- 29 Kasım 2016
- 309
- 220
- 18
- 36
Ne ıgnesı kuzu catlatma ıgnesımı oldun ?Benm bugun ignenin 7. Gunu walla arada aklima geliyo test yap diye kendimi zor tutuyorm yanilirm diye yapmyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ıgnesı kuzu catlatma ıgnesımı oldun ?Benm bugun ignenin 7. Gunu walla arada aklima geliyo test yap diye kendimi zor tutuyorm yanilirm diye yapmyrm
anım ya işte burda sozler tıkanıyor malesef ama hep soyledıgım gıbı unutsuz olmak yok gun dogmadan beler doguyor bır de doktor gıtmenı tabsıye edıyrm o kahve akıntı hıc bormal degıl cunku bakalım gec dollenme olabılır yada baska bır problem olabılır uzuldum cıdden ama hala sansımız var hıcbıseyı. Sonu degıl ben 1.5 yıl her ay bu ay sondu bırda ıstenıyrm dedım dedım sonra oldu bak senınde olucak elbet bıraz beklemen öazım demekkı allah hayırlı zamanda en hayırlısını nasıp etsınTest yaptım negatif...
O zaman doktora gitmelisin canım çünkü kahverengi akıntı normal değil üzüldümTest yaptım negatif...
Hayrlisi canm enazindan icin rahat suphe yok ins rabbm nasip ederBende bu yüzden çok uzuldum yani bebek yok o zman bu akıntı ne yani ben 1 yıl onca kist ameliyatı oldum sol taraftan şimdi ağrım solda ama o zman böyle kahve bilmem ne olmadı yine ameliyat yine kist ilaçlar diye çok korkuyorum ne deyim Allah Kerim. Hayirlisi herseyin canlarrr
Ewet canm bu ay ilk defa oldum aslinda kendi catliyo ama dr istedi yapalim diye bugun 7. GunNe ıgnesı kuzu catlatma ıgnesımı oldun ?
Yerlesme agrisi olablr canm sakin ol sen hersy yolunda gideck ins dua edelmCanım dun 7de kalktım aksam 6 da eve dondum malum testı bekle fana 8 de uyudum sabah 7 ye kdr uyanmadım :) heycan meycan hak getıre yanlız bugun kasıklarımda hafıf hafıf sancımsı bısıler var arada adet olcagındakı tarzda bır agrı oluyor endıselenıyrm bıraz ama normaldır dıye fusunmek ıstyrm kese gorulene kdr boyle strese devam sanırım hla ınanmıyrm sureklı tuvalete gıdıp hastalandımmı dıye kontrol edıyrm acayıp bırsey oldum ablayacagın
Amin canımHayrlisi canm enazindan icin rahat suphe yok ins rabbm nasip eder
Ozmn 12. Ve 14. Gun test yapman lazımdı bence erken yapmıssın inşlallah kuzum neolur dualarınızı eksık etmeyın buna cok ıhtıycım var allah razı olsun hepınızden cumlemıze saglıklı sıhatlı evlatlar versın rabbım en kısa zamanda inşEwet canm bu ay ilk defa oldum aslinda kendi catliyo ama dr istedi yapalim diye bugun 7. Gun
Bendee de kıst vardı hayatım gecen sene hamıle kaldıgımda da doktoruma sordum benım kıstım be olcak dıye bısey olmaz bebegı etkıleyen bısey degıl kıst dedı dogumdan snra gecer dedı ve cıdden dogumdan sonra gectı suan kıst falan yok 1.5 yıl oldu dogum yapalı bır arkdsmında cıkolata kıstı vardı cocugun olmaz dedıler tup bebek yap dedı doktorlar kız ınat ettı valla vok gecmeden hamıle kaldı sımdı oglu 4 yasında kıst cok etkıleyen bısey degıl bmerak etmeyınBende bu yüzden çok uzuldum yani bebek yok o zman bu akıntı ne yani ben 1 yıl onca kist ameliyatı oldum sol taraftan şimdi ağrım solda ama o zman böyle kahve bilmem ne olmadı yine ameliyat yine kist ilaçlar diye çok korkuyorum ne deyim Allah Kerim. Hayirlisi herseyin canlarrr
Ben daha test yapmadm ki gun gecmesini beklyrm daha erkenOzmn 12. Ve 14. Gun test yapman lazımdı bence erken yapmıssın inşlallah kuzum neolur dualarınızı eksık etmeyın buna cok ıhtıycım var allah razı olsun hepınızden cumlemıze saglıklı sıhatlı evlatlar versın rabbım en kısa zamanda inş
