- 18 Şubat 2007
- 1.050
- 221
- 648
Durumlar nasıl
L
Limon135416
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumlar nasıl L Limon135416
Ayyy bebek var mı acaba?Tam yumurtlama gününde mi olmuştuHala adet olmadim cnm ama su an kan sekerim mi dustu bilmiyorum midem bulaniyor basim bir tuhaf kafami kaldiramiyorum
Ayyy bebek var mı acaba?Tam yumurtlama gününde mi olmuştu
Test yapmayı düşünüyor musun?Bilmiyorum ki canm ya yumurtlama gunummuydu bilmiyorum adrt bittikden 4 gun sonra birlikte olduk dusup bayilcak gibiyim kafam kalkmiyor
Benimkide nöbetçi,çocuklarla çizgi film bakıyorumAksi gibi esimde gorevde saat 7 30 da falan gelcek
Benimkide nöbetçi,çocuklarla çizgi film bakıyorum
O kadar kötüsün yani test ne zaman yapacaksınBende yemek koymustum kapattim ne olur olmaz diye allah korusun dusup kalirsam tup acik kalmasin simdi uzandim hem tv izliyom hem netteyim
O kadar kötüsün yani test ne zaman yapacaksın
Bilmem mi 2 hamileligimde de 4 ay ne çektim.Mutfağa girmek istemezsim kokulardan6.haftadan sonra başlardı bulantılarYarin da olmaz isem 5 i 6 si gibi yapicam canim gurbette olmanin kotu yanlari kimsem yok
Bilmem mi 2 hamileligimde de 4 ay ne çektim.Mutfağa girmek istemezsim kokulardan6.haftadan sonra başlardı bulantılar
Ay yorma kendini bu aralar dikkat etBende anlamadim valla neden boyle oldum bugun cam sildim perdeleri yikadim usuttum mu bilmiyom ki ama hava da guzeldi
Ay yorma kendini bu aralar dikkat et
Takipteyim seni kuzummmmHayirlisi artik cnm ya bakalim adrt de olabilirim heryerim döküluyor
Sen nasilsin canim daha adet olmadin miTakipteyim seni kuzummmm
Takipteyim seni kuzummmm
iyiyim elhamdürillah yok canım olmadım ya nisanda kızımı ayırcam memeden 19 aylık olucak belki o zaman olurum benim telim bozulduncanım garantiye verdimde cok sık giremiyorum sen nasılsın var mı sende bi degisiklikSen nasilsin canim daha adet olmadin mi
Ben oldum zaten 2 erkek çocugu beni zorlasada 3.de olursa (kazayla) yok dememiyiyim elhamdürillah yok canım olmadım ya nisanda kızımı ayırcam memeden 19 aylık olucak belki o zaman olurum benim telim bozulduncanım garantiye verdimde cok sık giremiyorum sen nasılsın var mı sende bi degisiklik