Şüpheli kasık Ağrısı

Canim ya ne sorcam simdi karnimin sag tarafina baski uyguladigimda acimiyor sislik de yok ama sol taraf a baski uyguladigimda elimle hem sislik var hemde acıyor bebekle alakali olabilirmi bisey sence
bence sen genede oynama oralarla valla ben hiç ellemedim oraları bakmadım ama egilip kalkerken solda bişi hissediyorum batma gibi.
inşallah olumlu sonuç alırısn

bence sen genede oynama oralarla valla ben hiç ellemedim oraları bakmadım ama egilip kalkerken solda bişi hissediyorum batma gibi.
inşallah olumlu sonuç alırısn

Ay canim insallah bilmiyom ya dedigin gibi egilip kalkarken de oluyo bir bakayim dedim elimle elledim oyle dedigim gibi sag da bisiy yok sol da acı oluyo

Ay canim insallah bilmiyom ya dedigin gibi egilip kalkarken de oluyo bir bakayim dedim elimle elledim oyle dedigim gibi sag da bisiy yok sol da acı oluyo

canım eşim acil cagırdı kayıpederim kötüymüş eylülü hazırlayıp gidicez sanırım orda kalıcaz giremeyebilirim sizi seviyorum

Canim naptin gidip geldiniz mi nasil kayinpederin

Simdi eve geldik şekerim kaynimla atismislar KOAH ya nefesi kesilmis eşim götürdü hastaneye bende annemle kaldım sonra geldiler eve şükür bizde evimize geçtik stres yapmaması için doktor uyarmis.

Bugün kasık ağrılarıma dayanamadım ve doktora gittim ben 1 senenin sonunda tam artık doğal yolda olmıycak dediğim anda hamile olmuşum :)) allah isteyen bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah :)

Oyyy kuzum ne mutlu sana oh bu sayfadan guzel haber aldik saglikla kucagina almayi da gor insallah

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…