• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli bağıran uluyan komşu köpeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee sokaktaki kısır olmayan hayvanın beslenmesine karşıymışsınız da buraya da gelip apartmanda büyük ırk köpeğin ne işi var demişsiniz? İnsanların evlerine alacağı köpeğin ırkını bile sorgulama haddini kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz? Bu büyük ırklar sokakta bakılmasın, evde bakılmaksın nerde bakılmasını buyuruyorsunuz? Büyük ırklar komple yok olsun isterseniz?
Apartmanda apartmana uygun köpek sahiplenmeli insanlar.O yorumum apartmanda gürültü yapmak ile ilgili. Çocuk olsa sus dersin, köpek anlamıyor da. Bu arada başka yorumlarda gördüm, ben kendi adıma gürültücü çocuğu olan komşulardan daha çok rahatsız olurum, çünkü çocuk dediğini anlar, hayvan anlamaz sonuçta. Burada çocuğum istediği gibi koşar diyen üyelere daha çok gıcık oluyorum.

Kendisi kedilerin beslenmesine de karşı da ancak oturduğu yerden ağlar. Sonunda da niye sincap görmüyoruz yazmış gsgsgsgs hayvanlar aç olduğu için olabilir mi acaba. 😃? Ne dediğini kendi de bilmiyor
Avrupa'da sokakta hayvan mı besliyorlar? Orada neden var? Biyoloji bilmeyen insanla konuşmak dünya düz diyen insanla konuşmak gibi geliyor.

Avrupa'da sokakta hayvan mı besliyorlar? Orada neden var? Biyoloji bilmeyen insanla konuşmak dünya düz diyen insanla konuşmak gibi geliyor.
Eyfel kulesinin altında insan kafası kadar büyük fareler cirit atıyor, videosu denk gelmişti. Sokakta kedi olmaması büyülü bir rüya değil yani.

Yav banane Avrupadan ? Bana sordun mu sen Avrupa’yı taksir ediyor musun diye ? Avrupa’da sokak hayvanlarını uyutan bir sistem var afedersin de öpeyim öyle Avrupa’yı barbar katiller.

Sen onu bunu bırak burada eleştirdiğin herkes ben dahil hayatında onlarca kısırlaştırma yapmış. Kaba bir hesapla benim sayemde örneğin şu an 300 hayvan daha eksik popülasyondan. Ki eminim daha fazladır da işte yuvarlayıp söyledim.
Sence şu an senin haddine mi düşmüş bizleri eleştirmek? Allah razı olsun diye elimizi ayağımızı öpeceğine bir de bizi eleştiriyor. Mama lobisi demek hmmm e ben senden daha zeki bir insanım bariz ortada sence senin bildiğim bir şeyi benim bilmeme ihtimalim var mı ? Nerden duydun mama lobisini Twitter’da mı ekşi sözlükte mi ?
Kaslı fotoğrafını pp yapan spor salonundan çıkmayan redpillci kadın düşmanlarının popüler fikirleri de senin savundukların.
Sen sus kanka istersen artık yav

Eyfel kulesinin altında insan kafası kadar büyük fareler cirit atıyor, videosu denk gelmişti. Sokakta kedi olmaması büyülü bir rüya değil yani.
Avrupadan bananeyse çok da umrumda. Sanki Avrupa olmak isteyen var

Paris'te tarihi yapıyı bozmamak için olabildiğince az altyapı çalışması yapıyorlar. Üstelik kedi hayvan da fare değil mi, onu neden sevmiyorsunuz? Nietzsche'nin şu sözü aklıma geldi: Böcek öldürürseniz kahraman, kelebek öldürürseniz hainsiniz. Çünkü ahlakın estetik standartları vardır.

