- 1 Kasım 2019
- 2.702
- 5.197
- 158
Banyo suyunuza 7 şer Fatiha Ayetel Kürsi nas Felak okuyun onunla yıkanın sirke de katarsanız iyi olurBaşka başlığa yazdım fakat kimse cevap vermedi Yaklaşık bir bir buçuk sendir hafta da bir iki hata üç gün aynı rüyayı görüyorum insan kılığında cin görüyorum bazen hayvan kılığında görüyorum çok fazla yılan görüyorum bazen çocuk kılığında görüyorum hata geçen gün iki kız çocuğu kılığında gördüm ve dövmeye başlıyordum sonra bir sürü yılanın arasında buldum kendimi sürekli tuvalet ve pis yerler görüyorum o pis yerlerde bazen tavuk eti bazen ekmek görüyorum dün gecede siyah uçan erkek kılığında bir cin vardı ve kafayı bana taktığını gördüm rüyamda rüyada babama tanıdığın hoca varsa arayıp sorarmisin nasıl kurtulabilirim diye soruyordum çok sık şekilde görüyorum bu rüyaları
Fal bakanlara oluyormuş bunu da geçen annem dediEvinizin her yerini iyice temizleyip kontrol edin. Ben de görüyorum ama sizinki kadar kötü değil. Fal ve tarot baktırıyorsanız eğer bunlardan uzak durun. Korku filmi izlemeyin ve böyle şeylerle dalga geçmeyin.
Psikolojik olaylar izlenen filmler vs çok etkiliyor ben ağrı çektiğim günlerde çok zor uyuyorum uyuduğum da da kabus görüyorum geneldePsikolojik temelli olduğunu düşünüyorum. Bir psikoloğa danışmakta fayda var. Ayrıca kişisel temizliğinize inançlı iseniz gusüle yattığınız yerin temizliğine dikkat edin.
2 senede hiç psikolojik destek almayı düşündünüz mü ?Ortalama iki sene mi amaaaa
Hasta olunduğunda da halüsinasyon görülebilir.Psikolojik olaylar izlenen filmler vs çok etkiliyor ben ağrı çektiğim günlerde çok zor uyuyorum uyuduğum da da kabus görüyorum genelde
Başka başlığa yazdım fakat kimse cevap vermedi Yaklaşık bir bir buçuk sendir hafta da bir iki hata üç gün aynı rüyayı görüyorum insan kılığında cin görüyorum bazen hayvan kılığında görüyorum çok fazla yılan görüyorum bazen çocuk kılığında görüyorum hata geçen gün iki kız çocuğu kılığında gördüm ve dövmeye başlıyordum sonra bir sürü yılanın arasında buldum kendimi sürekli tuvalet ve pis yerler görüyorum o pis yerlerde bazen tavuk eti bazen ekmek görüyorum dün gecede siyah uçan erkek kılığında bir cin vardı ve kafayı bana taktığını gördüm rüyamda rüyada babama tanıdığın hoca varsa arayıp sorarmisin nasıl kurtulabilirim diye soruyordum çok sık şekilde görüyorum bu rüyaları
Bencede öyle oluyor ağrı ile sıkıntılı şekilde uyuyorum ağrım geçmeyecek diye korkarak uyuyorum yatak bile batıyor ağrıdan bencede ağrılar psikoloji vs etkiliyor bide ben nazari çok çekerim üzerimde elbise yırtıldığı vs çok oldu yada günlerce baş ağrısı çekip hasta olduğumHasta olunduğunda da halüsinasyon görülebilir.
Tam da aynılarını söyleyecektim bende mümkün mertebe de yedi gün boyunca bunları tekrarlayınEvinizi sirkeyle silin, duş aldığınız suya biraz sirke ekleyin. Bakara suresini açıp evde dinleyin. Her odadan duyulsun mümkünse. Ayetel kursiyi uyumadan okuyun özellikle son ayetini 3 kez tekrarlayın. Geçmiş olsun.
DeğilKarabasan bu. Uyudugun odayı havalandir, uyumadan önce duş al, en az yarım saat önce ekranı kes, güzel şeyler düşün.
Ne pekı
Kabus görüyor konu sahibi sadece. Gerçekte musallat oluyor dememiş. Uyku ile uyanıklık arasında kaskatı kesiliyorum vs de dememiş. Karabasan denilen olayda ne konuşabiliyorlar ne hareket edebiliyorlar.Ne pekı
ne diyelim allah gercek hayatta kabus yaşatmasınKabus görüyor konu sahibi sadece. Geeçekte musallat oluyor dememiş. Uyku ile uyanıklık arasında kaskatı kesiliyorum vs de dememiş. Karabasan denilen olayda ne konuşabiliyorlar ve hareket edebiliyorlar.
Katılıyorum birde şey yaa kimsenin dinini bağlığını bilemem ilgilendirmiyorda fakat eğer b harfiyle başlayan şeylerle uğraşan eden vs kişilerle birlikte ise veya farklı düşünceleri varsa bununda etkisi büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?