• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Normal de 1 subat canim ama ben 4 u 5 i ni bekliyorum:)
Bu hafta heyecanlı geçecek,benim çoook az bi ihtimal tek güvenim kolay hamile kalmam.iki çocuğumada ilk denemede oldu hatta ikinci oğlum 15aylıkken bi kez daha hamile kaldım ama aldırmıştım şimdi belki onun pişmanlığından bu sefer istemeye başladım...

Bu hafta heyecanlı geçecek,benim çoook az bi ihtimal tek güvenim kolay hamile kalmam.iki çocuğumada ilk denemede oldu hatta ikinci oğlum 15aylıkken bi kez daha hamile kaldım ama aldırmıştım şimdi belki onun pişmanlığından bu sefer istemeye başladım...

Ne guzel canm hemen hamile kalmak:) heyecanli bekleyos suruyo

En azından rahatlamış oldun canım.Bundan önce bende hapla korunuyordum ama bana çok sinir yaptı bende bıraktım.Ben adetin ilk günü başlayıp 21tanesi bitince 7gün ara verip 8.gün başlıyordum gerçekten hap çok güzel koruyor.

Yasmine devam canım evet biliyorum ama bizim adam tuttumus konuşuruz bu konuyu sonra diyor :) deli ya ben dedim olmaz ben koruncam sen beceremedin allahtan regl oldum dedim ama baya ağrım var ya :(

Benimkide hapa başla diyor,bende başlaman diyorum:))Her ay ağrın oluyor mu bu kadar?

Ilac içerken hissetmezdim canım ama bilemedim geçen ay ağrım olmadi sürekli majezik içiyorum sanki asagida inşaat var yumurtaliklarim da belkide geçikmeden ötürü

Bende yasmin aldım hayırlısı ile başlıyorum bugün :) kafam rahat olsun spiral arastirdim özelde 300 350 tl arası devlet hastanesi uzak ne randevu sıkıntısı var malum regl ise takılıyor ve spiral e pek güvenmiyorum en iyisi bu benim için evlendikten hemen sonra kullanmaya başlamıştım.
Bir yan etkisi yeapmadigindan kullanmaya devam :)

Bende yasmin aldım hayırlısı ile başlıyorum bugün :) kafam rahat olsun spiral arastirdim özelde 300 350 tl arası devlet hastanesi uzak ne randevu sıkıntısı var malum regl ise takılıyor ve spiral e pek güvenmiyorum en iyisi bu benim için evlendikten hemen sonra kullanmaya başlamıştım.
Yan etki yapmadığı sürece hap en iyisi,spiral bende kanama yaptı çok 6 ay kaldı sadece sonra çıkarttırmıştım sağlık ocağında taktırmıştım ben.

Canim spiral i kayip da hamile kalanlar da oluyormus bosver en iyisi yasmin kizin olirsa da yasemin koyarsin:)))

Back