- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımla koynasiyoruz teyzesi sen nasılsın [/QUOTE
Oy oy kuzumu öp benim yerime ben de adet olcam galiba ya belim agriyor icim den bir ses adet olcaksin diyor oturdum zuhal topal izliyom:))
Belki olmazsin canim öperim tabi teyzesi :)
Benimde kaç gündür ağrıyor gelen giden yok :)
Belki olmazsin canim öperim tabi teyzesi :)
Benimde kaç gündür ağrıyor gelen giden yok :)
Aaaa cok heycanlı yarın saat 2 demi canım ne dedi gebelik var gibi mi konustu doktor yok gibi mi?Kızlar doktora gittim alttan baktı rahim tertemiz kalinlasmasi var dedi kan verdim sonuç 2 saate cikicakmis :)
Kızlar doktora gittim alttan baktı rahim tertemiz kalinlasmasi var dedi kan verdim sonuç 2 saate cikicakmis :)
Aaaa cok heycanlı yarın saat 2 demi canım ne dedi gebelik var gibi mi konustu doktor yok gibi mi?
gecmis olsun yok canım kas agrısı o benimde oluyo bazen kakbim mi gögsüm mü bilemiyorum nefesim kesiliyo o an kas agrısı demislerdi banaCanlar ben de ne dicem size su an bile sol gogsum kalbim sıkısir gibi oluyo ama kalbim degil bicak sapliyorlar resmen gogus agrisi mi oluyo bu
gecmis olsun yok canım kas agrısı o benimde oluyo bazen kakbim mi gögsüm mü bilemiyorum nefesim kesiliyo o an kas agrısı demislerdi bana
Kızlar doktora gittim alttan baktı rahim tertemiz kalinlasmasi var dedi kan verdim sonuç 2 saate cikicakmis :)
Selam kızlar rahim kalınlaşması gebelikte oluyor hadi hayırlısı
Aaaa cok heycanlı yarın saat 2 demi canım ne dedi gebelik var gibi mi konustu doktor yok gibi mi?
Selam kızlar rahim kalınlaşması gebelikte oluyor hadi hayırlısı
Cann mutlu haber ver bize nolurr
Evet gebelikte oluyo yada rahimin kendini gebelige hazırlıgı okarakda biliniyo ayyy topikteki tüm isteyenler hamile kalsınSelam kızlar rahim kalınlaşması gebelikte oluyor hadi hayırlısı