sürekli aşağılanıyorum

Ayrılman ıyı olmuş. Gitsın kemdı ayarındakılerle takılsın. Ogrencı olduğun ıcın gıdememen normal. O kemfı asagılık taraflatını yansıtmıs

spor salonuna gitmeden de YouTube videoları ile yapabilirsin

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Benim yakın arkadaşım da neredeyse bu durumun tıpa tıp aynısını yaşadı. Ayrılmakla çok iyi yapmışsınız zaten. Eski erkek arkadaşınızın zaten narsist bir kişiliği varmış anlaşılan. Bu tarz insanlar dışarıya kendilerini çok iyi tanıtıp kendi yakınlarına hayatı zehir ederler. Sizi de bu şekilde manipüle etmiş belli ki sizi değersiz göstermiş psikolojinizi bozmuş. Benim en yakın arkadaşımın da başına geldi bu durum merak etmeyin yalnız değilsiniz. Youtube da narsist insan özellikleri diye aratırsanız zaten bir çok bilgi toplayacaksınız "aaa işte bu tam eski erkek arkadaşımdı" diyeceksiniz videoları izlerken. Kilo alıp vermek de dünyanın sonu değil diyet yaparsınız yine bir şekilde verirsiniz. Ama o adamdan kurtulmanız iyi olmuş madem çok meraklı pilates yapan kızlara defolsun onlarla beraber olsun Yani kimse kimseyi zorla yanında tutmuyor.

Böyle bir ilişkim vardı, aramız iyiyken görüntülü konuşalım yüzünün güzelliğini göreyim derdi ama ayrılırken fiziksel özelliklerime kadar aşağılayıp kırışıklıklarım olduğunu söyleyip küfür edip engellemişti, dünya başıma yıkılmıştı, 2 hafta yataktan çıkamadım.. Çok üzüldüm, bir ara geri dönüp gönlümü almaya çalıştı özür diledi sonra tekrar gerizekalı ruh hastası diye bir ton hakaret etmişti. En sonunda dayanamadım bende ona saydırdım bir kadınla nasıl konuşulacağını bilmeyen kro mağarana dön keko dedim. Gerizekalı dedi, bende liseyi bile bitirememiş kendisine bir ehliyet bile alamamış, hayatı boyunca sadece uçkuruna yatırım birinin benim birinin zekası hakkında yorum yapması ironik diyip engeli bastım. Yani öfkemi kusunca daha iyi hissettim. Sende ona saydırıp engelle.. Sakın terbiyemi bozmayayım deme, yoksa o laflar sende yara olarak kalıyor.

Babamı kaybetmiştim, eski erkek arkadaşım babasızlığın en büyük yaram olduğunu bayramları bu yüzden sevmediğimi çok iyi bilirdi bu yıl bayramın 1. günü ile babalar günü aynı güne denk gelmişti o gün engelimi kaldırıp ''-iyi bayramlar güzel kızım'' diye mesaj atmıştı. Sırf babamı hatırlayayım canım yansın diye yapmıştı. Seçilecek onca kelime varken güzel kızım yazmıştı. Oda bir narsistti ne yazık ki bukadar aşağılık oluyorlar. İnsan içindeyken ne yaşıyorum ben diyor ama sonra nasıl bir oyunun içine düştüğünü zamanla anlıyor.

Ayyyyyy okurken çıldırdım hiç mi kendinize saygınız yok hayret birsey yahuuu adam aşağılık kompleksi olan birisi neden sizi asagi cekmesine musade ediyorsunuz yaptığınin hiçbiri kabul edilemez yaptırmayın bunu kendinize bu kadar mi yanliz kalmaktan korkuyorsunuz bu cümlelerin bir tanesi söylense bir daha tüyümü bulamaz yahu aaaa delirtmeyin kendinize bu kadar mi deger vermiyorsunuz

Ayrılmak diye birşey var bilir misin?
Düzeltme: ayrilmissin zaten ama bu kadar çektikten sonra kendine garezin mi vardı? İlk hatasinda sutlamaliydin.

