• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

yok canım henüz eylülde düşük yaptım bekliyorum hala Allah kimseye aratmasın olanada sağlıklı uzun ömürler versin inşallah benimde daha 1dkka geçmeden silik çıkmıştı seninki gibi şok olmuştum ondan eminim yani olduğuna senin. sabahki daha belirgin çıkar canım ok etiketle beni gerçi bakarım ben :)) sevin canım kardeş geliyo :)))

:) kizimdada 2 dj içinde hemen silik çizgi belirtmişti aynı bunun gibi emin olamamıştım acemidim.
Etiketlerim canım inşallah en kisa zamanda gelir melegin dua edicem

:) kizimdada 2 dj içinde hemen silik çizgi belirtmişti aynı bunun gibi emin olamamıştım acemidim.
Etiketlerim canım inşallah en kisa zamanda gelir melegin dua edicem
:)) süpriz bebek oldu tamam tatlım bakalım nasıl çıkçak yarın hayırlısı olsun tekrar buarada teşekkür ederim

:)) süpriz bebek oldu tamam tatlım bakalım nasıl çıkçak yarın hayırlısı olsun tekrar buarada teşekkür ederim

Rica ederim gene yaptım aynısı çıktı sanırım yarın daha koyu okur bu Teşekkürler evet surpriz yumurta olucak.

Sabırsız kadın gene yaptı sabah gene yapıcam sanırım hamile yim :) eşimle konuştuk dogurucam dedim tamam dedi aldırmak istemio oda :)

Eklentiler

• 2016-03-29 22.57.20.jpg
    2016-03-29 22.57.20.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20160329_230032.jpg
    20160329_230032.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar test yaptim çok açık pembe çizgi çıktı hemde idrari damlatir damlatmaz sokayim elim ayağım titriyor yarın sabah yapıcam pembe leke geldi pedime sonra gitti sanırım yerleşme kanamasi dedikleri bu olsa gerek

Canimmm inanamiyorum yaaaa kan yaptir hemen kanda cikar kesin

Çıkar canım yarın akşam kısmet se yaptiricam bende soktayim alisamadim test elimde yenisi bakıp bakıp gülüyorum sanırım kafayı yedim

Canmmm valla senin adina sevindim ya darisi bizim basimiza allah imin bir lutfu sana hersey de vardir bir hayır spiral taktirmanin kaymasinin 2 kardes ne guzel aralarinda fazla yas farki olmadan buyuyup giderler

Sabırsız kadın gene yaptı sabah gene yapıcam sanırım hamile yim :) eşimle konuştuk dogurucam dedim tamam dedi aldırmak istemio oda :)
bunlar daha belirgin :))) eşin şok olmuştur kesin :)) hayırlısı canım gözün aydın ozaman ee belirtin varmıydı neyden şüphelendin

Canmmm valla senin adina sevindim ya darisi bizim basimiza allah imin bir lutfu sana hersey de vardir bir hayır spiral taktirmanin kaymasinin 2 kardes ne guzel aralarinda fazla yas farki olmadan buyuyup giderler

Sağol birtanem evet kanatsiz meleğim o kurban olurum dua edicem senin içinde inşallah sende pozitif testini paylasirsin bizle

bunlar daha belirgin :))) eşin şok olmuştur kesin :)) hayırlısı canım gözün aydın ozaman ee belirtin varmıydı neyden şüphelendin

Baş dönmesi ve mide bulantısı.
Aslında spiral güvendim hiç dusunmedim.
Ama mide bulantısı beni durttu.
Olmazmi ne ne die kekeledi :)
Inşallah darısı başınıza

Baş dönmesi ve mide bulantısı.
Aslında spiral güvendim hiç dusunmedim.
Ama mide bulantısı beni durttu.
Olmazmi ne ne die kekeledi :)
Inşallah darısı başınıza
erken başlamış mide bulantın canım :) hahhaaaa adam dilini yutmuştur tabi spiral korumamış demekki zaten oda çok güvenillir değil kayıyo çok duydum

erken başlamış mide bulantın canım :) hahhaaaa adam dilini yutmuştur tabi spiral korumamış demekki zaten oda çok güvenillir değil kayıyo çok duydum

Şaşırdı aldiririz dedi dedim Hayır sonra 1 2 sn düşündü tamam tamam dogurucaksin istiyorum dedi :) şokun etkisi yeni geçti sanırım :)

Şaşırdı aldiririz dedi dedim Hayır sonra 1 2 sn düşündü tamam tamam dogurucaksin istiyorum dedi :) şokun etkisi yeni geçti sanırım :)
bence artık test yapmana gerek yok direk kan ver canım spirali takan dr a da git ben doğurcam tüm masraflar size ait de :D:D

bence artık test yapmana gerek yok direk kan ver canım spirali takan dr a da git ben doğurcam tüm masraflar size ait de :KK70::KK70:

Devlet Hastanesinde taktirmistim aynen gidip kariya demem lazım :D.
Bu arada enfeksiyon ilacı içtim 4 tablet ve 2 kere vajinal fitil inşallah bişi olmamistir

Devlet Hastanesinde taktirmistim aynen gidip kariya demem lazım :KK70:.
Bu arada enfeksiyon ilacı içtim 4 tablet ve 2 kere vajinal fitil inşallah bişi olmamistir
:))) dava aç kız kesin kazanırsın
inşallah bişi olmamıştır canım mutlaka dr a görün enfeksiyon gebelikte riskli biliyorsun

Back