Surekli ama surekli elestirilmek

ykmzhrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
7
2
37
Cocuguma bakan görümce evime geldiğinde surekli eleştiriyor başka kadınlarla kıyaslıyor.Ben öğretmenim 2 cocugum var biri 1 buçuk diğeri 5 buçuk yaşında.Hemsire bir tanıdığı varmış kocası hiçbir şey yapmiyormus kadin evi de temizliyormus 2 çocuğuna da bakıyormuş çeşit çeşit yemekler de pastalar da yapıyormuş.Ben niye böyleymiş.
Ben de evime bakarım yanlış anlamayın evimi bok götürmez temizlerim çocukları yıkar giydiririm.pazar alışverişini yaparım yemek hazırlarım hazırlarım çeşit çeşit değil.
Neyse cocuklar halıya bisey döküyor siliyorjm iz kaliyir onun lafını ediyor.cocuklar camları kapıları elliyor iz kalıyor siliyorum yine oluyor onu laf ediyor vs vs
Su an çok sinirliyim yine yazacağım.

2 çocuk annesi yetişkin bir kadınsınız, neden ona ağzının payını vermiyorsunuz? Siz yapamıyorsanızda eşinizin doldurur o yapsın.
Eşim yapıyor ama onu kırmadan ve suçu bana atarak yapıyor ben hassasmisim gönlüm darmis kadin iyi niyetle elwstiriyormus

• Şaşırdım
Reactions: Gao
Ücretli mi bakıyor, bedava ise yapmak istemiyordur rahat konusuyor, ücretli ise baska birini bulun

Eşim yapıyor ama onu kırmadan ve suçu bana atarak yapıyor ben hassasmisim gönlüm darmis kadin iyi niyetle elwstiriyormus

O sizi kırıyor farkında mısınız? Ayrıca kırılıyorsa kırılsın, başkasının evine gelip eleştirmek onun hadine değil. Ona sınırlarını gösterin, nerede duracağını öğrensin artık.

Cocuguma bakan görümce evime geldiğinde surekli eleştiriyor başka kadınlarla kıyaslıyor.Ben öğretmenim 2 cocugum var biri 1 buçuk diğeri 5 buçuk yaşında.Hemsire bir tanıdığı varmış kocası hiçbir şey yapmiyormus kadin evi de temizliyormus 2 çocuğuna da bakıyormuş çeşit çeşit yemekler de pastalar da yapıyormuş.Ben niye böyleymiş.
Ben de evime bakarım yanlış anlamayın evimi bok götürmez temizlerim çocukları yıkar giydiririm.pazar alışverişini yaparım yemek hazırlarım hazırlarım çeşit çeşit değil.
Neyse cocuklar halıya bisey döküyor siliyorjm iz kaliyir onun lafını ediyor.cocuklar camları kapıları elliyor iz kalıyor siliyorum yine oluyor onu laf ediyor vs vs
Öz güvenim dillere çekiliyor ben mi beceriksizim 2 cocukla ev isleri mükemmel olup bir de disarda calislir mi

Bakıcı bul sepetle şunu, kardeşi evlenmiş geçiniyorken ona ne senin düzenin ve becerilerinden. Ben halimden memnunum gerisi kimseyi ilgilendirmez diyebilirsin, kendini o kadar paralayınca madalya takmışlar mı diye sorabilirsin. Kime ne ya senin halındaki lekeden, sofrandaki çeşitten. Hayırdır kardeşime başka eş buldun beni boşatmaya mı çalışıyorsun falan de. Sussun bir zahmet

X