• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Kızlar ben iyice kafayi yedim galiba:)) gogsumun ust kisminda damarlari goruyorum onceden varmiydi hatirlamiyorum ilk defa simdi dikkatimi cekti :)) sanirim hamile degilsem de hemn adet olsam iyi

Kızlar ben iyice kafayi yedim galiba:)) gogsumun ust kisminda damarlari goruyorum onceden varmiydi hatirlamiyorum ilk defa simdi dikkatimi cekti :)) sanirim hamile degilsem de hemn adet olsam iyi

Piskolojik olabilir çok kafaya takıyorsun bence vicudunda belirti arama uzulursun sonra kızımda hiç belirti yasamadim hemen hemen.

Bence de canim cok kafama taktim ya bir yerimde bisiy goreyim hemen hamilelik e yoruyorum ay delircem:)

Kız az kaldı az sık dişini olmazsan kana kosarsin :) bence takma olursan çok uzulursun benim eylulu beklerken 11 ay geçmişti gelmemisti o zamanlarimi animsattirdin :KK51:

Kız az kaldı az sık dişini olmazsan kana kosarsin :) bence takma olursan çok uzulursun benim eylulu beklerken 11 ay geçmişti gelmemisti o zamanlarimi animsattirdin :KK51:

:)) valla canım ya adet olcaksam da erkenden olsam keske de icim rahatlasa simdi olmayinca iyice hersey de bisey arar oldum

Kızce yi uyutuyorum şekerim yemeği mi yaptım oturdum :)
Sen ne yapıyorsun varmı gelen ?

Back