- 15 Nisan 2017
- 3.399
- 8.855
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Esim cok usengectir oyle aktif bir sekilde kalkip cocuguyla ilgilenmez. Attigi her adimi zoraki atiyor sanki. Dis fircalama ust degistirme falan bu tarz seylerle hayatta ugrasmaz kendisi saldim cayir mevlam kayira seklinde buyudugu icin cocuklarina karsida vurdumduymaz. Bazi konularda cok ters dusuyoruz hep sen bu cocuklari boyle yaptin cok ustlerine dusuyorsun diyor. Dusecegim tabi anneleriyim herseyleriyle bana bagimlilar. Ona kalsa annesi tarafindan nasil yetistirildiyse cocukarinida oyle yetistirecek. Mumkun mertebe cocukla muhatap olunmayacak karnini doyurduktan sonra ortaya atilip kendi haline birakilacak vs. Sonucunda bir cok seyi idrak edemeyen allaha emanet davar gibi bireyler yetistirecek topluma haberi yok. Sonrada niye boyle konular aciliyor esler niye yardimci olmuyor diye sorguluyoruz kendimizi. Sebebi ne kadar basit halbuki.Merhaba... maddi durumunuz uygunsa kesinlikle robot süpürge alin derim.. en azindan kirintilari toplamaktan kurtulursunuz.. günlük evinizi süpürmüs olursunuz..
Esinizin size daha fazla yardim etmesi şart..
Bunu tekrar konusun is paylasimi yapin..
Mesela bizde aksamlari cocugun bütün isleri ile babasi ilgilenir.. gündüz ben aksam onun kontrolundedir cocuk..
Giydirmek,yatirmak,dis fırçalamasi, oyun oynatmak, gibi vs..
Benim esim evlendiğimizde bardagini bile mutfaga götüremezdi ama biraz cirkeflik herseyi çözdü :) alisti artik sen otur ben mutfagi temizleyim diyor..
Fazla fedakarlik yapilinca erkekler görevimiz zannediyor..oysa ikimiz yaptik cocugu neden tek ben bakayim
Eylul ayinda mutlaka anaokula verin buyugu.. sizinde nefes almaya ihtiyaciniz var..
Mutlu anne mutku cocuk demektir..
Bu sekilde hem siz hem de cocuklar yipranacak..
Düzenin biraz degismesi lazım... ozellikle.es konusunda