırma anlamına gelir ve yasak:KK66:

Ben evime gelen insanlari ellerini yikamalari konusunsa surekli uyariyorum. Kirilmalari falan da umrumda degil. Kayinvalidem tuvaletten çıkarken ellerini yikamiyordu, acikca soyledim ellerinle torununa yiyecek bişeyler veriyorsun lutfen sık sık ellerini yika, tuvalleten sonra, sigara ictikten sonra ellerini yıkamadan cocukla oynama, hasta oluyor dedim. Alinmis gibi gelmedi bana, doğrusun kizim dedi ve dikkat etti sonrasinda.

hayret bizimki hem alınır hemde bırakmaz sanırım bu huylarını...

KAYINVALİDEMLER BAŞKA ŞEHİRDE OTURUYORLAR BENİMDE 2 YAŞINDA KIZIM VAR İLK TORUN 2 AYDA BİR BİZDELER VEDE EŞİM YILLIK İZNİNİ İLLAKİ ORDA GEÇİRİYOR 1 AY KADAR K.VALİDEM ÇOK PİS SÜREKLİ BURNUNU KARIŞTIRIYOR TİK HALİNE GELMİŞ ARTIK NE YAPTIYSAM OLMUYO BAŞKA ODAYA GEÇİP YİNE SAATLERCE KARIŞTIRIYO TUVALETTE ELLERİNİ HİÇ YIKAMAZ VE OTURAK TUVALET SÜREKLİ DIŞINA İŞİYO BIKTIM ARTIK HER YOLU DENEDİM ESKİDEN BU KADAR TAKMIYODUM AMA KIZIM OLUNCA PİS ELLERİYLE SÜREKLİ ONA DOKUNUYO VE KIZIMDA ONLAR GELDİKTEN SONRA BURNUNU KARIŞTIRMAYA BAŞLIYO NAPSAM BİLEMEDİM LÜTFEN YARDIM İMA ET DEMEYİN HER YOLU DENEDİM EŞİMEDE SÖYLEDİM AMA OLMUYO ALLAHTAN EŞİM ÇOK TEMİZ BİRİ O AİLEDEN NASI ÇIKMIŞ BİLMİYORUM...o_O

Eşine açıkca bir daha söyle annesiyle ya açıkca konuşsun ya da annesini eşin vs herkes varken ve tam burnunu karıştırıyorken sesli şekilde uyar. Midem bulanıyor burnunuzu lavaboda temizleyin de. Ayy çok iğrenç ya... 2 ayda bir nasıl tahammül ediyorsun... Yani büyük konuşmayım ama bu yaşıma eşimin annesinin burnunu karıştırmasına tahammül etmek için gelmedim. Allah sabır versin size.

Bu durumda ne yaplir bilmiyorm ama

Zor bir durum. Ama tek yolu açık açık konuşmak. Önce eşinize söyleyin annenle böyle bir konuşma yapacağım haberin olsun diye. Konuşmayıda kayda alın bence. Sonra söylemediğiniz şeyler söylenmiş gibi önünüze çıkmasın.
Kayit kismi cok hosuma gitti. Benm de boyle bisey yapmam lazim, soylemedigm seyler karsima cikiyo. Hic aklima gelmemisti :)

hayret bizimki hem alınır hemde bırakmaz sanırım bu huylarını...

alınmıyorlar bana sanırım, alıştılar :KK70:
normalde de eve misafir geldiğinde masayı hazırlayıp, hadi yemek hazır ellerinizi yıkayıp gelin diyen bir insanım (sanki eşimle kızıma diyormuşum gibi oluyor ama herkes ellerini yıkayıp geliyor :KK59:)

Kayinvalidenize bir daha burnunu karsitirirsa bir daha kiziniza dokunamayacagini söyleyin.

Burnunu karıştırdığı Sırada mendil getireyimmi anne de ısrarla durumun farkında Olduğunu vurgula. Bu yaştan sonra değiştiremezsiniz kadını ama en azından Yanınızda dıkkat eder biraz

Boyle insanlar var hala ya inanasi gelmiyor insanin. Cok pis ya. Ben de dun kütüphane de idim yanimda oturan eleman butun bir zaman burnunu karistirdi durdu. Karistirmakla kalsa iyi gerisini yazmiyorum kusucam yoksa. Kendi isime verdim kendimi, gormemek icin kendimi zorladim. Kalkamadim da baska yerde bos bilgisayar yoktu. Midem indi indi kalkti ya.

Igrenc ya boyle insanlar.

X