Ben iki gebeliğimde de hiç belirti yaşamamıştım adetim geçince anladım ama bu şekilde yaşayıpta hamile olan çook insan var en iyisu 2 gün daha beklemek Allah gönlünüze göre versinKızlarr dun sağ kasigima iğne batar gibi şancı geldi bir kaç kez tekrarladı 1 hafta oncede sağ göğsüm cokk gerildi sonra sol göğsüm çok kotu gerildi sızladı. 3 ay öncede boş gebelik yaşadım hamile kalmak istiyorum tekrar iki gün var adetime testte yapmak istemiyorum. Bu durumlari yaşayıp hamile olan varsa bana lütfen yardımcı olurmusunuz
Amin İnsaalllahh canimBen iki gebeliğimde de hiç belirti yaşamamıştım adetim geçince anladım ama bu şekilde yaşayıpta hamile olan çook insan var en iyisu 2 gün daha beklemek Allah gönlünüze göre versin
İyi yolculuklar canım başarılar.Açıklansın haberleşelim öğlen test yapıcamCanim yoldayim bende bursaya gidiyorum ailemin yanina hafta sonu sinavim var mevsimsel olabilir dusunmemeye calis bir de tayin stresinden falan da gecikir aviklanmadi etmedi ya aciklaninca haber et merak ediyom
İyi yolculuklar canım başarılar.Açıklansın haberleşelim öğlen test yapıcam
Çook çook silik çıktı bi gölge yarın olmazsam gene tekrarlıycam.Saol canim yaptin mi test
Çook çook silik çıktı bi gölge yarın olmazsam gene tekrarlıycam.
Başıma ağrı çıktı valla düşünüyorum ne zaman oldu nasıl oldu aklım almiyor.Varsa da hayırlısı diycezOyle yap canim kafaya da takma dusunme
Canım anca lekelenme başladı olucam inşallah:)))))Nasil tik yok adet olamadin mi kiz
Canım anca lekelenme başladı olucam inşallah:)))))
Canimmmm sizden once benden haber ver esimi bugun personelden aramislar gecici gorev ile bitlis e gonderiyorlar pazartesi gunu ilisik kesin demisler
Canım belli ama sistem kilitlenmiş girilmiyor.Akşama öğreniriz inşallah.Kaç günlüğüne gidiyor bitlise eşin,sende ailenlemi kalacaksın?Askeriyeden memur bir arkadas var askeriyenin de belli oldu falan dedi
Canım belli ama sistem kilitlenmiş girilmiyor.Akşama öğreniriz inşallah.Kaç günlüğüne gidiyor bitlise eşin,sende ailenlemi kalacaksın?
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallahCanim pazartesi gunu belli olacakmis kac gun luk oldugu buyuk ihtimal bitlis de kalici olursunuz diyor herkes evet ailem ile kalicam sure belli olsunda eger kalici olur ise bitlis sonradan bende gidicem bana da yaz canim merak ettim insallah hayirli bir yerdir
Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?