Şüpheli kasık Ağrısı

İyi hadi rahatlamışsındır.Yok canım ya ses yok daha haftaya kaldı herhalde(

Canim sana bisi sorucam regl 11.gunu dogum kontrol hapi kullaniyorum
Persembe 18.00 da aldim bir daha unutmusum almayi bugun saat 5 te fark ettim 2 sini birden aldim 1 gun mu 2 gun mu unutmus oluyorum :/

Canim sana bisi sorucam regl 11.gunu dogum kontrol hapi kullaniyorum
Persembe 18.00 da aldim bir daha unutmusum almayi bugun saat 5 te fark ettim 2 sini birden aldim 1 gun mu 2 gun mu unutmus oluyorum :/
1gün atlamışsın en son perşembe aldığina göre bugünde 2 tane içmişsin sadece cumayı atlamışsın.Aman unutma valla,alışana kadar saati kur

Ayy aynen bizde de yok yarın yada cuma deniyor ama belli değil.Sen nasılsın geçti mi rahatsızlığın?Esya toplama işine başladın mı?

Sukur rahatsizligim gecti canim esya toplama isine baslamadim ufak tefek seyler gidecek zaten mutfak esyasi falan buyuk esya almadik doguya gidicez diye 2.el onlar goturmemin anlami yok :) sen basladin sanirim:)

Sukur rahatsizligim gecti canim esya toplama isine baslamadim ufak tefek seyler gidecek zaten mutfak esasi falan buyuk esya almadik doguya gidicez diye 2.el onlar goturmemin anlami yok :) sen basladin sanirim:)
Yok bende başlamadım.çogu esyamı açmamıştım zaten bi oda koli odası yapmıştık belli olsunda o gazla toplarım kullandıklarımı

Kızlarr dun sağ kasigima iğne batar gibi şancı geldi bir kaç kez tekrarladı 1 hafta oncede sağ göğsüm cokk gerildi sonra sol göğsüm çok kotu gerildi sızladı. 3 ay öncede boş gebelik yaşadım hamile kalmak istiyorum tekrar iki gün var adetime testte yapmak istemiyorum. Bu durumlari yaşayıp hamile olan varsa bana lütfen yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…