Supriz Doğum Hikayem..

sevgili kibela yüce rabbim sana ve bebeğine hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşaallah.Bende 2 senelik evliyim umarım bu güzel mutluluktan yoksun kalmam.İnşaallah o güzel dualarınızı rabbim kabul etsin
çok çok geçmiş olsun.Ama geçmiştirde zaten :emir_bebek:

hayırlı olsun güzelim allah tüm hamişleri sen gibi kolay dogumlr nasip etsin.saglıkla büyüt yavrunu:nazar:a.s.

hayırlı olsun bebeğin.bende o anın gelmesini bekliyorum bebeğime kavuşmayı hayırlısıyla inş.:eek:

ahh canım benimm gözün aydın sonunda kavuştun dmek bebeğine allah analı babalı büyütsün canım benimmm..darısı tüm hamişere olsunn..

canım doğum hikayeni okudum Allah analı babalı büyütsün. Bende 38 haftalık hamileyim inşallah senin gibi rahat geçer doğumum Allah herkezin gönlüne göre versin. Bebişini öp benim kendine iyi bak.

Allah bebeğini sana ve babasına bağışlasın..umarım kendisiyle birlikte sana cok guzel bı gelecek ve mutluluk getirir.. darısı bizim gibi anne olmayı bekleyenlere inşallahh...

bu guzel dıleklerınız ıcın cok saoll

dualarım senınlee

canım allah analı babalı buyutsun 2 yıllık evlıyım bebek ıcın bıraz erken dıyorum ama bunları okuyunca hemen sahıp olmak ıstıyorum yazını okurken bıle gozlerım doldu kendı cocugumda ne olur acaba allah ısteyen herkese nasıp etsın

geçmiş olsun ALLAH analı babalı buyutsun,RABBİM tum hamılelerı hayırlısıyla kurtarsın,bebeklerıne kavuştursun.çok guzel anlar bunlar,hep kendi dogumumu hatırlıyorum,çok guzeldi çooooooook.güle güle buyut canım.

rabbıme bınlerce sukur
bende hıkayemı yazabıldımm

X