- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
Canım 26 28 arası oluyorum regl 26 a göre 2 gün geçti 28 e göre bugün regl günüm.
Bekliycem bakalım hemen kan veremiyorum hastane uzak belli olsa eşim işten arabayi istiyecek gidip gelicez de işte iyice belli olsun istiyorum dün gece eşimin israri üzerine bu sabah yaptım yoksa yapmiycaktim
Dedim canım alacak bugün yada yarın dedi söyledim var çizgi dedi gördü resmi oda bir heyecan yaptı sorma :)Biseyler olmasa bu cizgi bile cıkmaz bence esine söyle bide farklı marka test alsın
Ay insallah olmazsin adet canım sen dr adrt belirtileri oluyormuydu hic adet olcakmisin gibi belirtiler var mi 3 4 gun daha sabret bakalim nolcak
Yok olmazdı hemen leke gelirdi ama bu ara bel ağrım ve hafif kaşık agrisi ve gogus ağrım var hayırlısı bakalim bunlar tatlı ağrı çok değil yani
Heyecanla bekliyoruz sonuclari:)))
Sorma çatliycam meraktan inşallah sendede güzel haberler alırız güzelim 4 subatti dimi bata
Canim aslinda 28 gunde 1 adet oluyorum en son 4 ocak da adet oldum normal de 1 subat da adet olmam lazim ama bazen 2 3 gun once yada sonraya atabiliyor o yuzden 4 subat i bekliyorum:)))
Ayyyy masallah ya eslerin mutlu olması ne güzel korkutmasın zaten 5_20 dk da yazıyo arkalarındaDedim canım alacak bugün yada yarın dedi söyledim var çizgi dedi gördü resmi oda bir heyecan yaptı sorma :)
Inşallah vardır istiyorum ben :) 15.dakikada çıkması korkutuyor beni
Ayyyy masallah ya eslerin mutlu olması ne güzel korkutmasın zaten 5_20 dk da yazıyo arkalarında
Bu tuhaf bir test ne prospektus var be bilgi sadece çift çizgi pozitif tek negatif okadar demiş :) After 10 diye uyduruk
Eşim inşallah vardır demesi beni duygulandirdi sorma :)
Icten içe istiyor
olursa kıyamaz ama bakma öğle dediğineAh ah benim esimin de istegi olsa ya bir adam da hic mi istek olmaz ben insallah vardir diyorum esim insallah yoktur zamani degil diyo
olursa kıyamaz ama bakma öğle dediğine
inşallah canım benim rabbim gönlümüze göre nasip etsin bgün eşim test alamamış yarın alıcak salı günü apıcam bakalım ne çıkıcak :)Insallah canim ya her namaz da dua ediyorum allah im isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin diye bu arada ben iliskiye girdigimizden beri meryem suresini de okuyorum allah im nasip eder hayirlisi ile insallah
inşallah canım benim rabbim gönlümüze göre nasip etsin bgün eşim test alamamış yarın alıcak salı günü apıcam bakalım ne çıkıcak :)
tabi canım ozaman koşa koşa giderim kana eşimde emin olur onagöre işten arabayı alır gelir gider veirirzAllah ım gonlune gore versin canim var gibi duruyor ama bilmem :) saliya az kaldi yarindan sonra kesinlesir insallah sonra da kan testi yaptir yine cikarsa
tabi canım ozaman koşa koşa giderim kana eşimde emin olur onagöre işten arabayı alır gelir gider veirirz
:)
Ayyy ölcem meraktan :) nerde oturuyonuz canm
Istanbul şekerim :) bende bende
Kız ben tekgirdagliyim Hayrabolu şalgam :)Aa bende tekirdağ cerkezkoy:)))
Kız ben tekgirdagliyim Hayrabolu şalgam :)
Eşim de cerkezkoylu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?