-
- Konu Sahibi dollymolly
Ayrılman ıyı olmuş. Gitsın kemdı ayarındakılerle takılsın. Ogrencı olduğun ıcın gıdememen normal. O kemfı asagılık taraflatını yansıtmıstavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
spor salonuna gitmeden de YouTube videoları ile yapabilirsintavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne
tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
Babamı kaybetmiştim, eski erkek arkadaşım babasızlığın en büyük yaram olduğunu bayramları bu yüzden sevmediğimi çok iyi bilirdi bu yıl bayramın 1. günü ile babalar günü aynı güne denk gelmişti o gün engelimi kaldırıp ''-iyi bayramlar güzel kızım'' diye mesaj atmıştı. Sırf babamı hatırlayayım canım yansın diye yapmıştı. Seçilecek onca kelime varken güzel kızım yazmıştı. Oda bir narsistti ne yazık ki bukadar aşağılık oluyorlar. İnsan içindeyken ne yaşıyorum ben diyor ama sonra nasıl bir oyunun içine düştüğünü zamanla anlıyor.Öncelikle büyük geçmiş olsun. Benim yakın arkadaşım da neredeyse bu durumun tıpa tıp aynısını yaşadı. Ayrılmakla çok iyi yapmışsınız zaten. Eski erkek arkadaşınızın zaten narsist bir kişiliği varmış anlaşılan. Bu tarz insanlar dışarıya kendilerini çok iyi tanıtıp kendi yakınlarına hayatı zehir ederler. Sizi de bu şekilde manipüle etmiş belli ki sizi değersiz göstermiş psikolojinizi bozmuş. Benim en yakın arkadaşımın da başına geldi bu durum merak etmeyin yalnız değilsiniz. Youtube da narsist insan özellikleri diye aratırsanız zaten bir çok bilgi toplayacaksınız "aaa işte bu tam eski erkek arkadaşımdı" diyeceksiniz videoları izlerken. Kilo alıp vermek de dünyanın sonu değil diyet yaparsınız yine bir şekilde verirsiniz. Ama o adamdan kurtulmanız iyi olmuş madem çok meraklı pilates yapan kızlara defolsun onlarla beraber olsun Yani kimse kimseyi zorla yanında tutmuyor.
Ya safsın yada fake olabilir misin?belli bi olgunluğa geldikten sonra bu söylediklerini hatırlayıp vicdan azabı çekeceğini düşünüyorum. o yüzden hiç kendi karakterimi bozmadan cevabını verdim
Ayyyyyy okurken çıldırdım hiç mi kendinize saygınız yok hayret birsey yahuuu adam aşağılık kompleksi olan birisi neden sizi asagi cekmesine musade ediyorsunuz yaptığınin hiçbiri kabul edilemez yaptırmayın bunu kendinize bu kadar mi yanliz kalmaktan korkuyorsunuz bu cümlelerin bir tanesi söylense bir daha tüyümü bulamaz yahu aaaa delirtmeyin kendinize bu kadar mi deger vermiyorsunuztavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
Ee ne dıye sana hakaret etmesine izin veriyorsun?tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
Bazı üyeler okuduğunu anlamamış galiba. Zaten ayrıldım ama nasıl psikolojimi toparlarım yazmış konu sahibi
Şöyle tipler bana denk gelseydi itin g.tüne sokup çıkarırdım ya doğduğuna pişman ederdim. Manipüle edildiğiniz yerde manipüle edeceksiniz öğrenin bunu. Ekonomik olarak eşit şartlarda doğmadığım biri beni böyle eleştirse ; baba parası ile ayrıcalıklı yaşamış bir asalaksın gerçek hayattan haberin yok. Benim bu şartlarda kadın olarak başardıklarımı üst düzey şartlarda erkek olarak başaracak kapasiten var gibi gelmiyor bana gibi şeyler söylerdim. Size de kızıyorum böyle hayattan bi haber bir bok bilmeyen beyni ergen olgunlaşmamış aşağılık kompleksli erkekleri önemseyip psikolojinizi bozuyorsunuz ! Ay etkilenmem bile! Nice zengin insanlar var karakter sahibi olan mütevazi ! Söyleyin o embesile;babasının parası ile mekan mekan gezip piyasa kızları ile takılsın. Zekan bana hafif geliyor zekan beni tatmin etmiyor deyin ay öfffftavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
neyi berbat yazmışım acabaBence o dağ ayısına takılmak yerine Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden okuyup nasıl böyle berbat yazdığına takılsan daha yararlı olur.
niye ayrilmiyosun boyle birinden.parasi icinmitavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
ılk hakareti ettiğinde kulaklarına tıkac mı tıkadın a yavrum :) bunları topluca 3 gunde yapmamıstır. aylar surmustur. e haliyle kendıni bu hakaretlere bile isteye maruz bırakmıssın :) psikolojin de bozulur saglıgın da ... boyle asalalak ruh emicilerden uzak dur kafi. kendini begendırtemem sana. maddi durumunu da duzeltemem. ama once kendini eziklemeyi bi bırak. ben de gitmedim yurt dısına. kilo aldım biri bana hakaret edince kendimi kotu hissetmem için durumdan zzaten sikayetcı olmam lazım yaram olması lazım yani :))sen tam da o yuzden susmussun pısmıssın.. bana ve aıleme saydıracak ben de kücük emrah gibi boyun bukucem..??? ne biçim bir kafa yapısıdır bu. kendini sev once kendını. spor salonsuz da spor yapılır bu arada. ama senin derdin bence o cocuk falan değil. sen parasızlıktan yılmıssın. o da mesleğini eline aldıgında duzelir. bunun için parası olan birini hayatına alma. dizilerdeki gibi olmuyor o işler. .. ulkenin cogunlugu da aynı durumda. ınstada zengin gezen para yiyen tayfayı gorup herkes neler yasıyor ben kaldım ruhuna burunme.. biz de aynı:)tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim