- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Hahaha
Aynen canım en normal bu sanırım pek eşim istemedi ama adam hala ikinciyi düşünüyor hahha
:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha
Aynen canım en normal bu sanırım pek eşim istemedi ama adam hala ikinciyi düşünüyor hahha
Var mı bi gelişme@kezban24,benim ara ara kasıklarım sızlıyor
Var mı bi gelişme@kezban24,benim ara ara kasıklarım sızlıyor
Inşallah gebesinizdir şekerim :) hadi güzel haberler le yazın inşallah. .
Kızlar ya benim baya ağrım oluyor ve yoğun geliyor.
Majezik içmeme rağmen kesmiyor.
+ tuvalete gidiyorum sanki yumurtaliklarimi hissediyorum küçük tuvaleti yaparken :/ hiç böyle olmamistim sanırım gecikti diye mi böyle oldum
Benim çoook az bi ihtimal şekerim.Senin gecikmeden dolayı ağrın daha çok olabilirInşallah gebesinizdir şekerim :) hadi güzel haberler le yazın inşallah. .
Kızlar ya benim baya ağrım oluyor ve yoğun geliyor.
Majezik içmeme rağmen kesmiyor.
+ tuvalete gidiyorum sanki yumurtaliklarimi hissediyorum küçük tuvaleti yaparken :/ hiç böyle olmamistim sanırım gecikti diye mi böyle oldum
Canım apranax fort daha etkili benim hep agrili olir apranax fort icerim bence geciktiginden olmustur senn dikkat et usutme
Benim çoook az bi ihtimal şekerim.Senin gecikmeden dolayı ağrın daha çok olabilir
Tamam canım ozaman diyim eşime de apranax Fort alsın benim genç kizken olurdu hep sancılı :/
2 oglum var:))Olsun şekerim belli mi olur :)
Senin kaç tane çocuk vardı ?
2 oglum var:))
Bence de canm benim de agrili olur hep o hapi iciyorum hemen yarim saat e geciyor gecmis olsun bu arada
Amin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.Gurbette çocuk büyütmek hernekadar zor olsada,bu dünyada en çok anne olmayı sevdim:)))))))))))
Canlar ne alemdesiniz bende hala tık yok masallah:))
Maşallah maşallah ağrı sızı varmıCanlar ne alemdesiniz bende hala tık yok masallah:))
Maşallah aman olmasın onun yerine bebiş gelsin :)
Kizimizi yikaycaz onun hazırlığıni yapıyoruz
Maşallah maşallah ağrı sızı varmı