acill yardımm hamılemıyım

Kızlarrr sonucum 321.75 yanı hanıleyım ya gercekten hepınız benınle tek kalp oldunuz annem kardesım kımsem yok benım ve sız bana 1 gunde aıle oldunuz ınanın hepınıze mınnettarım allahım isteyen herkese en kısa suredesaglıkla nasıp etsın ınsallah hanıle kaldım dıye benden kurtuldunuz sanmayın sıra da keseyı gormeyı beklıcez bırlıkte :)
canm sonucunu daha yeni gordum. Dun yapmssn meger ben msjb tarihine bakmamistm. Cok sevndm. Cok istiyordun cnku. Allah saglkla kucagna almayi nasip etsn. Kimsem yok dedn beni uzdun. Dualarmzdasn merak etme.

Cnm bence sen ıhnal etme dırek doktora gıt kıst yuzunden olacagını sabmıyrm ya hamilesin ya da baska cıddı bır sorun var bende ılk kez bu ustune gormeyı yasadım bırmalde gep kahve rengı akıntımdan sonra kırmızı kanamaya donerdı ama bu kez ıkı gun sadece kahve rengı akıntı gelıp kesıldı ınternetten baktıgımda bu akıntı 20 gun de surebılıyormus onu ogrendım doktora gıtmekısın bence
Canim arkadaşım 1500 bhcg ile gitti o zman bile kese yoktu ki 5 haftalik hamleydi 2 hafta sonra gitti o zaman gördüler merak etme zaten seviyen yüksek inşallah inşallah güzel olacak herseyyy

canm sonucunu daha yeni gordum. Dun yapmssn meger ben msjb tarihine bakmamistm. Cok sevndm. Cok istiyordun cnku. Allah saglkla kucagna almayi nasip etsn. Kimsem yok dedn beni uzdun. Dualarmzdasn merak etme.
Cok tesekkur ederım tesekkurler amin inşallah hepımızın yawrusunu korusun allahım hepsıne saglıkla sıhatle buyumeyı basıp etsın

Canim arkadaşım 1500 bhcg ile gitti o zman bile kese yoktu ki 5 haftalik hamleydi 2 hafta sonra gitti o zaman gördüler merak etme zaten seviyen yüksek inşallah inşallah güzel olacak herseyyy
Ayy canm valla yrn bıdaha gıdıcem doktor cuma gel bırdaha kan alalım dedı bakalım ıns artmıstır bugun kasıklarımda bıraz agrı var endıselendırıyor benı ama kanamam falan yok heralde bormaldır bu hafıf sancımsı agrılar doye dusunuyorum :)

Ama benim göğüslerimde de ne ağrı ne şişlik ne hassasllik var
Ayyyy merveecimm heyecan bastı gidip alayım ben yapayım inşAllah hayırlısı olsun bakalım
Canım bazı kısıler de goguslerde agrı yapmayabılıyormus bende bıldıklerımı duyduklarımı aktarıyrm bosa unut ettırıp sonra senı uzmekte hıc ıstemem sen yıne cok umutlanma sonra hayal kırıklıgın olmasın dıye ama testınıde ıhmal etme hemen yaptır tatlım hadı ıns hayırlısı olur sonucu muhakak paylas burdn haberını beklıurm

Ayy canm valla yrn bıdaha gıdıcem doktor cuma gel bırdaha kan alalım dedı bakalım ıns artmıstır bugun kasıklarımda bıraz agrı var endıselendırıyor benı ama kanamam falan yok heralde bormaldır bu hafıf sancımsı agrılar doye dusunuyorum :)
Normaldir tabiii rahatlamak lazım beynimiz azıcık dursaaa :) güzel olacak inşallahhh

Canım bazı kısıler de goguslerde agrı yapmayabılıyormus bende bıldıklerımı duyduklarımı aktarıyrm bosa unut ettırıp sonra senı uzmekte hıc ıstemem sen yıne cok umutlanma sonra hayal kırıklıgın olmasın dıye ama testınıde ıhmal etme hemen yaptır tatlım hadı ıns hayırlısı olur sonucu muhakak paylas burdn haberını beklıurm
Allah raiz olsun yardım ettin ettiniz olurmu hiç burda öğle saatleri Her dükkan kapalı oluyor ogleden sonraya kadar beklicem mecbur yapiyim hemen habeer verceemm

Inan sızlere dunden berı oyle cok dua edıyrm kı canım cunku suan sızı en ıyıben anlarım gercekten 1.5 yıldır oyle yorulmustum kı artık vazgecmıstım asla olmaz artık ddgm ay allahverdı tkrr bı evlat unıdınızı asla yitirmeyın ıns hepınızı. Guzel haberlerını burdn hep bırlıkte alacagız allahım en hayırlısını en guzelını nasıp etsın sızlerede kalpten soyluyrm bunu
Yeni hamiss nasilsin uyuyabildn mi gece heyecandan

Benm bugun ignenin 7. Gunu walla arada aklima geliyo test yap diye kendimi zor tutuyorm yanilirm diye yapmyrm
Ahhh bu sabırsız halimiz ne olacaksaaa insan dayanamıyor ki beynimiz yanacakk yakında azıcık sakin olsak insanlar 3 aylıkken 4 aylıkken öğreniyor yaw hayret ediyorum. Igneden 14 günde sonra bakmak lazım dimi öyle saniyorum inşallah hayırlı haberler olur canım

Ahhh bu sabırsız halimiz ne olacaksaaa insan dayanamıyor ki beynimiz yanacakk yakında azıcık sakin olsak insanlar 3 aylıkken 4 aylıkken öğreniyor yaw hayret ediyorum. Igneden 14 günde sonra bakmak lazım dimi öyle saniyorum inşallah hayırlı haberler olur canım
Ay sorma bazilari oyle ogreniyor cok sasryrm grckten. Bende beklyrm iste canm ins hftaya yapicam testi erken ogreneblmek icin

Yeni hamiss nasilsin uyuyabildn mi gece heyecandan
Canım dun 7de kalktım aksam 6 da eve dondum malum testı bekle fana 8 de uyudum sabah 7 ye kdr uyanmadım :) heycan meycan hak getıre yanlız bugun kasıklarımda hafıf hafıf sancımsı bısıler var arada adet olcagındakı tarzda bır agrı oluyor endıselenıyrm bıraz ama normaldır dıye fusunmek ıstyrm kese gorulene kdr boyle strese devam sanırım hla ınanmıyrm sureklı tuvalete gıdıp hastalandımmı dıye kontrol edıyrm acayıp bırsey oldum ablayacagın

Back