Sürekli ağlayan 6 yaşındaki kızından şüphelenince gerçek ortaya çıktı

Allahım ne hale geldik.. aylar öncesinin konusu bu ama yemin ederim cinlerim tepeme çıktı okurken...
Rabbim sen ıslah et bunları.. cehenneme bırakma cezalarını..
büyük konuşmak,böyle iğrenç bi durumu yakıştırmak istemiyorum ama o hayvanı parçalarım! yemin ediyorum bunu yapanı yaşatmam lime lime eder gebertirim...

ALLAH o adamın ve onun gibilerin belasını versin. Bu dünyaları ve öbür dünyaları cehennem olsun. Hapse girsin kendisine her gün tecavüz edilsin hapiste, bakalım nasılmış çocuğa taciz. Keşke okumasaydım. Başımda ağrı vardı. iyice arttı okuyunca. ALLAHIM sen dünyadaki bütün bebekleri çocukları savunmasızları koru; SAPIKLARDAN koru. Hepimizin çocuğunu koru. Dua edelim sürekli ALLAHA ki fırsat vermesin böylelerine. Anlaşılan o ki kimseye güven yok arkadaşlar. Çocuklarımızı takip edelim. Annelerimizi tembihleyelim, konu komşuya akrabaya kimseye salmasınlar çocuklarımızı. Hep gözlerimiz üzerinde olsun. Çocukların üzerine kameramı konulsa öyle birşey icat edilse çözüm olabilir mi ? Her yere kamera konulmalı ki kişi kötülükten vaz geçer mi ? Ya ALLAH belalarını bin bir türlü versin bu sapıkların tacizcilerin ve bişey yapmasa bile aklından geçirenlerin. internete çocuklarınızın resimlerini koymayın , bu hemofili hastaları yani çocuk sapıkları bakabilir . Bırakın özelinizde kalsın çocukların resimleri.

ALLAH o adamın ve onun gibilerin belasını versin. Bu dünyaları ve öbür dünyaları cehennem olsun. Hapse girsin kendisine her gün tecavüz edilsin hapiste, bakalım nasılmış çocuğa taciz. Keşke okumasaydım. Başımda ağrı vardı. iyice arttı okuyunca. ALLAHIM sen dünyadaki bütün bebekleri çocukları savunmasızları koru; SAPIKLARDAN koru. Hepimizin çocuğunu koru. Dua edelim sürekli ALLAHA ki fırsat vermesin böylelerine. Anlaşılan o ki kimseye güven yok arkadaşlar. Çocuklarımızı takip edelim. Annelerimizi tembihleyelim, konu komşuya akrabaya kimseye salmasınlar çocuklarımızı. Hep gözlerimiz üzerinde olsun. Çocukların üzerine kameramı konulsa öyle birşey icat edilse çözüm olabilir mi ? Her yere kamera konulmalı ki kişi kötülükten vaz geçer mi ? Ya ALLAH belalarını bin bir türlü versin bu sapıkların tacizcilerin ve bişey yapmasa bile aklından geçirenlerin. internete çocuklarınızın resimlerini koymayın , bu hemofili hastaları yani çocuk sapıkları bakabilir . Bırakın özelinizde kalsın çocukların resimleri.
yorumlarına sonuna kadar katılıyorum arkadaşım!!!
ama düzeltmeden edemiycem. hemofili değil. o kelimenin doğrusu pedofili olacak.

Şu hadım cezası gelmezse daha elini kolunu sallıya sallıya gezer bunlar benimde iki kız evladım var allah larından bulsunlar rabbim yavrularımızı korusun böyle şerefsizliklerden kızl
arımızıda oğullarımızıda

Allah belanı versin senin ya
Kadının yerinde olsam yeminle orasina ip baglar sıkar sıkar ordan koparrtrirdim ya gozleeim doldu o annenin cumlelerine
Idam sarttttttttt

Bende çocukken çok benzer bir durum yasadim. Ve iyi ki cehennem var! Şimdi mezarına tukurmek istiyorum . o kadar. Boylelerine hayvan denilmez hiçbir hayvan yavrusuna bunu yapmaz. Bunlar cehennem yakıtı . Allah uzak etsin.

Sok oluyorum boyle haberlere ne hale geldi insanlar uckurunun derdine nasil bir cocugun hayatini kaydirabilirsin bu nasil bir sey yarabbim evlatlarimizi koru

6 yaşındaki cocuga yan gözle bakmak nedir ya cocuk o COCUK.!!!
Nasıl iğrenc insanlar var şu hayatta. Cayır cayır yanacaksınızz şerefsizler!

X