Bendee de kıst vardı hayatım gecen sene hamıle kaldıgımda da doktoruma sordum benım kıstım be olcak dıye bısey olmaz bebegı etkıleyen bısey degıl kıst dedı dogumdan snra gecer dedı ve cıdden dogumdan sonra gectı suan kıst falan yok 1.5 yıl oldu dogum yapalı bır arkdsmında cıkolata kıstı vardı cocugun olmaz dedıler tup bebek yap dedı doktorlar kız ınat ettı valla vok gecmeden hamıle kaldı sımdı oglu 4 yasında kıst cok etkıleyen bısey degıl bmerak etmeyın
Şimdi. Geldim doktordan kan sonucu da negatif çıktı. Birsey anlamadım zaten doktordan yarın tekrar gidicem başka doktora kist yok dedi ama benim karından yapılan ultrasonda bişi gözükmuyor her zman böyle diYorum bana stres yapma diyorlar sinir oldum ya. Diyor bu kanama adet kanaması ama az oluyor kist var yok bilmem ne bişi anlamadım zaten dilini bilmiyorum ağla ağla durdum![]()
Vallahi canım herkeste öyle farklı oluyor ki bazıları adet olmadan bile yapsa çıkıyor bazıları ise 10 gün sonra Bile yapsa cikmiyor. İstersen direk kan ver kesin tek çözümMrb topiginiz uğur getirmş size çook sevindm Allah isteyen herkese nasip etsin :)) ben geçen ay 26.gün regli oldm en fazlada 29 günde bir oluyorum bugn 28. Günüm şuan 2 gün gecikmiş oluyorum ama dün test yaptım negatif çıktıgöğüslrm acıyor hiç halim yok bide sarı akıntım fazlalaştı yarında olmazsam test yapıcam tekrar meraklanym bölede çok erken mi yaptım sizce testi?
şüphe varsa kan testi yap. Idrarda daha geç belli olur. Şu anda varsa kanda belli olur.Mrb topiginiz uğur getirmş size çook sevindm Allah isteyen herkese nasip etsin :)) ben geçen ay 26.gün regli oldm en fazlada 29 günde bir oluyorum bugn 28. Günüm şuan 2 gün gecikmiş oluyorum ama dün test yaptım negatif çıktıgöğüslrm acıyor hiç halim yok bide sarı akıntım fazlalaştı yarında olmazsam test yapıcam tekrar meraklanym bölede çok erken mi yaptım sizce testi?
Her ay senin gibi dusundum erkenden test yaptım hep kan testi idrar testi hep negatif oldu bi daha öyle yapmicam dedim hamile kaldim çok şükür bide adet sancılarınm vardi bugün yarın olcam diye bekliyordum ondada ablam zorla yaptırdı yoksa yaptirmazdim hahahah15 gün nasıl sabrettinizbata gün saymak bile zor
k tesekkur ederım erken gebelık testı yaptınız dımı gec dollenme ıse cıkmayabılır kan testınde kesın sonuc alınır ama bazen usutme va gıbı durumlarda daecıkebılıyor ya adetımız ama bende de sarı akıntıda suan vok fazla var hatta oykekı bı an eyvah kan geldı galıba dıye kosarak banyoya gıdıyrm ama cok aukur akıntı sadece sızde kan testı yapın adetınız 1 gun gectı sanırım dımıMrb topiginiz uğur getirmş size çook sevindm Allah isteyen herkese nasip etsin :)) ben geçen ay 26.gün regli oldm en fazlada 29 günde bir oluyorum bugn 28. Günüm şuan 2 gün gecikmiş oluyorum ama dün test yaptım negatif çıktıgöğüslrm acıyor hiç halim yok bide sarı akıntım fazlalaştı yarında olmazsam test yapıcam tekrar meraklanym bölede çok erken mi yaptım sizce testi?
Aynı ben bende her ay gunum gelmeden yaprdım bu ay okdr umursamadım kı bı baktım hamıleyım allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsHer ay senin gibi dusundum erkenden test yaptım hep kan testi idrar testi hep negatif oldu bi daha öyle yapmicam dedim hamile kaldim çok şükür bide adet sancılarınm vardi bugün yarın olcam diye bekliyordum ondada ablam zorla yaptırdı yoksa yaptirmazdim hahahah
Bu işin sırrı umursamamak sanırım umursadığı zaman hamile kalan yok mu :)Aynı ben bende her ay gunum gelmeden yaprdım bu ay okdr umursamadım kı bı baktım hamıleyım allah ısteyen herkese nasıp etsın ıns