• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli ağlama isteği

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.341
1.347
83
1 senedir ara sıra ağlama isteği geliyor. Özellikle geceleri uyuyamıyorum ve ağlıyorum. Aklıma geçmişte yaşadığım şeyler geliyor. Artık geçmişi unutup mutlu olmak istiyorum. Kafamı nasıl dağıtabilirim? Benim gibi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz? :(

1 senedir ara sıra ağlama isteği geliyor. Özellikle geceleri uyuyamıyorum ve ağlıyorum. Aklıma geçmişte yaşadığım şeyler geliyor. Artık geçmişi unutup mutlu olmak istiyorum. Kafamı nasıl dağıtabilirim? Benim gibi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz? :(
Rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsiniz. Yatmadan önce meditasyon yapabilirsiniz. İnançlıysanız ibadet yapabilirsiniz.

Umut. Herşeyin iyi olacağına inanmalısın. Düşünmemek için yeni uğraş edin. Ben 8 aydır senin gibiydim. Hala ara ara ağlama krizlerine girsemde baya azaldı. Bulmaca çözüyorum mesela. Kitap okuyorum , şiir okuyorum. Sende kafani dağıtacak bir şeyler bul

Meditasyon, yoga, namaz, 90larla dans, fitness, yuzme, kitap okuma, basibos gezmek, bi yerleri kesif, klasik muzikler, sosyallik, alisveris, flortlesme, bale tiyatro, konserler monserler...
Insani darliklarindan cekip cikaracak bir suru sey var umarim istanbuldasinizdir. Evde oturmayin eve sadece uyumaya gelin.

Meditasyon, yoga, namaz, 90larla dans, fitness, yuzme, kitap okuma, basibos gezmek, bi yerleri kesif, klasik muzikler, sosyallik, alisveris, flortlesme, bale tiyatro, konserler monserler...
Insani darliklarindan cekip cikaracak bir suru sey var umarim istanbuldasinizdir. Evde oturmayin eve sadece uyumaya gelin.
Ankara'da yaşıyorum

Hobi edinin , yaşadıklarınız eski sevgililer gibiyse salsa kursuna gidin 😃 ben ağır bir depresyon geçirirken şehrimdeki tüm camileri gezmiştim her gün birini . İnsan bir şey bulmalı oylanacak . Şu anki hayatınızdan farklı bir şey yapın .

1 senedir ara sıra ağlama isteği geliyor. Özellikle geceleri uyuyamıyorum ve ağlıyorum. Aklıma geçmişte yaşadığım şeyler geliyor. Artık geçmişi unutup mutlu olmak istiyorum. Kafamı nasıl dağıtabilirim? Benim gibi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz? :KK43:
İst da olsan git Belgrat ormanına ağla bağır çağır çığlık at dicem de ankaradasın .

Sebebi Ankara’da olmak bence Ankara nın kendisi çok bunaltıcı ne zaman gitsem depresyona girerim

Geçmişte ne oldu ise oldu gelecek her zaman bizim elimiz de değiştirmek için kendinize zarar verip durmayın degiştirilmicek şeyler için.
İnsanlar ne hastalıkla sınanırken güçlü durmaya çalışıyor hayatı fazla sorgularsanız daha çok üzülürsünüz.

1 senedir ara sıra ağlama isteği geliyor. Özellikle geceleri uyuyamıyorum ve ağlıyorum. Aklıma geçmişte yaşadığım şeyler geliyor. Artık geçmişi unutup mutlu olmak istiyorum. Kafamı nasıl dağıtabilirim? Benim gibi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz? :KK43:
Arada bana da oluyor

Bol Bol yürü müzik dinle gece temizlik ütü yap iyice yor kendini sonra zaten uyku gelecek sonra ağrıların olacak bir soğuk bira iç vur kafayı yat dene memnun kalacaksın ben uyguladım çok şükür her şey yolunda şuan

Back
X