Test yapsan çıkar canımKizlar benimde bufun olmam lazim olmadim cok sık olmasada seffaf akinti bendede var goguslerim yanlardan itibaren cok agriyor birde gogsumden bir hafta kadar once sivi aonra beyaz geldi ama ayni ay prolaktine bakmostim sorun yoktu insallah hamileyimdir dua edin bana
Adet günün ne zaman canım
Canim bende enfeksiyon vardi ama gecmisti kokusuz bu kadar cok akintim olmuyordu bilemedim ki esim de gordu testi insallah yoktur diyor erken gebelik testleri var ya onlardan da vardi ama almadim dedim keske ondan alsaydin hemen olumsuz oldugunu ogrenelim diyo
Aslinda benim gecen subatta tuplerim tikali cikti sonra tup bebek yaptim sonuc negatif 2 ay once sutbuhari ebegumeci buhari yaptim 2 ay kanamam ve pihti attim ondan sonra ilk iliskim bu ay oldu ondan merak ediyorum insallah acilmistir tuplerTest yapsan çıkar canım
Enfeksiyon tekrarlamasin dikkat et olmadı doktora gorunursun.
Esin neden bu kadar katı yahu belki pozitif cikicak allah allah
Aslinda benim gecen subatta tuplerim tikali cikti sonra tup bebek yaptim sonuc negatif 2 ay once sutbuhari ebegumeci buhari yaptim 2 ay kanamam ve pihti attim ondan sonra ilk iliskim bu ay oldu ondan merak ediyorum insallah acilmistir tupler
Enfeksiyon tekrarlamasin dikkat et olmadı doktora gorunursun.
Esin neden bu kadar katı yahu belki pozitif cikicak allah allah
Canim senin icine ne doguyor sence bende hamilelik varmi
Canım olabilir neden olmasın ki ama Sarı akinti dusundurdu beni enfeksiyon varsa cocuguda etkiler bunu unutma
Benimde 2-3 şubat.belki süpriz olur mu acaba diyorum.geri çekilme hic guvenli gelmiyor bana o yuzdenNormalde 1 subat canim ama 3 4 gun atabiliyor o yizden 4 subat i bekliyorum
Benimde 2-3 şubat.belki süpriz olur mu acaba diyorum.geri çekilme hic guvenli gelmiyor bana o yuzden
Evet canım çok riskli bi yöntem,benim 8-3 yaşında iki oglum var.Eşim istemiyor 3.Insallah olur surpriz canim cunku zevk suyunun icinde de az da olsa sperm bulunurmus
Evet canım çok riskli bi yöntem,benim 8-3 yaşında iki oglum var.Eşim istemiyor 3.
Hamilelik takvimi yaptim hayali:))) insallah vardir canlar da takvimim kalir ne guzel biseumis bu takvim
Inşallah canım doktora görün derim enfeksiyon için hem hcg ye de bakar hadi bakalim
Inşallah canım doktora görün derim enfeksiyon için hem hcg ye de bakar hadi bakalim
Bu arada alttan ultrason ile muane etti canim bende rahim tersligi de var((
Ama gebelik şüphesi varsa fitil olmaz sakin aman dikkatCanim enfeksiyon icin dr fitil vermisti daha once gitmistim arada sirada o fitil i kullan dedi baska da bisiy demedi
Gittin mi doktora sen ?
Ne zaman muayene oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?