• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Canlar test negatif :KK43: 2.cizgi silik bile degil tek cizgi ile karsi karsiya kaldim ;(

Üzülme canıma regl geçince bir daha denersin ama benim bildiğim şüpheli ilişkiden 12 gün sonra çıkar senin 17 gün geçmiş dedin ve 1 kez korunmasiz ilişki oldu dedin pek umitlenmede oluruna bırak ;)

Üzülme,inşallah burdan hamile oldugunun haberini verecegin gunlerde gelecek.Ne kadarlık evliydin sen canım?Bu sene tayin varmı sizin?Benimkide asker bu sene doguya tayin bekliyoruz ,hayırlısı bakalım

Ya kızlar benim ağrılarım hala devam ediyor dün yine sancım vardı ve dün gece bir baktım ki kanama olmuş bir iki damla kadar pazartesi doktora gideceğim kontrolüm var zaten ama böyle olması normal mi şu an bile ara ara ağrım oluyor

Ya kızlar benim ağrılarım hala devam ediyor dün yine sancım vardı ve dün gece bir baktım ki kanama olmuş bir iki damla kadar pazartesi doktora gideceğim kontrolüm var zaten ama böyle olması normal mi şu an bile ara ara ağrım oluyor
Canım büyük ihtimalle progestan verir doktorun sen bol bol yat dinlen mecbur kalmadıkca ayaga kalkma benimde cok oluyodu kanamam

Aman canım mümkün olduğunca yat bol bol dinlen pazartesiye kadar

Üzülme,inşallah burdan hamile oldugunun haberini verecegin gunlerde gelecek.Ne kadarlık evliydin sen canım?Bu sene tayin varmı sizin?Benimkide asker bu sene doguya tayin bekliyoruz ,hayırlısı bakalım

16 aylik evliyiz canm bu sene tayin biz de bekliyoruz :( hayirlisi bakalim

Canim dikkat et kendine hic bir is yapma yatip dinlen allah izni ile sorun cikmaz

Back