- 16 Kasım 2021
- 1.341
- 1.347
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsiniz. Yatmadan önce meditasyon yapabilirsiniz. İnançlıysanız ibadet yapabilirsiniz.1 senedir ara sıra ağlama isteği geliyor. Özellikle geceleri uyuyamıyorum ve ağlıyorum. Aklıma geçmişte yaşadığım şeyler geliyor. Artık geçmişi unutup mutlu olmak istiyorum. Kafamı nasıl dağıtabilirim? Benim gibi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz?![]()
Benimki ondan değilVenüs Retrosu mavi ayı Merkür Retrosu derken vurdu geçti karşim.![]()
Ankara'da yaşıyorumMeditasyon, yoga, namaz, 90larla dans, fitness, yuzme, kitap okuma, basibos gezmek, bi yerleri kesif, klasik muzikler, sosyallik, alisveris, flortlesme, bale tiyatro, konserler monserler...
Insani darliklarindan cekip cikaracak bir suru sey var umarim istanbuldasinizdir. Evde oturmayin eve sadece uyumaya gelin.
Eskileri unutamıyorum ki ben deSenin yine iyiymiş ben hergün ağlıyorum ota boka her şeye
nedenSenin yine iyiymiş ben hergün ağlıyorum ota boka her şeye
İst da olsan git Belgrat ormanına ağla bağır çağır çığlık at dicem de ankaradasın .1 senedir ara sıra ağlama isteği geliyor. Özellikle geceleri uyuyamıyorum ve ağlıyorum. Aklıma geçmişte yaşadığım şeyler geliyor. Artık geçmişi unutup mutlu olmak istiyorum. Kafamı nasıl dağıtabilirim? Benim gibi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz?![]()
Arada bana da oluyor1 senedir ara sıra ağlama isteği geliyor. Özellikle geceleri uyuyamıyorum ve ağlıyorum. Aklıma geçmişte yaşadığım şeyler geliyor. Artık geçmişi unutup mutlu olmak istiyorum. Kafamı nasıl dağıtabilirim? Benim gibi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz?![]()
Yok 14 senedir buradayım sebep bu değilSebebi Ankara’da olmak bence Ankara nın kendisi çok bunaltıcı ne zaman gitsem depresyona girerim
Bol Bol yürü müzik dinle gece temizlik ütü yap iyice yor kendini sonra zaten uyku gelecek sonra ağrıların olacak bir soğuk bira iç vur kafayı yat dene memnun kalacaksın ben uyguladım çok şükür her şey yolunda şuan1 senedir ara sıra ağlama isteği geliyor. Özellikle geceleri uyuyamıyorum ve ağlıyorum. Aklıma geçmişte yaşadığım şeyler geliyor. Artık geçmişi unutup mutlu olmak istiyorum. Kafamı nasıl dağıtabilirim? Benim gibi olanlar nasıl bir çözüm buldunuz?![]()
Anksiyete yüzünden