How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Şüpheli kasık Ağrısı

Canim bundan 3 4 ay once kahverengi akinti geldi benden yerlesme kanamasindan suphelendim meger degilmis dr o zaman alttan muane etmisti fitil vermisti enfeksiyon var demisti 2 kutu fitil bitirdim arada kullan dedi 2 kutu bitordim sonra kullanmadim yok zaten su an kullanmiyorum hic bisiy agri kesici ilac bile icmiyorum ama eger bebek yoksa o fitilden alip tekrar kullanmam gerekecek o zaman muayene ettiginde demisti rahim tersligi de var diye
Can~m sayfayı bi actım sende takvim var amam dexim cok sükür bu kiz hamile nasıl sevindim bi okudum yorumları hamileyim haberini verdigin sayfayı ararken hayaliymis :KK45:insallah gercek olur

Canım senden de güzel haberler bekliyoruz yarin beklenen adet günün demi ayyy nasıl sabretceksin ya ben olsam catlardım:KK17:

Canım 26 28 arası oluyorum.
26 olsaydi 7 gün geçti
28 olsaydı 5 gün geçti
Bakalım yarın 32.gun ne olucak olmadı pazar kan verebilirim.
Eşime dedim böyle olmuycak diye

Canım olabilir neden olmasın ki ama Sarı akinti dusundurdu beni enfeksiyon varsa cocuguda etkiler bunu unutma
Canım senden de güzel haberler bekliyoruz yarin beklenen adet günün demi ayyy nasıl sabretceksin ya ben olsam catlardım:KK17:
Canım 26 28 arası oluyorum.
26 olsaydi 7 gün geçti
28 olsaydı 5 gün geçti
Bakalım yarın 32.gun ne olucak olmadı pazar kan verebilirim.
Eşime dedim böyle olmuycak diye
Hmmm oooo cok gecmis kuzum senin durdugun hata bence git hemen ver 5 gün az zaman degil

Hmmm oooo cok gecmis kuzum senin durdugun hata bence git hemen ver 5 gün az zaman degil

Idrarda negatif görünce içim soğudu o yüzden vermek istemiyorum pazar vericem bakalım

Can~m sayfayı bi actım sende takvim var amam dexim cok sükür bu kiz hamile nasıl sevindim bi okudum yorumları hamileyim haberini verdigin sayfayı ararken hayaliymis :KK45:insallah gercek olur

Ayy canim benim yaaa insallah hosuma gitti takvim insallah birdaha kaldirmam hamile olayim zaten merak etme ilk burada paylascam :)))

Selam kızlar :)
benimde adetime 2 gün kaldı hiç bir belirtim yok adet anlamında. kasıklarımda pıt pıt atmalar oluyor ve gögsüm çok şiş aşırı halsiz ve yorgunum. Bir hafta önce hayali adet takvimi yaptım acaba gerçek mi olacak?

Selam kızlar :)
benimde adetime 2 gün kaldı hiç bir belirtim yok adet anlamında. kasıklarımda pıt pıt atmalar oluyor ve gögsüm çok şiş aşırı halsiz ve yorgunum. Bir hafta önce hayali adet takvimi yaptım acaba gerçek mi olacak?

Bende takvimi görünce heyecan yaptım hadi bakalım inşallah gerçek olur

Allah gönlünüze versin kızlar!!!!Hadi bakalım gelsin güzel haberler:KK46:

Back