• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

:))) dava aç kız kesin kazanırsın
inşallah bişi olmamıştır canım mutlaka dr a görün enfeksiyon gebelikte riskli biliyorsun

Biliyorum canım şikayetlerim spiral cikinca gitti ama ben kullanmış oldum korktum şimdi gidicez tabikide

Bu sabah taze kan gelmiş umarım sorun yoktur :(

Eklentiler

• 20160330_064223.jpg
    20160330_064223.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 45
  • 20160330_064239.jpg
    20160330_064239.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 20160330_064324.jpg
    20160330_064324.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar doktordan geldim kan verdik.
Ultrason da baktı rahim 10 mm olmus oldu.
Ama gebe değilsin sanki dedi.
Dedim 3 tane test pozitif çıktı dedi ki idrar test yanılabilir şaşırdım.
Kan sonucu bekliyorm kanama kahverengiye dondu

Allah Allah çok ilginç.Testlerin hepsi mi şaşıracak yahu,saat kaçta alacaksın sonucu?

saçmalamış bence dr negatif çıkarsa yanılma payı vardır ama pozitifte yanılma payı yoktur mutlaka gebelik oluşmuştur zaten henüz bişi göremez ki ancak endometrium kalınlaşmasından şüphelenir sen geciktinde zaten bakalım kanda belli olur canım nezaman çıkçakmış

saçmalamış bence dr negatif çıkarsa yanılma payı vardır ama pozitifte yanılma payı yoktur mutlaka gebelik oluşmuştur zaten henüz bişi göremez ki ancak endometrium kalınlaşmasından şüphelenir sen geciktinde zaten bakalım kanda belli olur canım nezaman çıkçakmış

3.5 ta şekerim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım kanama kahverengi leke ye bıraktı kendini sanki regl olmussunda bitecek gibi süt kahve gelio.
Hayirlisi neyse o olsun hakkımda die dua ediorum

Kanım negatif çıkmış doktoru aradım kızlar demekki neymiş idrar tahlili yaniltmis

Back