• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Iyiyiz canım anneme geldik burda kacicaz bu aksam :)
Çarşamba günü doğum günüm eğer çarşambaya kadar regl olmaz isem çarşamba test yapıcam karar verdim :)
Ee sizler Nasılsıniz

Iyiyiz canım anneme geldik burda kacicaz bu aksam :)
Çarşamba günü doğum günüm eğer çarşambaya kadar regl olmaz isem çarşamba test yapıcam karar verdim :)
Ee sizler Nasılsıniz

Aaa simdidem dogum gunun kutlu olsun canim bizde evdeyiz esim sabh ise gitcek kina yaktm elime ayAklarimabende de hic adet olcak belirtisi yok:KK66:)

Aaa simdidem dogum gunun kutlu olsun canim bizde evdeyiz esim sabh ise gitcek kina yaktm elime ayAklarimabende de hic adet olcak belirtisi yok:KK66:)

Ay ne güzel benim eşim sevmiyor diye yakamiyorum hatta kına gecesinde bile cikartmisti :(
Çok teşekkür ederim cicim 21 e giricem zaman çabuk geçiyor :/

Bizim de esimle aramizda 13 gun var :) 13 gun buyuk benden darisi bnm basima anne olayim:)

Inşallah canım benim az kaldı 4 subat a :)
3 subatta ben denıycem doğum günümde.
Benimde hiç gelicek gibi durmuyor bir yandan heyecan bir yandan burukluk var sanki.
Heyecan ikinci kez anne olucam.
Burukluk acaba ikisine birden yetisebilirmiyim yetebilirmiyim.
Sökülürsem korunmaya devam

Inşallah canım benim az kaldı 4 subat a :)
3 subatta ben denıycem doğum günümde.
Benimde hiç gelicek gibi durmuyor bir yandan heyecan bir yandan burukluk var sanki.
Heyecan ikinci kez anne olucam.
Burukluk acaba ikisine birden yetisebilirmiyim yetebilirmiyim.
Sökülürsem korunmaya devam

Allah izni ile yetersin canim bebek fazla sey istemez ki insallah hamilesindir sökülürsen korunmaya devam bende adet olursam esimi yine Ayda 1 kez yumurtlama gunumde kandirmaya devam :))

Allah izni ile yetersin canim bebek fazla sey istemez ki insallah hamilesindir sökülürsen korunmaya devam bende adet olursam esimi yine Ayda 1 kez yumurtlama gunumde kandirmaya devam :))
Ben nasıl kandırsam:)))))inşallah adet olmazsın canım.valla benim geçen ay akıntı,kasık ağrısı vardı bu ay hiçbiri yokolur mu olur valla 2-3şubatı bekliyorum

:) belki ister oda ya yokmu akrabalar da çocuğu olan biri sevsin isinsin içi istesin?
Aynen öğle tatlım

Back