Valla canım adetine 1hafta kala öğrenenlerde var adet günü öğrenenlerde.9 gün varsa biraz daha bekle en azından 4 gün kala test yap.
Inşallah bebiş vardır:)))))Biraz sabret bakalım bu ay bende de akıntı var belki bu ay hapa başlarım böyle tedirginimtamam canim bekliycem.
cunku cok farkli kasik batmasi var ve bolca akintim.
arada lekelenme oluyor insallah hastalik yoktur.
Inşallah bebiş vardır:)))))Biraz sabret bakalım bu ay bende de akıntı var belki bu ay hapa başlarım böyle tedirginim
Benimde 21-22 nisan.Kaza olmadı ama dışardan sızıntı oldu biraz yani çoook az bi ihtimal . Seninde bi hastalık oldugunu zannetmiyorum:))insallah canim ama umitli degilim sanki.
senin bat ne zaman ? kaza oldu mu bu ay.
ama lekeler sanki yokmus hastaliktan gibi hissetiriyor
Benimde 21-22 nisan.Kaza olmadı ama dışardan sızıntı oldu biraz yani çoook az bi ihtimal . Seninde bi hastalık oldugunu zannetmiyorum:))
Slm canım haftasonu hava güzel olunca dışarlardaydık.Bugünde iş,güç.Senden naber?Var mı bi gelişme?Benimde bikaç gün kaldı ama ağrım falan yok bu ay,diğer aylar psikolijikdi sanırım:)))Bi kaç gündür yoryldum heralde uyku halleri var onuda yorulmama bağliyorum:))))
Slm canım haftasonu hava güzel olunca dışarlardaydık.Bugünde iş,güç.Senden naber?Var mı bi gelişme?Benimde bikaç gün kaldı ama ağrım falan yok bu ay,diğer aylar psikolijikdi sanırım:)))Bi kaç gündür yoryldum heralde uyku halleri var onuda yorulmama bağliyorum:))))
Vaiyiyim cnm aynen piknik yaptik dun bizde bu sabah test negatof cikti 6 gun kaldi.
esim baya hevesli whatsapptan 4 kisilik aile emojisini yolluo hadi hadi die :)
dun aksam yapalim su cocugu dio valla baya bir istekli bakalim hayirlisi hakkimizda
O zaman en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah:)))6 gün daha erken bi kaç gün sonra tekrarlarsın:))))iyiyim cnm aynen piknik yaptik dun bizde bu sabah test negatof cikti 6 gun kaldi.
esim baya hevesli whatsapptan 4 kisilik aile emojisini yolluo hadi hadi die :)
dun aksam yapalim su cocugu dio valla baya bir istekli bakalim hayirlisi hakkimizda
Va
O zaman en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah:)))6 gün daha erken bi kaç gün sonra tekrarlarsın:))))
Canım napaym annemlerdeyim gelen giden :) benim de adet 2 gun gecikti ama test falan yapmicam adet olma belirtileri var sanirim olurum bugun yarin bakalim neler olcak :)
ay nasil sabrediyorsun helal olsun kiz sana ben daha 6 gun varken yaptim merakimdan dusun :)
Ben de ediyorum merak canim ama hep hayal kirikligi yasiyorum o yuzden yapmicam kesin kararimi verdim baya geciksin sonra yaparim :))
Bende kırmızıyı gördum
aa hayirlisi boyle imis demek canim bozma moralini sakin kismet degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?