Canim yerlesme kanamasi olmasin yerlesme kanamasi da pembe renk olurmus ya bak iyice meraklanmaya basladim yaa
Canim ne olursun kan ver ,esin gotursun yarinAcaba dur bakalım regl bekliyorum ama olsa şimdiye kadar sokulurdum
Canim ne olursun kan ver ,esin gotursun yarin
Canım ya eşime söyliyim belki gideriz is yerinde zor alıyor arabayi ama
Acaba dur bakalım regl bekliyorum ama olsa şimdiye kadar sokulurdum
bence sen genede oynama oralarla valla ben hiç ellemedim oraları bakmadım ama egilip kalkerken solda bişi hissediyorum batma gibi.Canim ya ne sorcam simdi karnimin sag tarafina baski uyguladigimda acimiyor sislik de yok ama sol taraf a baski uyguladigimda elimle hem sislik var hemde acıyor bebekle alakali olabilirmi bisey sence
bence sen genede oynama oralarla valla ben hiç ellemedim oraları bakmadım ama egilip kalkerken solda bişi hissediyorum batma gibi.
inşallah olumlu sonuç alırısn
Ay canim insallah bilmiyom ya dedigin gibi egilip kalkarken de oluyo bir bakayim dedim elimle elledim oyle dedigim gibi sag da bisiy yok sol da acı oluyo
Acil şifalar dilerim
Sağol şekerim eşim alacak bizi hazirlandik bekliyoruz bakalım.
Geçen yıl bypass oldu ve KOAH si var
canım eşim acil cagırdı kayıpederim kötüymüş eylülü hazırlayıp gidicez sanırım orda kalıcaz giremeyebilirim sizi seviyorum
Amin şekerim benim kızım var rabbim olmayanlara isteyenlere nasip etsin içten içe bende istiyorum ama su test kafamı allak bullak etti
canım rabbim acil sifalar versin sende dikkat kendine gelince bizlerede haber vercanım eşim acil cagırdı kayıpederim kötüymüş eylülü hazırlayıp gidicez sanırım orda kalıcaz giremeyebilirim sizi seviyorum
Canim naptin gidip geldiniz mi nasil kayinpederin
canım rabbim acil sifalar versin sende dikkat kendine gelince bizlerede haber ver
Naber canım var mı bi gelişme ,adet olmadın demiGeldim canım iyi çok şükür nefesi kesilmis hastaneye gittiler geldiler de eve geldik
Bugün kasık ağrılarıma dayanamadım ve doktora gittim ben 1 senenin sonunda tam artık doğal yolda olmıycak dediğim anda hamile olmuşum :)) allah isteyen bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah :)
Geldim canım iyi çok şükür nefesi kesilmis hastaneye gittiler geldiler de eve geldik
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinBugün kasık ağrılarıma dayanamadım ve doktora gittim ben 1 senenin sonunda tam artık doğal yolda olmıycak dediğim anda hamile olmuşum :)) allah isteyen bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?