Paris'te tarihi yapıyı bozmamak için olabildiğince az altyapı çalışması yapıyorlar. Üstelik kedi hayvan da fare değil mi, onu neden sevmiyorsunuz? Nietzsche'nin şu sözü aklıma geldi: Böcek öldürürseniz kahraman, kelebek öldürürseniz hainsiniz. Çünkü ahlakın estetik standartları vardır.
Ne yapayım eve lağım faresi mi alıp besleyeyim😐

Siz besleyince çoğalıyorlar ve daha çok mamaya ihtiyaç duyup daha çok yabani hayvan öldürüyorlar. Bu yüzden Avrupa'da sokakta kuş beslemek bile birçok ülkede yasak, sebebi bu. Kısır ise besleyince hayvan çoğalmaz ama değilse çoğalır. Bakın ben de kuşlara bayılırım ama doğal dengeyi bozmamak için beslemem. Allah'ın yarattığı denge dersiniz veya biyolojik denge dersiniz fark etmez. Bir türü çok seviyoruz diye diğer türlerin varlığını tehlike altına atma hakkına sahip değiliz.
Bencillik derim. Nerden yemek bulsun kuş kedi köpek? Betonu mu yesin dağda bayırda toprağı mı yesin? Hayvanseverler senelerdir kısırlaştırma diye bağırıyor zaten kime neyi anlatıyorsunuz ki? Kısırlaşmayan hayvan da acından ölsün mü bu ne saçmalık ya.

Yaptığınız literatürde tahrik safsatası olarak geçiyor. Konuyla alakalı cevap yok ama ilgisiz bilgileri ortaya atıp konuyu başka yere çekmeye çalışıyorsunuz. Tavuk yabani hayvan mı? Yabani hayvansa biz yiyoruz o ne olacak? Biz her konuda Avrupa seviyesindeyiz de hayvanlara mama dökerek mi geri kaldık? Şehir içinde bir gıdım yeşillik olmadığı için sincap görmüyor olabilir miyiz? O zaman endüstriyel hayvancılığı da bırakalım doğa tamamen kendi kendine dengede dursun biz de tekrar survival of the fittest'a geri döneriz.

Yav banane Avrupadan ? Bana sordun mu sen Avrupa’yı taksir ediyor musun diye ? Avrupa’da sokak hayvanlarını uyutan bir sistem var afedersin de öpeyim öyle Avrupa’yı barbar katiller.

Sen onu bunu bırak burada eleştirdiğin herkes ben dahil hayatında onlarca kısırlaştırma yapmış. Kaba bir hesapla benim sayemde örneğin şu an 300 hayvan daha eksik popülasyondan. Ki eminim daha fazladır da işte yuvarlayıp söyledim.
Sence şu an senin haddine mi düşmüş bizleri eleştirmek? Allah razı olsun diye elimizi ayağımızı öpeceğine bir de bizi eleştiriyor. Mama lobisi demek hmmm e ben senden daha zeki bir insanım bariz ortada sence senin bildiğim bir şeyi benim bilmeme ihtimalim var mı ? Nerden duydun mama lobisini Twitter’da mı ekşi sözlükte mi ?
Kaslı fotoğrafını pp yapan spor salonundan çıkmayan redpillci kadın düşmanlarının popüler fikirleri de senin savundukların.
Sen sus kanka istersen artık yav
Benim samimiyetim yok "sen"inle. Bir de kısırlaştırdım diyorsun ama kastettiğin mama firmalarına para vermek. Evet çok(!) zekisin. Eminim ceplerine atmadan para kaynaklarını kısırlaştırıyorlardır :)

Elbetteki hiçbir çocuk hiçbir insan saldırıya maruz kalmasın 🙏 ama her 2 taraf için de empati yapabilirim çünkü bizzat köpek saldırsına maruz kalmış biriyim, 5 yaşındaydım komşumuzun 5 tane av köpeği vardı, bahçelerine giren bir kediyi kovalarken duvardan atladılar ben de o sırada dışarıdaydım kedi yanımdan geçip başka bir bahçeye kaçarken köpeklerden birinin bana çarpmasıyla yere düştüm, av köpekleri av yere düşünce patisiyle üzerine basar havlayarak sahibini bekler, işte tam da o sahneyi yaşadım, her şeyi net hatırlamıyorum çünkü olayın etkisiyle bazı kısımlar bende silik, ya baba diye bağırdım ya da bağırdığımı zannediyorum net hatırlamıyorum ama köpekler o kadar çok havlıyordu ki belki babam havlamaya çıkıp baktı, bayılmışım biraz ayılır gibi olduğumda sol yanağımın kanadığını babamın kucağında eve gittiğimi hatırlıyorum, yanağımdaki kan ya yüzümü korumak için kafamı çevirirken oldu çünkü bahçe duvarının dibine düştüm ya da düşerken beton zemine çarptım bilemiyorum, o günden sonra komşumuz köpekleri başka bir yere götürdü bu bende travma yarattı mı derseniz, hayır çünkü rahmetli babam da sizin aileniz gibi hayvanları seven bir adamdı ve ben köpeklerle büyümüş bir çocuktum, yine hayvanları sevmeye devam ettim, herkes benim gibi atlatamayabilir ya da benim kadar şanslı da olmayabilir lakin bana şunu diyemezler sana veya çocuğuna saldırsa ne yaparsın? Babam gibi yaparım, hayvanları sorumlu tutmam onlara zarar vermem, sahipliyse sahibine değilse insani ve vicdani önlemler almayan yetkililere sorarım hesabını.

