SÜREKLİ BURNUNU KARIŞTIRIYO...:(

kivikivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
384
179
KAYINVALİDEMLER BAŞKA ŞEHİRDE OTURUYORLAR BENİMDE 2 YAŞINDA KIZIM VAR İLK TORUN 2 AYDA BİR BİZDELER VEDE EŞİM YILLIK İZNİNİ İLLAKİ ORDA GEÇİRİYOR 1 AY KADAR K.VALİDEM ÇOK PİS SÜREKLİ BURNUNU KARIŞTIRIYOR TİK HALİNE GELMİŞ ARTIK NE YAPTIYSAM OLMUYO BAŞKA ODAYA GEÇİP YİNE SAATLERCE KARIŞTIRIYO TUVALETTE ELLERİNİ HİÇ YIKAMAZ VE OTURAK TUVALET SÜREKLİ DIŞINA İŞİYO BIKTIM ARTIK HER YOLU DENEDİM ESKİDEN BU KADAR TAKMIYODUM AMA KIZIM OLUNCA PİS ELLERİYLE SÜREKLİ ONA DOKUNUYO VE KIZIMDA ONLAR GELDİKTEN SONRA BURNUNU KARIŞTIRMAYA BAŞLIYO NAPSAM BİLEMEDİM LÜTFEN YARDIM İMA ET DEMEYİN HER YOLU DENEDİM EŞİMEDE SÖYLEDİM AMA OLMUYO ALLAHTAN EŞİM ÇOK TEMİZ BİRİ O AİLEDEN NASI ÇIKMIŞ BİLMİYORUM...

ağır mı olur bilemedim ama
ortada çocuk varken, hal de böyleyken ya kv ile açık açık konuşun
ya da eşinize baya bir bastırın o konuşsun açık açık
ne demek tuvaletin dışına işiyor, ellerini yıkamıyor, burnunu karıştırıp o ellerle çocuğa dokunuyor
offfffffff, ben bile kötü oldum, Allah size sabır versin

okuyunca bile midem kalktı , siz bıde onla muhatapsınız... bence de açık açık söyleyin koskoca kadın ya,çocuklar büyüklerini olduğu gibi taklit ediyor , geleceği açısından tehlikeli

Herkesin temizlik anlayisi baska.,,ona sorsan belki sen asiri titizsindir tuvalet konusunda bende muzdaribim... Bi insan ortaligi sular gibi nasil tuvaletini yapar ya da elini yikar? Bendrki kv tuvaletten cikar ortalik su olur hep... Ardindan girince en son kimin girdigini tahmin etmek zor olmuyor... Tuvaleti tam temizliyorum gene ayni...bi sure temixlemeyinde anlasin dedim ama anlamadi..,bi bez ilac alipta temizleyim demedi.. Cunku pislige alismis zaten...bir kac hafta daha sabredeyim ...,Allahim yardim etsin ne deyim..,,

Başlarım böyle alışkanlığa!
İğrenç bişey yalnızken yapılması gerekenleri ulu orta yapanlardan nefret ediyorum.

Eşin annesine anne burnunu karıştırma bakıyım demez.

Sen kızının burnunu temizle kv yanında hatta kulak çubuğu tarzı bişeyle.
Babaannesi kusuru bakma mideni bulandırıyoruz biraz büyüsün kendisi banyoda temizler de.

Bunuda anlamazsa pes

evet bu fikir cok mantikli, hatta temizlerken bir yandan da kendi kendine konus "Nasil bir sevgi bu anneyle bebek arasindaki normalde birinin sumugunu gorsem tiksinirim, hele bazilari surekli burnunu karistiriyo sofralarina oturulmaz falan....

Açıkça uyar..
Yapma lütfen senden görüp çocukda yapıyor ve benim midem kaldırmıyor de.
Ben olsam eşime ya anneni düzelmesi için ikna et yada ben gelmiyorum derim ve gitmem..
Geldiği zamanda devamlı temiz olması için laf sokarım.
Okurken dayanamadım birde yaşadığımı düşünemiyorum Allah yardımcın olsun :/

Zor bir durum. Ama tek yolu açık açık konuşmak. Önce eşinize söyleyin annenle böyle bir konuşma yapacağım haberin olsun diye. Konuşmayıda kayda alın bence. Sonra söylemediğiniz şeyler söylenmiş gibi önünüze çıkmasın.

Aspirin.mi yapiyosun de :))Cocukken oyle derlerdi bize ama bu kv gripin asamasina gelmis koca kadin :))))

pis mikrop, kahvaltı ediyordum, yeminle midem kalktı.
kaç yaşında bu kaygana?

iğrenç açık açık söylesen

günde 100 ü geçik elini yıkayan biri olarak en tahammül edemediğim durum

çocuğada kötü örnek olmuş

Tuvaletten cikarken birden gelinlik yapasin tutsun.
Kapida havluyla bekle.
Anne buyur ellerini sil diye uzat.
Bakalim ne yapacak.

uyarın bence.belki utanır da yapmaz ozaman iğrenç ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…