Şüpheli kasık Ağrısı

Canım cok sevindim allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah :)

Hayirlisi olsun canim bekle bakalim ona gore bakariz duruma gore :)

Eşime dedim akşam belim ağrıyor sokulmedim bir türlü hamilesin sen diyo dedim degilimdir tutturdu erkek olursa çok iyi olur tabi evlat genede kız olursa kabulüm de bir erkek bir kız olursa çok güzel olur işte erkek olursa isim arıyor kız olursa böyle koyarız felan kendine kendine heves etti regl olursam uzulucem

Insallah olmazsin canim ya hayirlisi bakalim nolcak

Canlar bende simdi market e gittim baktim eczane acik hemen 1 test aldim bakalim regl gecerse yapicam insallah mutlu sonuc yazarim evde bulunsun:)))

Canlar bende simdi market e gittim baktim eczane acik hemen 1 test aldim bakalim regl gecerse yapicam insallah mutlu sonuc yazarim evde bulunsun:)))

Iyi yapmışsın canım hadi bakalım hayırlı sonuçlarla yazariz ben hala regl olmadim su gibi akıntım var

Kizlar benimde bufun olmam lazim olmadim cok sık olmasada seffaf akinti bendede var goguslerim yanlardan itibaren cok agriyor birde gogsumden bir hafta kadar once sivi aonra beyaz geldi ama ayni ay prolaktine bakmostim sorun yoktu insallah hamileyimdir dua edin bana

Çok mu sarı?
Enfeksiyon olmasın canım dikkat et kokulumu kokusuzmu?

Canim bende enfeksiyon vardi ama gecmisti kokusuz bu kadar cok akintim olmuyordu bilemedim ki esim de gordu testi insallah yoktur diyor erken gebelik testleri var ya onlardan da vardi ama almadim dedim keske ondan alsaydin hemen olumsuz oldugunu ogrenelim diyo

Insallah canim hamilesindir hamileyizdir hayirlisi olsun insallah bir kac gun sonra test yap

Adet günün ne zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…