• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

3 test evet.
Video bile çekmiştim idrari damlatirken pozitif çıkıo hemen hatıra kalsın die saskinim
canım neler neler duyuyoruz 1 hafta sonra tekrarla kan testini buarada dikkat et kendine yinede belkide tam oluştu kanamanla düştü oyüzden yinede regl olmazsan dediğim gibi tekrarla canm

canım neler neler duyuyoruz 1 hafta sonra tekrarla kan testini buarada dikkat et kendine yinede belkide tam oluştu kanamanla düştü oyüzden yinede regl olmazsan dediğim gibi tekrarla canm

Tamam canım kanama kesildi.
Bakalim belki sokulurum baya da sevin mistim ama demek
Kısmet diil

Pes doğrusu bu kadar yanılma olur mu ya ilginç valla,neyse canım sıkma canını...

Canim ya sen bilirsin belki 13 yaşından beri regl görüyorum ilk kez regl bittikten 7 gun sonra pembe ve hafif kahve leke geldi peçete ye 1 saat kadar durdu 1 saat dediğime bakma şakır şakır değil peçete sildikce halbuki 2 gündür ilişki de yok.
Zaten 4 test pozitif verdikten sonra muhallakta kalmıştım acaba rahim de bişi mi oldu

Maşallah 16 haftalik olmusuz bile :)
Iyiyiz be canım başımdan bişiler atlattim hala soru işareti kaldı kafamda..
Sen nasılsın bebis nasıl
Olduk Olduk da bir sor neler çektik :-) hastane de yattık kaç defa acile gitmek zorunda kaldık gerçekten anne hakkı çok başka ya. 16 haftalık olduk ama normal de bebeğim ultrason da bir kaç hafta önde götürüyor ama. Benimde aklıma o takıldı. Doktor adetin hata vardır diyor ama kaç defa söyledim imkansız ben tarihlere göre ilaç kullanıyorum dedim ama adet tarihimi değiştirdi. Bir daha ki sefere bu tarihi söyle dedi.Ben hala sıkıntılı dönemleri atlatamadim ama çok şükür bebeğimiz çok iyi. Gelişimi durumu. İkili test sonuçları da çok şükür güzel çıktı. En son ki ultrason görüntülerini görsen resmen amuda kalkmış. Birşeyler atlatmış derken hayırdır iyisin inşallah

Canim masallah kocaman olmusunuz cinsiyetiniz neydi darisi bizlerin basina
Allah razı olsun canım benim bu mübarek günde en tez kısa zamanda inşallah. Ama bir anne adayı olarak tavsiye şimdiden vitamin deposu yapmaya başlayın. Cinsiyetimiz erkek inşallah:-)

Allah razı olsun canım benim bu mübarek günde en tez kısa zamanda inşallah. Ama bir anne adayı olarak tavsiye şimdiden vitamin deposu yapmaya başlayın. Cinsiyetimiz erkek inşallah:-)

Maşallah pasamiza öğle vallah Kıyamam ya olsun demekki sağlıklı benim kızda ultrasonda 38+4 regl göre 36+4 te doğum yaptım bebek 38 haftaya uyumlu dünyaya geldi ölçüleri tamdi ve Ciğerlerleri gelismisti.
Allahıma şükür regl tarihine takılma dollenme ile alakali o :)
Kandilinizi en icten dileklerimle kutluyorum

Maşallah pasamiza öğle vallah Kıyamam ya olsun demekki sağlıklı benim kızda ultrasonda 38+4 regl göre 36+4 te doğum yaptım bebek 38 haftaya uyumlu dünyaya geldi ölçüleri tamdi ve Ciğerlerleri gelismisti.
Allahıma şükür regl tarihine takılma dollenme ile alakali o :)
Kandilinizi en icten dileklerimle kutluyorum
Allah razı olsun seninde inşallah sen nasılsın kendinden bahset bakalım:) buarada sen bilirsin en son gittiğimde doktor rahim darlığı var demişti. Yarın inşallah kontrol var çok önemli mi doktor düşük tehlikesinden olabilir demişti

Allah razı olsun seninde inşallah sen nasılsın kendinden bahset bakalım:) buarada sen bilirsin en son gittiğimde doktor rahim darlığı var demişti. Yarın inşallah kontrol var çok önemli mi doktor düşük tehlikesinden olabilir demişti

Rahim darlığı felan bilgim yok şekerim ya.
Iyiyim çok şükür gecen ay spiral taktırdım taktirirken bayıldım felan sonra 1 aylık kontrole gittim spiral kaymis.
Kan negatif çıktı doktor alalım dedi spirali aldı neyse regl gecikti 4 tane idrar testim pozitif çıktı sonra parça düşürüp regl oldum.. ağla ağla canım cikmisti gitti diye
Regl olduktan 1 hafta sonra pembe leke geldi dün akşam öğle benim

Canim ya sen bilirsin belki 13 yaşından beri regl görüyorum ilk kez regl bittikten 7 gun sonra pembe ve hafif kahve leke geldi peçete ye 1 saat kadar durdu 1 saat dediğime bakma şakır şakır değil peçete sildikce halbuki 2 gündür ilişki de yok.
Zaten 4 test pozitif verdikten sonra muhallakta kalmıştım acaba rahim de bişi mi oldu
Valla canım çok ilginç ama bu ay hapa tekrar başladıysan o da yapabilir ara kanama olabiliyor

Hayırlı olsun oğluşun,rahim darlığı benim görümcemede var demişlerdi,9 ay çok dikkat etti bebekte çok kilolu olmadigi icin hayırlısıyla dogdu .Seninde inşallah hayırlisiyla Allah tamamina erdirir

Valla canım çok ilginç ama bu ay hapa tekrar başladıysan o da yapabilir ara kanama olabiliyor

Başlamadım eşim korunuyor tabi bugün ille de korunmuycam dedi inat etti kaçak yaptı :( bizim ki prezervatif i sevmiyor almış 2 kutu yazık ya

Back