Naber canım var mı bi gelişme ,adet olmadın demi
Cok cok gecmis olsun canim adet olmadin demi hala
Bugün kasık ağrılarıma dayanamadım ve doktora gittim ben 1 senenin sonunda tam artık doğal yolda olmıycak dediğim anda hamile olmuşum :)) allah isteyen bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah :)
Olmadim tatlım hala ama içim soğudu o negatiften sonra sanırım adet olucam
Hayirlisi olsun canim bekle bakalim ona gore bakariz duruma gore :)
Eşime dedim akşam belim ağrıyor sokulmedim bir türlü hamilesin sen diyo dedim degilimdir tutturdu erkek olursa çok iyi olur tabi evlat genede kız olursa kabulüm de bir erkek bir kız olursa çok güzel olur işte erkek olursa isim arıyor kız olursa böyle koyarız felankendine kendine heves etti regl olursam uzulucem
Insallah olmazsin canim ya hayirlisi bakalim nolcak
Canlar bende simdi market e gittim baktim eczane acik hemen 1 test aldim bakalim regl gecerse yapicam insallah mutlu sonuc yazarim evde bulunsun:)))
Me zaman test yapacaksın canımIyi yapmışsın canım hadi bakalım hayırlı sonuçlarla yazariz ben hala regl olmadim su gibi akıntım var
Me zaman test yapacaksın canım
Iyi yapmışsın canım hadi bakalım hayırlı sonuçlarla yazariz ben hala regl olmadim su gibi akıntım var
Me zaman test yapacaksın canım
Ca
Cnm ayni sorun bende de var ya sari renkte su gibi
Çamaşırım islaniyor sanki altıma kacirmisim gibi ama değil akinti kokusuz şeffaf şu renginde
Benim sari renkte canim bir de top gibi boyle arada bisiy geliyo akinti
Çok mu sarı?
Enfeksiyon olmasın canım dikkat et kokulumu kokusuzmu?
Kizlar benimde bufun olmam lazim olmadim cok sık olmasada seffaf akinti bendede var goguslerim yanlardan itibaren cok agriyor birde gogsumden bir hafta kadar once sivi aonra beyaz geldi ama ayni ay prolaktine bakmostim sorun yoktu insallah hamileyimdir dua edin bana
Adet günün ne zaman canımCanim bende enfeksiyon vardi ama gecmisti kokusuz bu kadar cok akintim olmuyordu bilemedim ki esim de gordu testi insallah yoktur diyor erken gebelik testleri var ya onlardan da vardi ama almadim dedim keske ondan alsaydin hemen olumsuz oldugunu ogrenelim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?