• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill yardımm hamılemıyım

Aynı ben bende her ay gunum gelmeden yaprdım bu ay okdr umursamadım kı bı baktım hamıleyım allah ısteyen herkese nasıp etsın ıns
Bu işin sırrı umursamamak sanırım umursadığı zaman hamile kalan yok mu :)

Her ay senin gibi dusundum erkenden test yaptım hep kan testi idrar testi hep negatif oldu bi daha öyle yapmicam dedim hamile kaldim çok şükür bide adet sancılarınm vardi bugün yarın olcam diye bekliyordum ondada ablam zorla yaptırdı yoksa yaptirmazdim hahahah
En güzelini yapmışsın kan değeri artacak mı kese görünecek mi gibi stresler de olmamıştır :)

Erken gebelik testi yapmadım normal test yapmştm bi kaç gün daha beklicem ondan alıp yapıcm

Aynı ben bende her ay gunum gelmeden yaprdım bu ay okdr umursamadım kı bı baktım hamıleyım allah ısteyen herkese nasıp etsın ıns
tatlım sanırım bende hamileyim çift çizgiyi gördüm ama atamıyorum :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kızlar ya troıt lerım cok yuksek cıktı antı tpo 340 suan bornalı 5 olması gerekıyormus fusunun bu yuzden devamlı kımyasal gebelık yasıyormusun doktora gıttım test sonucuna betten baktım sımdı yoldayım doktora gıdıyrm ama ılac etkı edene kdr bebısım dusermı dıye cok korkuyrm :((((

Kızlar ya troıt lerım cok yuksek cıktı antı tpo 340 suan bornalı 5 olması gerekıyormus fusunun bu yuzden devamlı kımyasal gebelık yasıyormusun doktora gıttım test sonucuna betten baktım sımdı yoldayım doktora gıdıyrm ama ılac etkı edene kdr bebısım dusermı dıye cok korkuyrm :KK43:(((

Nedir son durumunuz

Nedir son durumunuz
Cnm henuz doktora gıtmedım randevum yarn suan kanama vs gıbı bır durumum yok teoıt degerlerım bırmal vıktı ama doktor yınede ılac verdı dusmesın degerler dıye bakalım yrn ıns keseyı gorebılırız

tebrikler.okuyunca dedim zaten kesin hamile diye öyleymişsin

Back
X