How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Şüpheli kasık Ağrısı

Kizlar benimde bufun olmam lazim olmadim cok sık olmasada seffaf akinti bendede var goguslerim yanlardan itibaren cok agriyor birde gogsumden bir hafta kadar once sivi aonra beyaz geldi ama ayni ay prolaktine bakmostim sorun yoktu insallah hamileyimdir dua edin bana
Test yapsan çıkar canım

Canim bende enfeksiyon vardi ama gecmisti kokusuz bu kadar cok akintim olmuyordu bilemedim ki esim de gordu testi insallah yoktur diyor erken gebelik testleri var ya onlardan da vardi ama almadim dedim keske ondan alsaydin hemen olumsuz oldugunu ogrenelim diyo:KK43:

Enfeksiyon tekrarlamasin dikkat et olmadı doktora gorunursun.
Esin neden bu kadar katı yahu belki pozitif cikicak allah allah

Gittin mi doktora sen ?
Ne zaman muayene oldun

Canim bundan 3 4 ay once kahverengi akinti geldi benden yerlesme kanamasindan suphelendim meger degilmis dr o zaman alttan muane etmisti fitil vermisti enfeksiyon var demisti 2 kutu fitil bitirdim arada kullan dedi 2 kutu bitordim sonra kullanmadim yok zaten su an kullanmiyorum hic bisiy agri kesici ilac bile icmiyorum ama eger bebek yoksa o fitilden alip tekrar kullanmam gerekecek o zaman muayene ettiginde demisti rahim tersligi de var diye

Back