- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Seninde 4 şubattı degil mi?
Normal de 1 subat canim ama ben 4 u 5 i ni bekliyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde 4 şubattı degil mi?
Normal de 1 subat canim ama ben 4 u 5 i ni bekliyorum:)
Bu hafta heyecanlı geçecek,benim çoook az bi ihtimal tek güvenim kolay hamile kalmam.iki çocuğumada ilk denemede oldu hatta ikinci oğlum 15aylıkken bi kez daha hamile kaldım ama aldırmıştım şimdi belki onun pişmanlığından bu sefer istemeye başladım...Normal de 1 subat canim ama ben 4 u 5 i ni bekliyorum:)
Bu hafta heyecanlı geçecek,benim çoook az bi ihtimal tek güvenim kolay hamile kalmam.iki çocuğumada ilk denemede oldu hatta ikinci oğlum 15aylıkken bi kez daha hamile kaldım ama aldırmıştım şimdi belki onun pişmanlığından bu sefer istemeye başladım...
En azından rahatlamış oldun canım.Bundan önce bende hapla korunuyordum ama bana çok sinir yaptı bende bıraktım.Ben adetin ilk günü başlayıp 21tanesi bitince 7gün ara verip 8.gün başlıyordum gerçekten hap çok güzel koruyor.
Benimkide hapa başla diyor,bende başlaman diyorum:))Her ay ağrın oluyor mu bu kadar?Yasmine devam canım evet biliyorum ama bizim adam tuttumus konuşuruz bu konuyu sonra diyor :) deli ya ben dedim olmaz ben koruncam sen beceremedin allahtan regl oldum dedim ama baya ağrım var ya
Benimkide hapa başla diyor,bende başlaman diyorum:))Her ay ağrın oluyor mu bu kadar?
Kızlar benim de bugun bat gunum hareketlilik yok:)))
Hadi hayırlısı inşallah vardırKızlar benim de bugun bat gunum hareketlilik yok:)))
Hadi hayırlısı inşallah vardır
Hadi bakalım inşallah hamile kalmissindir :)
Benim aklımda 4 kalmış
Canim normal de 1 :) ama 3 4 gun once sonra olabiliyor o yuzden en son 4 ocak oldum ya 4 sbat olarak bakiyom:)
Evet aksayabilir tatlım hadi bakalım inşallah vardır.
Benimde yarın bat ama bi belirti yok,çok ümitli değilim ama acaba diyorum:))büyük ihtimal yarın yada çarşamba olurumInsallah canm benm sende ne haber
Yan etki yapmadığı sürece hap en iyisi,spiral bende kanama yaptı çok 6 ay kaldı sadece sonra çıkarttırmıştım sağlık ocağında taktırmıştım ben.Bende yasmin aldım hayırlısı ile başlıyorum bugün :) kafam rahat olsun spiral arastirdim özelde 300 350 tl arası devlet hastanesi uzak ne randevu sıkıntısı var malum regl ise takılıyor ve spiral e pek güvenmiyorum en iyisi bu benim için evlendikten hemen sonra kullanmaya başlamıştım.
Bir yan etkisi yeapmadigindan kullanmaya devam :)
Bende yasmin aldım hayırlısı ile başlıyorum bugün :) kafam rahat olsun spiral arastirdim özelde 300 350 tl arası devlet hastanesi uzak ne randevu sıkıntısı var malum regl ise takılıyor ve spiral e pek güvenmiyorum en iyisi bu benim için evlendikten hemen sonra kullanmaya başlamıştım.
Bir yan etkisi yeapmadigindan kullanmaya devam :)
Benimde yarın bat ama bi belirti yok,çok ümitli değilim ama acaba diyorum:))büyük ihtimal yarın yada çarşamba olurum
HahahaCanim spiral i kayip da hamile kalanlar da oluyormus bosver en iyisi yasmin kizin olirsa da yasemin koyarsin:)))