Sürekli ağlayan 6 yaşındaki kızından şüphelenince gerçek ortaya çıktı

Ben su yasimda bile ozgecandan sonra ne kabuslar gordum de uyandim:KK42:
Su 6 yasindaki savunmasiz kucucuk yavru aglamasin da ne yapsin, kormasin da ne yapsin..
Yine bogazim dugum gudum.
Allahimmm sen koruu:KK43:

6 yaşındaki ufak çocuğa insanın sevki nasıl kabarır bu nasıl bi yabanilik ya.

Cok uzgunum . Ben hergun allahim butun insanlara iyilik sagkik ver derken boyle insanlarida kastediyormusum demekki. Adi pislikler bunlara hayvan demek cok ayip aslinda hayvan kadar serefli haysiyetli hayvan kadar namuslu vicdanli olsalar keske. Kiz cocugu yetistiriyorum ve cok korkuyorum kotu insanlardan demekki ev disinda bir yere gittiysek kizimizi cocugunuzu hic bir odada yalniz birakmoycaz gozumuzden ayirmiycaz. O gariban cocugun ne gunahi var agliyomus bide kiyamam ona ah cocuk kucucuk yasinda....

6 yasindaki cocuga bunu yapan zihniyetin Allah belasini versin! BU ULKEDE ADALET YOK!!!!! ADALETIN A SI BILE YOK!!! KADIN OLARAK SUREKLI KORKU ICINDEYIZ. ISSIZ BI SOKAKTAN GECERKEN! TOPLU TASIMA KULLANIRKEN! KARDESLERIMIZ VARSA COCUGUMUZ ICIN SUREKLI KORKU VE ENDOSE ICINDEYIZ! ALLAH SONUMUZU HAYRETSIN....

bu çocuklara bunu yapanlar kahrolsun.bu ne ya,6 yaşındaki çocuğa,yanına kar kalıyor yapanın birde.en acısı da bu sanırım.

yakalanıp serbest bırakılacak ne olacak , geçenlerde kız tacize uğradı şikayetçi oldu adamı ıfadesını alıp serbest bıraktılar

Rabbim böyle soysuzların.... Ne diyeceğimi bilemiyorum yani nasıl sövsem yakışır :mad:

aferım kadına ortaya cıkarmıs hıc korkmamıs
kızcagız ınsallah bı an evvel ıyılesır :KK43: bı mucıze olsa zamanı gerıye alsa bunları hıc yasamamıs olsa keske
boyle adamları dırek hadım etmek lazım
burda ne konular okuduk
akrabası tarafından tacıze ugradı dıye sucsuz yere dayak yıyenmı dersın
uvey babasının tacızıne ugrayıp annemın maddı gucu yoktu soyleseydım bosanamazdı psıkolojım bozuldu dıyenmı
kadın rezıl ettı bak adamı
kızı bu tacızı yasadıgıyla kalmaz ınsallah
mimlensın o adam

Bu dedelere bu aralar ne oluyor yahu?

Allah topunuzun toptan belasını versin, rezil köpekler.

Ne erkek çocukları ne de kız çocukları hiç kimseye guvenip yalnız bırakmamak lazım.
Çocuk, genç , abla , abi, yaşlı , akraba kim olursa olsun artık kimseye güvenmemek lazım :KK43:
..

Acaba hipnozla unutturabilirler mi bu kuzuya bu kafasındaki fenalığı ? Gerçekten hayattan koparmışlar. Bütün hayatını etkiler :KK43:

Allah sizi kahretsin.

Boyle haberleri gordukce midem bulaniyo. Allah belanizi versin boylelerin kökü kurusun. Nasil bi varlık bunlar. Hayvanlar bunlarin yannda daha merhametli yeminle.

X