- 22 Kasım 2023
- 100
- -18
- 25
-
- Konu Sahibi Sendemibrutusum
Korku - gerilim filmlerini sık seyreder; kitaplarını okur musunuz ? Gece yatmadan yine benzer görüntüleri göreceğinizi düşünerek mi yatarsınız ?Başka başlığa yazdım fakat kimse cevap vermedi Yaklaşık bir bir buçuk sendir hafta da bir iki hata üç gün aynı rüyayı görüyorum insan kılığında cin görüyorum bazen hayvan kılığında görüyorum çok fazla yılan görüyorum bazen çocuk kılığında görüyorum hata geçen gün iki kız çocuğu kılığında gördüm ve dövmeye başlıyordum sonra bir sürü yılanın arasında buldum kendimi sürekli tuvalet ve pis yerler görüyorum o pis yerlerde bazen tavuk eti bazen ekmek görüyorum dün gecede siyah uçan erkek kılığında bir cin vardı ve kafayı bana taktığını gördüm rüyamda rüyada babama tanıdığın hoca varsa arayıp sorarmisin nasıl kurtulabilirim diye soruyordum çok sık şekilde görüyorum bu rüyaları
Hayır izlemem ki hiç korkmam uyurken falanda baya rahat uyuyorumKorku - gerilim filmlerini sık seyreder; kitaplarını okur musunuz ? Gece yatmadan yine benzer görüntüleri göreceğinizi düşünerek mi yatarsınız ?
Tam da korkudan tuvalete gidemeyecegimiz saatlerde anlatmışsınız.Başka başlığa yazdım fakat kimse cevap vermedi Yaklaşık bir bir buçuk sendir hafta da bir iki hata üç gün aynı rüyayı görüyorum insan kılığında cin görüyorum bazen hayvan kılığında görüyorum çok fazla yılan görüyorum bazen çocuk kılığında görüyorum hata geçen gün iki kız çocuğu kılığında gördüm ve dövmeye başlıyordum sonra bir sürü yılanın arasında buldum kendimi sürekli tuvalet ve pis yerler görüyorum o pis yerlerde bazen tavuk eti bazen ekmek görüyorum dün gecede siyah uçan erkek kılığında bir cin vardı ve kafayı bana taktığını gördüm rüyamda rüyada babama tanıdığın hoca varsa arayıp sorarmisin nasıl kurtulabilirim diye soruyordum çok sık şekilde görüyorum bu rüyaları
Hiç hissetmiyorum ki sadece rüya amaKarabasan bu. Uyudugun odayı havalandir, uyumadan önce duş al, en az yarım saat önce ekranı kes, güzel şeyler düşün.
Özür dilerim ama uyurken hiç korkmamTam da korkudan tuvalete gidemeyecegimiz saatlerde anlatmışsınız.
Konuya gelecek olursam. Sanırım korkularınız var ve bunlar tetikleniyor.
Siz fal bakıp bastırıyor musunuz? Bide uyudunuz yatak ucunda altında falan dua kitabı kuran gibi dini kitaplar var mı?Başka başlığa yazdım fakat kimse cevap vermedi Yaklaşık bir bir buçuk sendir hafta da bir iki hata üç gün aynı rüyayı görüyorum insan kılığında cin görüyorum bazen hayvan kılığında görüyorum çok fazla yılan görüyorum bazen çocuk kılığında görüyorum hata geçen gün iki kız çocuğu kılığında gördüm ve dövmeye başlıyordum sonra bir sürü yılanın arasında buldum kendimi sürekli tuvalet ve pis yerler görüyorum o pis yerlerde bazen tavuk eti bazen ekmek görüyorum dün gecede siyah uçan erkek kılığında bir cin vardı ve kafayı bana taktığını gördüm rüyamda rüyada babama tanıdığın hoca varsa arayıp sorarmisin nasıl kurtulabilirim diye soruyordum çok sık şekilde görüyorum bu rüyaları
Yok öyle değil. Bilinçaltıniza işlenen korkulari kastediyorum.Özür dilerim ama uyurken hiç korkmam
Bir de neden bu kadar korkunç rüyalar nasıl bir zihniniz var tövbe tövbe.Başka başlığa yazdım fakat kimse cevap vermedi Yaklaşık bir bir buçuk sendir hafta da bir iki hata üç gün aynı rüyayı görüyorum insan kılığında cin görüyorum bazen hayvan kılığında görüyorum çok fazla yılan görüyorum bazen çocuk kılığında görüyorum hata geçen gün iki kız çocuğu kılığında gördüm ve dövmeye başlıyordum sonra bir sürü yılanın arasında buldum kendimi sürekli tuvalet ve pis yerler görüyorum o pis yerlerde bazen tavuk eti bazen ekmek görüyorum dün gecede siyah uçan erkek kılığında bir cin vardı ve kafayı bana taktığını gördüm rüyamda rüyada babama tanıdığın hoca varsa arayıp sorarmisin nasıl kurtulabilirim diye soruyordum çok sık şekilde görüyorum bu rüyaları
Fal baktiriyrodum bazen kahve bir ara Tarot ama bundan önce de öyleydiSiz fal bakıp bastırıyor musunuz? Bide uyudunuz yatak ucunda altında falan dua kitabı kuran gibi dini kitaplar var mı?
İnançlı insanım ya kuran vs eksik olmaz ezberimde yasin falanGece gece keşke okumasaydım ya.. inançlı biriyseniz ayetel kürsi okumanın huzurlu uyumaya faydalı olduğuna inanıyorum..
Anlayabilsem yüreğim ağzıma geliyor ama artık o kadar alıştım ki etkilenmiyorumBir de neden bu kadar korkunç rüyalar nasıl bir zihniniz var tövbe tövbe.
Ciddi misiniz? Karabasan böyle birsey mi? Bende sık sık cin le alakalı rüyalar görürüm ama korku filmi sevdiğim için diye düşünüyordumKarabasan bu. Uyudugun odayı havalandir, uyumadan önce duş al, en az yarım saat önce ekranı kes, güzel şeyler düşün.
E zaten korku filminin bilinç altına islemesiyle alakali. Karabasan da bağırmak istersin bagiramazsin, kipirdamak istersin kipirdayamazsin... Sorun belli korku filmi izleme.Ciddi misiniz? Karabasan böyle birsey mi? Bende sık sık cin le alakalı rüyalar görürüm ama korku filmi sevdiğim için diye düşünüyordum
Yaaa ben zaten ekranı direkt aşağı kaydırdımTam da korkudan tuvalete gidemeyecegimiz saatlerde anlatmışsınız.
Konuya gelecek olursam. Sanırım korkularınız var ve bunlar tetikleniyor.
Ben izlemiyorum ama korku bir kere izleyip dalga geçmiştim oda arkadsimla bir ay kendime gelemmemistimCiddi misiniz? Karabasan böyle birsey mi? Bende sık sık cin le alakalı rüyalar görürüm ama korku filmi sevdiğim için diye düşünüyordum
Ortalama iki sene mi amaaaaYaaa ben zaten ekranı direkt aşağı kaydırdımgündüz söylense daha iyiydi ama tabiki her şey psikolojik ve bir şeylerin etkisinde kalmakla da alakalı korku filmi vs ya da efsanevi şeyler dinlemek.
Evinizi sirkeyle silin, duş aldığınız suya biraz sirke ekleyin. Bakara suresini açıp evde dinleyin. Her odadan duyulsun mümkünse. Ayetel kursiyi uyumadan okuyun özellikle son ayetini 3 kez tekrarlayın. Geçmiş olsun.İnançlı insanım ya kuran vs eksik olmaz ezberimde yasin falan