- 15 Nisan 2017
- 3.433
- 8.941
- 158
- Konu Sahibi dollymolly
-
belli bi olgunluğa geldikten sonra bu söylediklerini hatırlayıp vicdan azabı çekeceğini düşünüyorum. o yüzden hiç kendi karakterimi bozmadan cevabını verdimBöyle adamları aşağılamadan hor görmeden ayrılmayacaksın. Ezebildiğin kadar ezeceksin ki aradan yıllar bile geçse senin verdiğin o eziklik hissini her ilişkisinde hissetsin.
Bu malak herife de bozulur be kızım. Kendini kandırma. Erkekler öyle biten ilişki ardından vicdan azabı çekecek kadar duygusal varlıklar değilbelli bi olgunluğa geldikten sonra bu söylediklerini hatırlayıp vicdan azabı çekeceğini düşünüyorum. o yüzden hiç kendi karakterimi bozmadan cevabını verdim
Psikolojini en iyi kilo verirsen toparlarsin. Başka yolu da psikolog ama şuan sana senden iyi gelecek başka bir şey de yok bunu unutma. Kilo verdiğin zaman okuluna odaklan ve başardıkca kendinle gurur duy. Yani ilacın sensin. Kendinle konuş. Kendine söz ver. O adama hayatını mükemmellestirerek cevap ver. O kiloyu da ver.tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
Güzellik sen niye bu öküzün yularını tutuyorsun. Sal gitsin. Psikolojini toplamak için ağzına geleni sayıp s.ktiri çekmelisin.tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
Bir büyüğün olarak yazıyorum.En iyi üniversitede okuyan senin gibi akıllı bir genç bu manyakla nasıl arkadaş olabilir.Senin yanına nasıl yakışır bu adam.Sen nasıl yakıştırdın.Parası var aklı yok.Ezik kompleksli bir adam.Tam tedavilik.Bir daha denk gelirse bunu ilet lütfen ona.Gitsin adamakıllı tedavi olsun yarın başka kızın canını yakmasın.Zengin olabilir çok parası olabilir.Ama terbiyesi yokmuş.Demekki ailedede gariplik var.Hiç duymadım böyle bir şey.tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
Bak kesin ve kesin söylüyorum böyle biriyle asla ama asla evlilik düşünme. Bir an Sevgine galip gelip evlenirsen sonu pişmanlık bak çok net söylüyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
Nasıl toparlarsın biliyor musun. Varsa seni böyle aşağılayan mesajları aç bol bol oku sonra deki ben nasıl bununla beraber olmuşum. O zaman toparlarsın cidden işe yarar.ayrıldım zaten ama psikolojimi nasıl toparlarım onu soruyorum
Bir de güzel ve bakımlı bir kızsan hemen kilo ver şart değil salon. Sağlıklı ve ucuz ye kendin evde hareket et. Daha da güzelleş o dağ ayısından daha iyisini bulursun. Parası da onun gotune girsin. Senin toparlandigini görünce kudurur. Ha bu zamanlarda sakın içine kapanıp evde oturma yeni insanlar tanı muhakkakNasıl toparlarsın biliyor musun. Varsa seni böyle aşağılayan mesajları aç bol bol oku sonra deki ben nasıl bununla beraber olmuşum. O zaman toparlarsın cidden işe yarar.
ayrıldım zaten
Seni ve aileni sürekli aşağılayan, kendine yakıştırmayan birinin vicdan azabı çekeceğini mi düşünüyorsun gerçekten? Senin problemin spor yapmak ya da zengin olmakta değil, kendine değer vermemekte. Çok iyi bir ünide okuyorum diyorsun. Belki yakın zamanda mezun olacaksın işe başlıcaksın. Şu devirde tek başına ayaklarının üzerinde durmak zaten zor. Kendine böyle davranırsan, başkalarıyla kendini kıyaslarsan hiçbir zaman mutlu olamazsın. Dağılır gidersin.belli bi olgunluğa geldikten sonra bu söylediklerini hatırlayıp vicdan azabı çekeceğini düşünüyorum. o yüzden hiç kendi karakterimi bozmadan cevabını verdim
Ayrilmana sevindim, okurken sinir oldum nasıl tahammül ettin ?tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun yıllardır beraber olduğum birisi var. ailesi çok çok zengin, benim ailem orta halli. ne zaman bir şeye sinirlense beni aşağılamaya başlıyor. üniversite öğrencisiyim hatta herkesin adını bildiği türkiyenin en iyi okullarından birindeyim. üniversite için ailemden ayrı yaşıyorum ve tek başıma bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. kendisiyle ilişkimizin çok kötü olduğu bir dönemde depresyondan kilo aldım ve hala veremedim çünkü ucuz ve kolay olduğu için sürekli makarna, fast food gibi şeyler yemek durumunda kalıyorum. çok uzun zamandır da spora gitmek istiyorum ama maalesef oturduğum yerde ücretini karşılayabileceğim bi spor salonu yok, o yüzden gidemedim. bana sürekli 'kilo aldın, biz ayrılsak seni artık hiç bi erkek beğenmez, saçmasapan bi tipsin spora bile gitmiyorsun' gibi şeyler söylüyor. kendi çevresinden maddi durumu çok iyi olan kızların pilates,yoga fotoğraflarını bana atıyor, beğeniyor.kıyafetlerimi, ayakkabılarımı ayrı aşağılıyor. bunları geçtim çok çok iyi bir okulda okumama rağmen beni bomboş ve salak bi insan olmakla suçluyor. bomboş olmaktan kastı da çevresindeki zengin kızlar gibi sürekli yurtdışına gitmemem, mekandan mekana koşmamam, lüks spor salonlarında spor yapmamam. ailemin işini maddi durumumuzu aşağılamasından bahsetmiyorum bile. bu kişiyle olan ilişkimi sonlandırdım ama psikolojim çok bozuldu. maddi imkansızlıktan bir çok istediğim şeyi yapamadığım için çok üzülüyorum. psikolojimi toplamak için ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?