• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süprizzzz

Bende çok yaratıcı değilimdir :) güzel bi yemek hazırlamştm bol mumlu bi ew we aylar öncesinden zorla seçtiğim saati wermiştim bide. amaan hepsi bahane mutlu sonla biten gece şahanee :KK22::21:

Ben çalışmaktan pek yemek konusunda bilgili değilimdir :( bir de benim ki her şeyi yemiyor her şeyi bırak hiç bir şey yemiyor ki yedikleri; köfte, patates kızartması, beyaz prinç pilavı, kuru fasulye o da fena gaz yapar o akşam huahaha :KK70: kızartma, makarna, bi de mantı :( işte bu kadar bunun dışında ağzına bir şey sürmez :KK11:

Pasta işini nasıl ayarlayabilirim sence böyle bir plan yapsam oradakilere söylesem olur mu pasta felan mı alacağım yoksa ay çok odunum sephoraa kabul ediyorum hiç anlamam bu işlerden :-):-)
gideceğin otele söyle onlar bilgi verir ama otel ayarlar diye düşünüyorum izmirdekiler öle çünkü.Bu arada arabnız varsa ve kullanabiliyorsan eşinin gözlerini bağla gidene kdr da hiç bişy deme heyacanlansın adam:KK48::KK48::KK48::KK48:

Aslında olabiliteli :KK76: dur bakim araştırayım hafta sonu cmt akşamı giriş yapsak koca bir pazar günü bize kalır ağva tarafı hmm :KK14:
Aggva veya masukiyede bungalovlar var . Biz agvada bungalovda kalmistik pek guzel pek romantikti. Ayarlayabilirsen harika bir surpriz olur.

Aslında bende eti dışardan söylemiştim pilawıda gecedenyap ısıtma işi kalsın sadece sana sende köfteyi dışardan söyleyeblirsn cnm

gideceğin otele söyle onlar bilgi verir ama otel ayarlar diye düşünüyorum izmirdekiler öle çünkü.Bu arada arabnız varsa ve kullanabiliyorsan eşinin gözlerini bağla gidene kdr da hiç bişy deme heyacanlansın adam:KK48::KK48::KK48::KK48:

Arabamız var canım kullanabiliyorum da ama çok iyi sayılmam :) bu arada benimkinin gözlerini kapamak mı :D mümkün değil sanırım ağva tarafı olacak hem yakınız hem de uzaklaşmaya gerçekten çok ihtiyacımız var çok bunaldık istanbuldan işlerden 1-2 gün bize iyi gelir sanırım :)

Aggva veya masukiyede bungalovlar var . Biz agvada bungalovda kalmistik pek guzel pek romantikti. Ayarlayabilirsen harika bir surpriz olur.

Aklıma yattı canım benimde cmt giriş pazar akşam çıkış olarak ağva da rezervasyon yaptıracağım inşallah aklıma yattı benim de :21:

Aslında bende eti dışardan söylemiştim pilawıda gecedenyap ısıtma işi kalsın sadece sana sende köfteyi dışardan söyleyeblirsn cnm

Canım teşekkür ederim ilgin için aklıma yatan ağva oldu cmt giriş pazar akşamı çıkış şeklinde günü birlik ufak bir uzaklaşmak ikimize de iyi gelecek sanırım çok bunaldık istanbuldan işlerden stresten :KK51:

Kızlar selamlar Hoppa

Önümüzdeki ay eşimin doğum günü bu ayın başından beri düşünüp duruyorum kafama uyan yapabileceğim bir süpriz bulamadım netten çok araştırdım bana uymuyor dert oldu bana :KK43: bana yardımcı olabilir misiniz? eşime güzel bir doğum günü süprizi yapmak istiyorum mütevazi öyle çok iddaalı bir şey olmasın kendisi pek hoşlanmıyor da :oops: hadi fikirlerinizi paylaşın fiyonkla :KK33:
[/QUOTE

sakinlik istiyorsan ağva derim canım...Nisanda evlilik yıldönümümüz bizde ağvaya gitmeyi düşünüyoruz..:KK28::KK28:

Ben çalışmaktan pek yemek konusunda bilgili değilimdir :KK43: bir de benim ki her şeyi yemiyor her şeyi bırak hiç bir şey yemiyor ki yedikleri; köfte, patates kızartması, beyaz prinç pilavı, kuru fasulye o da fena gaz yapar o akşam huahaha :KK70: kızartma, makarna, bi de mantı :KK43: işte bu kadar bunun dışında ağzına bir şey sürmez :KK11:

ayy canım sanki benim eşimi tarif etmişsin.Bu saydıkların dışına çıkmayız bizde.Rutin hafta boyunca bu yemekler döner durur.

Son düzenleme:
ayy canım sanki benim eşimi tarif etmişsin.Bu saydıkların dışına çıkmayız bizde.Rutin hafta boyunca bu yemekler döner durur.

Ay inan benim de öyle ceren :) köfte ne çok severdim ben, artık köfteden inan midem almıyor o kadar bıktım :( annem olmasa diğer o özlediğim yemekleri de yiyemeyeceğim yahu :KK48:

Ay inan benim de öyle ceren :) köfte ne çok severdim ben, artık köfteden inan midem almıyor o kadar bıktım :KK43: annem olmasa diğer o özlediğim yemekleri de yiyemeyeceğim yahu :KK48:

sorma ya bende aynı anneme sipariş veriyorum sevdiğim yemekleri gitmeden önce.Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak:KK17:

:KK47:ay ben yukarıdada yazdım ama sanırım yanlış kopyaladım:KK47: canım bende ağvaya git derim.Bende çok beğeniyorum ağvayı sessiz sakin tam kafa dinlemelik.Hatta bizde nisanda gitmeyi düşünüyoruz.Bizimde evlilik yıldönümümüz azıcık değişiklik iyi gelir..

:KK47:ay ben yukarıdada yazdım ama sanırım yanlış kopyaladım:KK47: canım bende ağvaya git derim.Bende çok beğeniyorum ağvayı sessiz sakin tam kafa dinlemelik.Hatta bizde nisanda gitmeyi düşünüyoruz.Bizimde evlilik yıldönümümüz azıcık değişiklik iyi gelir..

Sorma ceren inan çok bunaldık biz eşim desen dün çalıştılar havalar soğuk kapalı kasvetli vallahi çok bunaldım ya :( nisan da kısmetse rezervasyon yaptıracağım bakalım :) sende yaptır iyi gelir kuzum :KK68:

Sorma ceren inan çok bunaldık biz eşim desen dün çalıştılar havalar soğuk kapalı kasvetli vallahi çok bunaldım ya :KK43: nisan da kısmetse rezervasyon yaptıracağım bakalım :) sende yaptır iyi gelir kuzum :KK68:

aynen canım emin ol bende aynı durumdayım,bir bunaldım ki anlatamam.İnşşalh bir sorun olmazsa ordayız nisanda.Birde karşılaırmışız :KK48::KK48:

Back