Spor salonuna ihtiyacın yok yürüyüşle başla evvela devamı da gelir. Önemli olan pes etmemen makarna,hazır gıda ömür çürütür sadece. İllaki sağlıklı alabileceğin gıdalar vardır.

Ee ne dıye sana hakaret etmesine izin veriyorsun?

Para icin mi bu kadar hakarete katlandiniz? Ayrica zayiflamak icin illa spor salonuna gitmek sart degil bol bol yuruyus yapabilirsiniz evin icinde surekli aktif olabilirsiniz. Uc harfli marketlere surekli uygun fiyatta plates aletleri geliyor. Uclu setini 170 tlye almistim topu hariç. Spor bantlari var. Youtubda hareketleri var. Fastfood en kucuk menusu artik 250 den basliyor diye biliyorum. Tek lokmada götürüyorum onu. Onun yerine bie tavuk alin haşlayin yanina didikleyin pazardan iki salata malzemesi alin.uygun yapilabilicek cok sey var. Pazara gitmeniz sizin icinde hareket olur. Kilonun en basta size hakaret eden salaktan ziyade size zarari var onu unutmayin. Ben bu durumda once sagligimi sonra okulumu dusunurum bir an once toparlanirdim

Şöyle tipler bana denk gelseydi itin g.tüne sokup çıkarırdım ya doğduğuna pişman ederdim. Manipüle edildiğiniz yerde manipüle edeceksiniz öğrenin bunu. Ekonomik olarak eşit şartlarda doğmadığım biri beni böyle eleştirse ; baba parası ile ayrıcalıklı yaşamış bir asalaksın gerçek hayattan haberin yok. Benim bu şartlarda kadın olarak başardıklarımı üst düzey şartlarda erkek olarak başaracak kapasiten var gibi gelmiyor bana gibi şeyler söylerdim. Size de kızıyorum böyle hayattan bi haber bir bok bilmeyen beyni ergen olgunlaşmamış aşağılık kompleksli erkekleri önemseyip psikolojinizi bozuyorsunuz ! Ay etkilenmem bile! Nice zengin insanlar var karakter sahibi olan mütevazi ! Söyleyin o embesile;babasının parası ile mekan mekan gezip piyasa kızları ile takılsın. Zekan bana hafif geliyor zekan beni tatmin etmiyor deyin ay öffff

Bence o dağ ayısına takılmak yerine Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden okuyup nasıl böyle berbat yazdığına takılsan daha yararlı olur.

Leslie videoları var 15 dklık-30 dklık haftada bir kaç kez o yürüyüşleri yapabilirsin. Zaten spor da hayatına bir miktar mutluluk getirecektir. Gerisi de senin elinde.

niye ayrilmiyosun boyle birinden.parasi icinmi

ılk hakareti ettiğinde kulaklarına tıkac mı tıkadın a yavrum :) bunları topluca 3 gunde yapmamıstır. aylar surmustur. e haliyle kendıni bu hakaretlere bile isteye maruz bırakmıssın :) psikolojin de bozulur saglıgın da ... boyle asalalak ruh emicilerden uzak dur kafi. kendini begendırtemem sana. maddi durumunu da duzeltemem. ama once kendini eziklemeyi bi bırak. ben de gitmedim yurt dısına. kilo aldım biri bana hakaret edince kendimi kotu hissetmem için durumdan zzaten sikayetcı olmam lazım yaram olması lazım yani :))sen tam da o yuzden susmussun pısmıssın.. bana ve aıleme saydıracak ben de kücük emrah gibi boyun bukucem..??? ne biçim bir kafa yapısıdır bu. kendini sev once kendını. spor salonsuz da spor yapılır bu arada. ama senin derdin bence o cocuk falan değil. sen parasızlıktan yılmıssın. o da mesleğini eline aldıgında duzelir. bunun için parası olan birini hayatına alma. dizilerdeki gibi olmuyor o işler. .. ulkenin cogunlugu da aynı durumda. ınstada zengin gezen para yiyen tayfayı gorup herkes neler yasıyor ben kaldım ruhuna burunme.. biz de aynı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…