Ya kusura bakılmasın da göç yolunda bizim hava sahamızdan geçen çipli kayıtlı nadir bulunan kuş türlerini zevkine vuran insanlarımız var, kedi tırmıkladı, köpek saldırdı kuş ne yaptı?
Bütün kabahati domuz olmak olan zavallıları öldürüyoruz, sebep ne yemek ararken yerleşim yerlerine geliyorlarmış, burada çok var görüyorum hayvan yavrulamış yemek bulmak için takmış peşine aç bebelerini, çöp konteynerlerinin etrafında dolanıyorlar, kirpiler bile o kadar aç kalıyor ki kedi maması yiyorlar, ne yapsın hayvanlar?
Abla modern hukuk sisteminde de zaten sorumluluk” hayvan bulunduranın sorumluluğu “ olarak geçer. Aklın yolu bir.

Bencillik derim. Nerden yemek bulsun kuş kedi köpek? Betonu mu yesin dağda bayırda toprağı mı yesin? Hayvanseverler senelerdir kısırlaştırma diye bağırıyor zaten kime neyi anlatıyorsunuz ki? Kısırlaşmayan hayvan da acından ölsün mü bu ne saçmalık ya.

Yaptığınız literatürde tahrik safsatası olarak geçiyor. Konuyla alakalı cevap yok ama ilgisiz bilgileri ortaya atıp konuyu başka yere çekmeye çalışıyorsunuz. Tavuk yabani hayvan mı? Yabani hayvansa biz yiyoruz o ne olacak? Biz her konuda Avrupa seviyesindeyiz de hayvanlara mama dökerek mi geri kaldık? Şehir içinde bir gıdım yeşillik olmadığı için sincap görmüyor olabilir miyiz? O zaman endüstriyel hayvancılığı da bırakalım doğa tamamen kendi kendine dengede dursun biz de tekrar survival of the fittest'a geri döneriz.
Benim yaşadığım yer yemyeşil ama yok. Herkes İstanbul'da yaşamıyor.

Benim samimiyetim yok "sen"inle. Bir de kısırlaştırdım diyorsun ama kastettiğin mama firmalarına para vermek. Evet çok(!) zekisin. Eminim ceplerine atmadan para kaynaklarını kısırlaştırıyorlardır :)
Nasıl yapıştırdım ama senin inadına bağışı şak diye gsgsgsgsgsgs

Ezan okunurken çoğu köpek ulur bu çok normal. Mahkemeye verseniz de bir şey çıkmaz. Çipli sahipli köpek.

Biz insanlar gülüyoruz,konuşuyoruz,ağlıyoruz. Köpeklerin de dili bu havlamak,ulumak. Bununla yaşamaya alışın lütfen.

Keşke tüm komşularımda köpek olsa sırasıyla sevsem
Aşırı saçma bir yaklaşımda bulunmuşsunuz. Millet değil hayvan, evin çocuğu evde koşunca bile rahatsız olup komşusuyla hır-gür çıkarıyor da köpek gürültüsü mü çekecek?

Benim yaşadığım yer yemyeşil ama yok. Herkes İstanbul'da yaşamıyor.
Bizim yazlıkta var halbuki. Sincabı geçin tilki bile gördük. Ben de Nietzsche'den alıntı yapayım size. Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır demiş. Yani her yeşillik bölgede sincap yok genellemesi tüm genellemeler gibi yanlışmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back